۱۹ هزار رأی باطله در کاشان به نام من بود/ نقایص قانون انتخابات شبیه سیاهچاله است
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس نهم در نطق میاندستور امروز خود در صحن علنی مجلس با اشاره به موضوع ردصلاحیت خود، به تشریح دلایل این مسئله پرداخت و اعلام کرد که این ردصلاحیت ضمن اینکه موجب کاهش چشمگیر مشارکت مردم این حوزه انتخابیه نسبت به انتخابات اخیر شده، مدعی شد که درصد قابلتوجهی از ۱۹ هزار رأی ماخوذه در کاشان و آرانوبیدگل به نام او بودهاست.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایلنا، عباسعلی منصوری آرانی نماینده مردم آران، بیدگل در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس، با تقدیر از حضور گسترده و پرشور مردم در انتخابات، گفت: استان شدن کاشان، نمایندگی مستقل آران و بیدگل، ارتقا نوشآباد و سفیدشهر به بخش، تعریض و دوبانده شدن راههای منطقه، رسیدگی به مشکلات نیاسر و روستاهای محروم، اجرای فاز یک منطقه ویژه اقتصادی کاشان، اجرای جاده آران بیدگل به گرمسار بخشی از دغدغههای مردم منطقه است.
نماینده مردم کاشان، آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با حمایت از اظهارات و مواضع ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان درباره لزوم ارائه طرح قانون جامع انتخابات و تصویب آن، ادامه داد: آقای ابراهیمیان از خلاءها و نقایصی در قانون انتخابات پرده برداشت که من این نقصها را به سیاهچاله تعبیر میکنم که توانسته بسیاری را از جمله فرزندان انقلاب را دچار مشکل کند.
او اضافه کرد: در ایام انتخابات همه انگشتان اتهام به شوی شورای نگهبان نشانه میرود، در حالی که بیشتری تأثیر را این سیاهچالهها تحقیقاتی و اطلاعاتی دارند که با توجه به نبود دادگاه انتخاباتی، امکان دفاع برای داوطلب رد صلاحیت شده وجود ندارد، این نقص قانون انتخابات از امام جمعه محترمی که هفت سال در اسارت بوده و علیرغم قبولی در خبرگان رهبری، مجددا رد صلاحیت میشود و هفت دقیقه فرصت دفاع پیدا نمیکند.
منصوری آرانی خاطرنشان کرد: اگرچه ردصلاحیتم کردند و در آرای حوزه انتخابیهام بسیار اثر منفی گذاشت و برای اولین بار کاشان و آران و بیدگل با کاهش شدید آرا و معنادار مشارکت در انتخابات که موجب کاهش ۳۲ درصدی در آران و بیدگل و ۲۰ درصدی کاشان نسبت به سال ۹۲ صورت گرفت و شهر کاشان در این دوره با آرای باطله بیسابقهای از مشروطه تاکنون مواجه شد که بر این اساس ۱۹ هزار رأی به صندوق ریخته شد که عمدتاً به نام من بود، لذا ردصلاحیت نماینده مجلس را باید در زندگی خصوصی یا در دوران نمایندگیاش جستجو کرد.
او در ادامه گفت: اینجانب اعلام میکنم، نه در زندگی شخصی و نه در چهار سال نمایندگیام، هیچ تخلف اقتصادی، رفتار اجتماعی، فرهنگی و سیاسی وجود ندارد.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل بیان کرد: هیچ نقطه تاریک و مبهمی در زندگیام وجود ندارد که بتوان آن را مستند بر رد صلاحیت دانست از شورای نگهبان، سازمانها و نهادهای رسمی میخواهم چنانچه سندی بر تخلفات من وجود دارد، آن را در معرض دید همگان قرار دهند یا منتشر کنند با توجه به فضایی که میشناسم در امور نمایندگی سه موضوع میتواند بستر رد صلاحیتم باشد، اگرچه مغایر با اصل ۸۶ قانون اساسی است.
او اضافه کرد: اگر هزینه دفاع از برجام موجب ردصلاحیتم شده است، آن را با فراغ خاطر میپذیرم. من در کمسیون امنیت ملی موضوع پیشآمده برجام دفاع کردم که این ناشی از برداشت اعتقادم بود که آن را موافق و به برجام نیز با چارچوبی که مقام معظم رهبری تعیین فرمودند، به شدت پایبندم.
منصوری آرانی ادامه داد: موضوع دوم سربازی است که با اقتدار ملی پیوسته و لازم است. همه آنان به سربازی بروند تا آموزشهای لازم را ببینند اما به شیوه کنونی سربازی نقد کارشناسی دارم و معتقم شیوه کنونی سربازی باید متحول شود.
او با بیان اینکه سومین موضوع گفتوگوی پارلمانی با نمایندگان پارلمان انگلستان، اعلام کرد: در این رابطه باید توضیحاتی را ارائه کنم. همه میدانید که سه و نیم تا چهار میلیون در کشور ما معتاد هستند و متأسفانه روند اعتیاد رو به افزایش است و حتی مدارس ما را تحت تأثیر قرار داده است. در بررسیهابه این نتیجه رسیدیم از آنجایی که مرکز مواد مخدر یکی از استانهای افغانستان است و ۵۰ درصد از تولید مواد مخدر را افغانستان به خود اختصاص داده است. این استان تحت سیطره نیروهای انگلیس باید نسبت به افزایش ۳۰ برابری خشخاش پس از ورود نیروهای انگلیسی موضعگیری کنیم، به همین دلیل هیات پارلمانی مجلس شورای اسلامی با هیئت پارلمانی انگلیس مذاکره کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: در این رابطه بر مبنای مأموریت مجلس مذاکرات صورت گرفت و ثانیاً با حضور حداد عادل، نجابت، ظریف، بروجردی و هیات رئیسه مشورت شد و با وزارت اطلاعات و سایر نهادها نیز جلسه گذاشتیم و مذاکرات بر این مبنا صراحتاً به نمایندگان پارلمان انگلیس و رئیس کمیته دفاعی مجلس گفتم.
منصوری آرانی در پایان اعلام کرد: در طول مذاکرات موضع پارلمانی ایران تهاجمی بود و آنها منفعل بودند. تعجب میکنم ما برای خشک کردن ریشه مواد مخدر و کاهش واردات آن به ایران تلاش کردیم اما عدهای با فضاسازی برخلاف منافع ملی سعی در بایکوت کردن این مسئله دارند.