عملکرد صداوسیما باعث بیاعتمادی اجتماعی میشود
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: صداوسیما باید در برنامههای خود اخلاق اسلامی، صداقت و انصاف را رعایت کرده و دست به تحریف تاریخ نزند و برای دلخوش کردن یک عده نباید علیه هر قطب و جناحی که قبول ندارد هرچه میخواهد پخش کنند.
حجتالاسلام والمسلمین محمدتقی فاضل میبدی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایلنا در رابطه با عملکرد صداوسیما در ایام تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری گفت: متاسفانه صداوسیما در این ایام عملکرد دو طرفه که تمامی جناحهای سیاسی را پوشش بدهد نداشته و حتی در برنامههای خود از مجالس پیشین و سخنان امام خمینی گزینشی عمل کرده است.
او با اشاره به تبعات این نوع عملکرد صداوسیما اظهار داشت: ممکن است این نوع عملکرد صداوسیما برای عدهای خوشایند و مطلوب باشد، ولی برای بسیاری از مردم خوشایند نیست و بیاعتمادی اجتماعی را دامن میزند. به عبارت دیگر زیبنده صداوسیما نیست که موجب دلسردی، یاس و دودستگی شود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب ادامه داد: صداوسیما باید در برنامههای خود اخلاق اسلامی، صداقت و انصاف را رعایت کرده و دست به تحریف تاریخ نزند و برای دلخوش کردن یک عده نباید علیه هر قطب و جناحی که قبول ندارد هرچه میخواهد پخش کنند. به سخن دیگر ما نباید واژههایی را به کار ببریم که باعث توهین و تهمت شود.
فاضل میبدی با بیان اینکه بودجه صداوسیما از بیتالمال پرداخت میشود، تصریح کرد: صداوسیما متعلق به همه مردم ایران است و نباید حزبی و جناحی عمل کند. اگر صداوسیمای ما ادعای رسانه ملی بودن را دارد باید مصالح ملت و منافع نظام را در نظر بگیرد و نه مسائل و منافع یک حزب و جناح.
او درباره برنامه اصلاحطلبان در صورت پیروزی در صحنه انتخابات خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین برنامههای اصلاحات کاهش شکافها و تقویت عدالت اجتماعی است. متاسفانه در طول سالهای گذشته میان اقشار جامعه شکافهای بسیاری شکل گرفته و معیشت به عنوان دغدغه نخست جریانهای اجتماعی تبدیل شده است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اصلاحطلبان به دنبال بهبود وضعیت اعتماد در جامعه هستند، ابراز داشت: در دین اسلام هیچ چیزی بدتر از خلف وعده و خلافگویی نیست. جریان اصلاحات میکوشد تا با مردم صداقت داشته باشد.
فاضلمیبدی با بیان اینکه اختلافهای افراطگونه باید کاهش یابد، یادآور شد: مجلس باید به مسائل نظام و منافع مردم توجه کند و تلاش کند تا همدلی و همزبانی میان مردم ایجاد شود. ما باید درمسیر وحدت ملی گام برداریم و این ادبیات که جریانی فکر کنند تمام حقیقت در دستان آنهاست و دیگران باطل هستند و باید از صحنه حذف شوند، درست نیست.