خبرگزاری کار ایران

منصوری در نشست زنان و انتخابات:

برخی جریان‌ها در ایام انتخابات مجلس فراقانونی رفتار می‌کنند

یک فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به نزدیک شدن زمان انتخابات مجلس گفت: شاهدیم که هرچه به این رویداد نزدیک می شویم برخی جریان های کم اقبال از طرف مردم اقدام به کارهای غیر قانونی و رفتارهای فراقانونی می کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، آذر منصوری در نشست زنان و انتخابات که به همت جمعیت زنان مسلمان نواندیش برگزار شد٬ گفت: جریان سیاسی اصلاح‌طلب جریان اصیل با شناسنامه و با هویت در کشور است که با توجه به آرمان‌های انقلاب به دنبال جمهوریت، اسلامیت و مردم سالاری سازگار با دین است.

وی ادامه داد: آنچه این جریان از آن دفاع می‌کند مردمسالاری سازگار با دین است و هر رفتاری که به این هدف خدشه وارد کند در راستای اهداف ما قرار نمی‌گیرد.

این فعال سیاسی اظهار کرد: جریانی که در کشور وجود دارد که با اقبال مردمی روبرو نیست اما هم زمان با نزدیک شدن انتخابات دست به اقدامات غیر قانونی می‌زنند و رفتاری فراقانونی نشان می‌دهد.

منصوری ادامه داد: این رفتار غیر از تضعیف انقلاب و جمهوریت و اسلامیت نظام نتیجه دیگری ندارد آنچه ما می‌خواهیم تلاش برای ایجاد نشاط سیاسی، مشارکت مردم و وحدت و آشتی ملت است.

وی با بیان اینکه جریان اصلاح‌طلبی به حرکت خود ادامه می‌دهد گفت: امیدارم با مشارکت مردم انتخابات قانونی و عادلانه داشته باشیم.

منصوری افزود: در زمینه افزایش حضور زنان در مجلس مکانیسم‌های مختلفی وجود دارد از جمله دخالت دولت همانند روشی که در کشورهای پیرامونی ما اجرا می‌شود و اعضاء با اعمال روش‌هایی زنان را در لیست‌های انتخاباتی خودشان قرار می‌دهد تا زنان فرصت حضور در نهادهای تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز را پیدا کند.

این فعال سیاسی ادامه داد: ساختار دیگری نیز وجود دارد همانند آنچه در شورای اخیر فرانسه دیدیم که به ازای هر یک مرد نیز یک زن نیز حضور دارد.

عضو جمعیت زنان نو اندیش با اشاره به رتبه ایران در زمینه شکاف جنسیتی گفت: امسال نسبت به سال گذشته ما با یک رتبه کاهش از نظر شکاف جنسیتی روبرو بودیم و تاکنون بیشترین میزان حضور زنان ما در مجلس ¾ سه درصد بوده است این درحالی است که افزایش حضور زنان از مطالبات جدی به شمار می‌رود و این انتظار وجوددارد که احزاب و جریان‌های موثر به این مساله ورود کند.

منصوری توضیح داد: نرخ مشارکت سیاسی زنان در ایران بین ۱۴۵ کشور جهان ۱۳۷ است که آمار دور از ذهن نیست٬ زیرا ساختار قدرت در کشور نشان می‌دهد که ارکان قدرت خالی از حضور زنان هستند.

کد خبر : ۳۲۹۳۷۸