جعفرزاده ایمنآبادی: تندورهای مجلس امروز ساکت شدند
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز شعار تندی در مجلس شنیده نشد و تندروها ساکت بودند.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در جمع خبرنگاران درمورد به نتیجه رسیدن مذاکرات هستهای تصریح کرد: به تیم مذاکرهکننده هستهای توسط برخی تندروها بسیار ظلم شد و معتقدم این افراد باید استغفار کنند و مخصوصاً بعد از حمایت رهبر معظم انقلاب از تیم مذاکرهکننده که به نوعی تقدیر و تشکر از این تیم بود انتظار میرفت برخی تندروها از مواضع خود بازگردند٬ اما آنها با غرور بر مواضع خود پافشاری کردند.
وی در ادامه با انتقاد از افرادی که به محمدجواد ظریف لفظ خائن را اطلاق کردند٬ افزود: با توجه به اینکه روند کار دولت یازدهم در مورد مذاکرات به نتیجه بسیار خوبی رسید بعضی از آنهایی که به صورت افراطی و تندروانه مسائل را تعقیب میکردند برایشان درس عبرتی شده باشد.
جعفرزاده ایمنآبادی در تشریح درس عبرتی که تندروها باید از توافق هستهای بگیرند٬ تصریح کرد: درس عبرت این است که تندروها متناسب با خواست ملت حرکت کنند و خودشان را جدا از ملت ندانند و این گمان را نبرند که عاقلتر از دیگر عقلا هستند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در مذاکرات انجام شده گفت: تفاوت ماهوی بسیار مهمی میان تیم فعلی و تیم مذاکرهکننده قبلی وجود دارد و این است که تیم مذاکره کننده قبلی در زمان حضورش در مذاکرات عمدتا تاریخ اسلام تعریف میکرد و هیچ اتفاق خاصی نمیافتاد٬ اما محمدجواد ظریف یک پتانسیل مبتکرانه و خلاقانه ایرانی را در مذاکرات نشان داد.
جعفرزاده ایمنآبادی افزود: مردم هم اکنون از به نتیجه رسیدن مذاکرات خوشحالند و اگر روال امروز مجلس تعقیب شود، این واقعیت نمایان میشود که شعار تندی امروز در صحن علنی داده نشد و تندروها ساکت بودند و به نظر میرسد آنها از فرایند این مذاکرات درس گرفته باشند.
عضو فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی که در مورد دورخیز برخی تندروها برای ترتیب دادن حملات جدیدی علیه دولت پرسیده شده بود٬ افزود: بالاخره یک بیماری مزمن یک روزه درست نمیشود و باید به این افراد فرصت اصلاح داد.
وی همچنین در مورد تاثیرات توافق هستهای در سیاست داخلی اظهار داشت: رسیدن به توافق خوب جزو یکی از وعده های آقای روحانی بود و در این زمینه تیم دولت بسیار خوب و قوی عمل کرد و هم اکنون که خلاصه مذاکرات کم کم در حال انتظار است این نشان میدهد که روند مذاکرات و تلاشهای تیم مذاکره کننده ایرانی حتی فراتر از آن چیزی بود که عدهای تصور آن را میکردند.
جعفرزاده ایمنآبادی با یادآوری سخنان خود در یک مناظره تلویزیونی افزود: همان زمان یادآور شدم که برخی از این مناظره ها منافع ملی کشورمان را به خطر میاندازد٬ چراکه ممکن است ما در این مناظرهها اظهار نظرهایی کنیم که این سخنان ممکن است سندی شود برای مقابله با روند مذاکرات و با این وجود فکر میکنم که توافق هستهای یک فتح باب خوب بود.
نماینده مردم رشت همچنین در مورد شرایط اقتصادی بعد از تحریم افزود: اجماعی که علیه ایران انجام شده بود و برخی کشورهای همسایه نیز متاسفانه فریب آن را خورده بودند و در جهت ایران هراسی و منزوی کردن ایران گام برداشته میشد٬ کنار گذاشته میشود در مجموع گمان میکنم در نهایت این تابو شکسته شد و به عنوان مثال کنفرانس نفتی که قرار است در انگلیس برگزار شود٬ برخلاف نظر برخی از منتقدان اتفاق خوبی است و نقطه آغازی برای مراودات بینالمللی بیشتر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه این تحریمها تکه کاغذ و کاغذ پاره نبود٬ اشاره داشت: آنجایی که تحریم ها کاغذ پاره تلقی شد ما دچار مشکلات اقتصادی شدیم و اگر از ابتدا برای مقابله با آن تدبیر میشد بسیاری از اتفاقات نمیافتاد.
جعفرزاده ایمنآبادی همچنین در تذکری به دولت در مورد اقتصاد آینده کشور یادآور شد: دولت نباید به صورت یک فرد تشنه با منابع مالی که قرار است آزاد شود٬ برخورد کند و اقدامات شتابزده در حوزه تصمیمگیری در اینباره میتواند اقتصاد کشور را با مشکلات جدی رو به رو کند و این منابع مالی باید ترجیحا به حساب صندوق ذخیره ارزی واریز و پس از آن به صورت عقلایی برای پروژههای عمرانی هزینه شود.
این نماینده مردم در مجلس نهم تصریح کرد: پیش از این دولت با دو مساله اساسی به شدت درگیر بود یکی مساله سیاست خارجی بود که برخی مراودات خراب شده بود و برخی مقامهای گذشته با طرح بیجهت مسائلی نظیر هولوکاست کشور را درگیر سیاست های خارجی تنشزا کرده بودند و فکر میکنم از این به بعد در این وجه مسائل بهبود خواهد یافت٬ اما در مسائل داخلی دولت چند مساله اساسی دارد یکی اینکه 12 میلیون جوان جویای کار که در سن ازدواج قرار دارند و 4 میلیون نفر افراد ازدواج نکرده در سن بالای 28 سال وجود دارد و برای دولت هیچ اولویتی برای رسیدگی به مسائل این قشر وجود ندارد.
جعفرزاده ایمنآبادی خاطرنشان کرد: دولت در مقطع کنونی فارغ از شعارزدگی میتواند بسته حمایتی را برای مسائلی نظیر مسکن، اشتغال و ازدواج جوانان ارائه دهد و تمام راهنماییهایی که از ابتدای روی کار آمدن دولت انجام شده بود و هجمهای که به دولت تدبیر وامید شده بود دولت تا حدود زیادی نشان داد که حوصله نیز باید چاشنی تدبیر و امید شود و فکر میکنم از این به بعد امید و همراهی مردم نسبت به مسئولان بیشتر خواهد شد و حملههای برخی تندروها به روند حاکمیت و روند دولت اثرش را از دست خواهد داد.