طرح «مذاکره ملی» راهگشای تحقق شعار «همدلی و همزبانی» است
عضو شورای مشورتی اصلاحطلبان گفت: طرح «مذاکره ملی» بهترین شیوه برای تحقق شعار امسال و سالهای پیش است.
عبدالله ناصری در گفتوگو با خبرنگار ایلنا٬ ضمن حمایت از طرح «مذاکره ملی» گفت: بیشک اصلیترین و مهمترین مولفه برای توسعه سیاسی و دموکراسی در هر جامعهای٬ گفتوگو میان جریانهای سیاسی است که در دولت اصلاحات به عنوان یکی از مهمترین شعارها و نیز دستاوردها مطرح بود.
مدیرعامل پیشین خبرگزاری ایرنا با اشاره به ملزومات اجرای چنین طرحی یادآور شد: اعتقاد دارم نخستین پیششرط اجرای طرح «مذاکره ملی»٬ برقراری عدالت رسانهای میان دو جریان سیاسی اصلی کشور باشد. متاسفانه در سالهای اخیر جریان اصولگرا با امکانات گسترده رسانهای٬ واقعیات سیاسی کشور را بنا به منافع خود جلوه داده و در مقابل٬ جریان اصلاحات به لحاظ رسانهای در مضیقه قرار گرفته است.
عضو بنیاد باران با اشاره به کمکاری صورت گرفته در تحقق شعار «همدلی و همزبانی دولت و ملت»، تصریح کرد: بیشک اجرای طرح «مذاکره ملی» بهترین وسیله برای تحقق شعار امسال و همچنین مباحثی همچون «اتحاد ملی و انسجام اسلامی» است که حتی از سوی مقام معظم رهبری به عنوان شعار و الگوی فعالیت مسئولان تعیین شده بود.
وی با انتقاد از عملکرد وزارت کشور در بازگرداندن شور و نشاط سیاسی به احزاب و جریانهای مختلف سیاسی کشور، یادآور شد: متاسفانه وزارت کشور به عنوان متولی اصلی اجرای چنین طرحهایی، جز چند جلسه تشریفاتی با احزاب، اقدام موثر دیگری را در دستور کار نداشته و تا زمانی که عزمی جدی برای اجرای این طرح در دولت وجود نداشته باشد، پیشبرد این طرح به صورت تشریفاتی راه به جایی نخواهد برد.
ناصری با اشاره به لزوم عبور از مسائل مربوط به سال 88 به عنوان یکی دیگر از ملزومات تحقق طرح «مذاکره ملی» تاکید کرد: از سوی دیگر تنها پس از تحقق شعارها و وعدههای انتخاباتی آقای روحانی میتوان امکان برگزاری مذاکرات ملی را متصور شد.
عضو شورای مشورتی اصلاحطلبان افزود: در سالهای گذشته متاسفانه شاهد بروز موارد متعددی از برخوردهای تبعیضآمیز علیه اصلاحطلبان بودیم٬ اما جریان اصلاحات با وجود این مسائل٬ موفق شد با اتخاذ رویکردی منطقی و منسجم در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 به پیروزی ارزشمندی نائل شود.
حفظ اتحاد و انسجام کلید پیروزی اصلاحطلبان در انتخابات است
وی با تاکید بر حضور قدرتمند جریان اصلاحات در انتخابات مجلس دهم یادآور شد: در صورتی که اصلاحطلبان در انتخابات مجلس نیز همچون انتخابات ریاست جمهوری سال 92 موفق به حفظ اتحاد و انسجام کامل شوند، پیروزی در انتخابات مجلس دهم دور از دسترس نخواهد بود.
عضو هیات علمی گروه تاریخ و تمدن اسلامی دانشگاه الزهرا با اشاره به کاریزمای غیرقابل جایگزینی رهبر جریان اصلاحات میان افکار عمومی٬ خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته برخی از دوستان بحث شوراییکردن رهبری جریان اصلاحات را مطرح کردند که باتوجه به جایگاه منحصربهفرد رئیس دولت اصلاحات نزد افکار عمومی٬ این امر هیچگاه محقق نشد.
تبعیض رسانهای علیه سران اصلاحات در نتیجه انتخابات تاثیرگذار نیست
ناصری در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به ممنوعیت رسانهای اعمال شده نسبت به رئیس دولت اصلاحات، گفت: رئیس جمهور در پاسخ به نامه مجمع روحانیون مبارز جهت پیگیری این مسئله٬ اقداماتی صورت داده که متاسفانه تاکنون با نتیجه مشخصی همراه نبوده است.
مدیر عامل پیشین خبرگزاری ایرنا افزود: رهبر جریان اصلاحات همواره به دنبال ترویج اندیشه اصلاحطلبی بوده و مشخصاً مخالفتی با صِرف ممنوعیت رسانهای علیه شخص خود نداشتهاند٬ اما با توجه به غیرقابل تغییر بودن واقعیتهای تاریخی و عدم پذیرش جامعه، حقیقتا امکان انتخاب جایگزین برای ایشان وجود ندارد. با تمام این احوال گمان میکنم اینگونه اقدامات عملاً در سرنوشت انتخابات بیتاثیر خواهد بود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در پایان با اشاره به نقش کلیدی وزارت کشور در برگزاری انتخاباتی قانونمند، تصریح کرد: در صورت حفظ انسجام و اتحاد میان اصلاحطلبان و حضور گسترده مردم پای صندوقها، انشاءالله شاهد تشکیل مجلسی مردمی و قدرتمند خواهیم بود.