ریشه سوالها و دلواپسیهای مجلس٬ تمایلهای سیاسی و جناحیست
نماینده اسبق مجلس گفت: سوالات مجلس از وزرا اغلب ریشه در دولت قبل دارد و افکار عمومی متوجه این مسئله شده که سوالاتی که از وزرای کابینه یازدهم میشود، مشکلات اصلی جامعه نیست.
جلال جلالیزاده در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص حجم سوالات سیاسی نمایندگان از کابینه و تبعات و تاثیر سوالات بر عملکرد کابینه٬ گفت: نمایندگان مجلس طبق قانون اختیار دارند تا سوالات خود را از وزیر بپرسند. متاسفانه سوالاتی که از وزرای دولت یازدهم پرسیده میشود٬ اغلب ریشه در دولت قبل دارد. حال پس از گذشت نزدیک به دو سال از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید٬ افکار عمومی و قشرهای مختلف جامعه متوجه این مسئله شدهاند که سوالاتی که از وزرای کابینه یازدهم میشود، مشکلات اصلی جامعه نیست و کاملا واضح است که ریشه سوالها و دلواپسیها به طور فراگیر به تمایلهای سیاسی و جناحی نمایندگان بازمیگردد.
این نماینده سابق مجلس با اشاره به تعطیل شدن بسیاری از کارگاهها و کارخانههای تولیدی اظهار داشت: اکثر تولیدکنندگان ما به دلیل مشکلات مالی کارگاههای خود را در چند سال اخیر تعطیل کردهاند و از خط تولید کشور خارج شده اند، آغازگر این مشکلات سیاستهای اشتباهی بود که در دولت قبل اتخاذ شد و مطمئنا اصلاح این وضعیت٬ زمان بیشتری میطلبد که به نظر من ملاحظهکاری دولت در قبال کارشکنی نمایندگان به ظاهر دلواپس٬ و همچنین مدیران وابسته به دولت قبل که با این نمایندگان همفکر هستند٬ مزید بر علت شده تا مشکلات امروز به وجود آید.
وی افزود: وزرا باید با قاطعیت تمام هنگام پاسخ دادن به نمایندگان مجلس بگویند ما عامل این مشکلات نیستیم و هدف ما برطرف کردن مشکلات اقتصادی و سیاسی به وجود آمده در دولت قبل است و حتی مشکلاتی که امروز گریبان کارخانهها را گرفته و کارگران را به زحمت انداخته٬ ناشی از همین ناهماهنگی است که برخی نمایندگان دلواپس بین دولت و مجلس ایجاد کردهاند.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این ناهماهنگی به وجود آمده از جانب نمایندگانی نشات میگیرد که به این نتیجه رسیدهاند که در انتخابات آتی هیچ محبوبیت و جایگاهی بین مردم ندارند و راهی برای ورود به مجلس پیدا نکردند و امروز که چند ماه تا انتخابات مانده٬ میخواهند با این رفتارها آخرین تلاشهایشان را پیش از خروج از بهارستان انجام دهند.
جلالیزاده در پایان خاطرنشان کرد: به نظر من در روزهایی که شش هفت ماه به انتخابات مجلس مانده٬ دولت نباید در برابر نمایندگان به ظاهر دلواپس مجلس و مدیران دولتی که تفکر تندرویی دارند٬ کوتاه بیاید و باید هرچه سریعتر این مدیران را با نیروهای کارآمد و مفید جایگزین کند٬ تا بتواند به کار خود ادامه دهد و برنامههایشان را به ثمر برسانند.