انتقال دارو به یمن از سوی شبکه بهداشت در حال انجام است
رئیس کنگره بینالمللی توسعه روابط اقتصادی گفت: با توجه به وضعیت کنونی درحوزه بینالملل، سلامت مردم تحتتاثیر جنگ قرار گرفته که علاج آن نیز نزدیک شدن ملل به یکدیگر است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علیاکبر ولایتی رئیس کنگره بینالمللی توسعه روابط اقتصادی در حوزه سلامت که با محوریت کشورهای اسلامی برگزار شد؛ در مراسم افتتاحیه این کنگره با تاکید بر لزوم همگرایی و وحدت در میان کشورهای اسلامی اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری ضرورت وحدت وجود دارد و آن چیزی که در حالت فعلی مطرح است؛ این بوده که از گذشته تاکنون بحث تفرقه و ایجاد شکاف در بین مسلمانان وجود داشته است که اگر نگاهی به مناطق شمال آفریقا و غرب آسیا بیاندازیم میتوانیم این موضوع را حس کنیم، لذا بر این اساس شاهد ریخته شدن خون مسلمانان توسط گروههای ایجاد تفرقه هستیم.
او ادامه داد: عدهای فکر میکنند که هدف از این بهمریختگی در منطقه توسط تروریستها تنها با هدف تضعیف شیعیان صورت میگیرد اما باید در نظر داشت که سنی و شیعه فرقی برای آنها نمیکند و تمامی مذاهب از نظر تروریستها محکوم به قتل هستند. لذا براساس همین موضوع باید عرض کنم؛ یکی از مواردی که میتواند تفرقه به خصوص در جهان اسلام را به حداقل برساند پیش گرفتن وحدت است و هیچ دینی مانند اسلام و مسیحیت ظرفیت وحدت را ندارد.
مشاور بینالملل مقام معظم رهبری با اشاره به اهمیت سلامت در میان کشورهای اسلامی بیان داشت: همانطور که نان برای مردم لازم است؛ سلامت هم باید برای آنها مهم باشد. درحوزه بینالملل با توجه به وضعیت کنونی، سلامت مردم تحتتاثیر جنگ قرار گرفته که علاج آن نزدیک شدن ملل به یکدیگر است و استفاده از ظرفیت موجود در این بین خواهد بود. براساس اسناد بالادستی باید بگوییم که شبکه بهداشت ما یکی از محورهای بسیار مهم است که پیشرفت در آن رخداده و توانستیم این موضوع را به سطح منطقهای و فرامنطقهای سرایت دهیم که یکی از این موضوعها را میتوان در بحث انتقال دارو به یمن دانست.
او افزود: مطالعات و اخباری که در سطوح و لایههای مختلف پزشکی و در مجموع در حوزه سلامت صورت گرفته و یا منتشر شده است؛ نشان دهنده پیشرفت ایران در حوزه پزشکی و سلامت است و باید گفت پیوند و رابطه بین کشورها بخصوص کشورهای اسلامی میتواند؛ موجب همافزایی شود.
ولایتی گفت: کنگره بینالمللی توسعه روابط اقتصادی در حوزه سلامت که با محوریت کشورهای اسلامی امروز آغاز به کار کرده است؛ یکی از موضوعات مهمی است که میتواند در مورد بهداشت، پزشکی وحتی حوزه سلامت گشایشهای فراوانی را در این محورها و به خصوص در بین کشورهای اسلامی داشته باشد.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحن نظام در پایان افزود: از این جهت است که در این کنگره شاهد حضور مسئولان ۴۰ سفارتخانه و صاحبنظران حوزه سلامت بیش از ۵۰ کشور و حتی حضور چند تن از سناتورهای کشورهای اروپایی هستیم. موضوع دیگری که در آینده مطرح خواهد بود؛ بحث تشکیل مرکز توسعه گردشگری اسلامی توسط دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی خواهد بود.