خبرگزاری کار ایران

همدلی دولت و ملت، تاکتیک پیشرفت ایران است؛

عضو مجلس خبرگان: رهبری از عملکرد دولت روحانی رضایت دارند

عضو مجلس خبرگان: رهبری از عملکرد دولت روحانی رضایت دارند
کد خبر : ۲۶۱۸۲۰

عضو مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه همدلی دولت و ملت، تاکتیک پیشرفت ایران است، گفت: فکر می‌کنم رهبر معظم انقلاب از عملکرد دولت روحانی رضایت دارند.

آیت الله سیدمحمد واعظ موسوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، در خصوص ارزیابی خود از نامگذاری سال ۹۴ به نام سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» از سوی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: مقام معظم رهبری، مثل همیشه که با تسلط کامل به اوضاع و شرایط پیچیده زمان، واقعگرایانه و با برداشت‌های دقیق و منطقی، سال‌ها را به نام مشخصی نامگذاری می‌کنند، امسال را به نام سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» نامگذاری کردند. 

وی با بیان اینکه نامگذاری سال‌ها از سوی رهبر معظم انقلاب، به عنوان یک استراتژی است، تأکید کرد: نامگذاری یک سال به نام مشخصی، به این معنا نیست که با پایان گرفتن یک سال، آن برنامه یا آن نام، به زوال افول بگراید، بلکه در واقع، آقا (رهبری) در صدد این هستند که نشان و سرنخی بدهند تا محوری که افراد مختلف باید حول آن محور، انسجام کامل داشته باشند، با هم به اتفاق نظر برسند. 

عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: مقام معظم رهبری، امسال را به نام سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» عنوان کردند و مسلما دغدغه‌های ایشان در این زمینه است که گاهی بعضی از دولت‌ها، با توجه به درصد آرایی که دارند، خودشان را فقط نماینده اکثریتی که به آن‌ها رأی دادند قلمداد کنند و از سوی دیگر، مردم هم فکر کنند که باید حمایت و پشتیبانی خودشان را نسبت به رئیس جمهور و دولتی ابراز کنند که به او رأی دادند، و اگر به دولت و رئیس جمهوری رأی ندادند، خیلی احساس همدلی و همزبانی نکنند و این آفت بسیار بزرگی است. 

وی اضافه کرد: مخصوصا فرهیختگان، اندیشمندان و بزرگان طیف‌های مختلف و جناح‌های متعدد سیاسی موجود در کشور، باید با بلوغ سیاسی به این نتیجه رسیده باشند که رئیس جمهور منتخب، حکم تنفیذ خود را از رهبری می‌گیرد و دولتی را تشکیل می‌دهد که رئیس جمهور همه مردم و دولت هم متعلق به همه ملت است. 

واعظ موسوی گفت: باید راه و رسمی را که مقام معظم رهبری به عنوان ایده برای خودشان انتخاب کردند که از همه دولت‌ها تا آخرین لحظه، به بهترین نحو ممکن حمایت و پشتیبانی می‌کنند، دیگران نیز باید از هیچ تلاشی در حمایت، پشتیبانی، همکاری و همفکری با دولتی که زمام امور را در دست دارد، دست بر ندارند و با حمایت‌های همه جانبه خودشان، یک اتحاد و همدلی، بین دولت با اقشار مختلف و آحاد متعدد مردم به وجود بیاورند؛ این امر موجب می‌شود که هم دولت با احساس پشتوانه قوی در عرصه‌های بین المللی خصوصا در مباحث مختلفی که مذاکره‌ای در کار است، مثل همین مذاکرات هسته‌ای، بتواند ورود محکمی پیدا کند و هم طرف‌های مقابل و دشمنان متوجه باشند که کسی که در مقابل آن هاست، فقط دولت یا نماینده طیف خاصی از ملت نیست، بلکه همه یک ملت در برابر او نشسته‌اند و تصمیمی که طرف مذاکره کننده می‌گیرند، تصمیمی از طرف همه ملت است. 

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری، به خوبی به این نکته اشاره فرمودند که ملت و دولت باید به عنوان کارفرما و کارگزار، برای عملی شدن طرح‌ها و ایده‌هایی که برای عملیاتی شدن آن‌ها لحظه شماری می‌کنند، با هم همفکری و همدلی لازم را داشته باشند؛ در این زمینه باید توجه داشته باشیم که این امر به معنای انداختن سنگینی بار بر روی دوش دولت نیست. 

استاد خارج فقه حوزه علمیه قم، افزود: من فکر می‌کنم مقام معظم رهبری با این شعاری که برای امسال مطرح کردند، در صدد بودند که این سنگینی بار را تقسیم کنند و معلوم شود که مردم هم باید در این زمینه نقش ایفا کرده و مسئولیت خطیری که در این زمینه دارند را به عهده بگیرند و بر دوش بکشند، تا بتوانند با کمک در تصمیم سازی‌ها، به تصمیم گیری‌های کلانی که دولت عهده دار آن هاست، کمک شایانی شود. 

وی ادامه داد: نباید این گونه باشد که ما مردم، فقط دولت را انتخاب کرده و در میان مشکلات و بحران‌ها‌‌ رها کنیم و تا ۴ سال فقط نظاره گر عملکرد دولت و بعد از آن شروع به انتقاد و تخریب آن کنیم، بلکه باید از‌‌ همان لحظه اول، همگام و همراه و همدل و همزبان با دولت، در پیدا کردن راهکارهای مناسب، جهت اعتلای فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، نظامی و... کشور، گام برداریم و با رشد و تعالی که ایجاد می‌شود، همه در مسیر پویایی قرار بگیریم و به مسئولیت سنگین خودمان واقف و عامل باشیم و گرنه دولت به تنهایی نمی‌تواند از عهده حل همه مشکلات در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، نظامی و همچنین عرصه‌های دیگر بر بیاید. 

آیت الله واعظ موسوی با بیان اینکه فکر می‌کنم مقام معظم رهبری با طرح شعار «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» برای سال ۹۴، تاکتیک مناسبی را برای قرار گرفتن کشور در مسیر پیشرفت بیان کردند، گفت: فکر می‌کنم دغدغه بیشتر مقام معظم رهبری از این جهت بود که ممکن است بعضی از عزیزانی که فکر می‌کنند دلسوز نظام هستند و دیگران را شاید دلسوز حساب نمی‌کنند، در صدد تخریب دولت بر نیایند و با همراهی با دولت و با ارائه راهکار‌ها و راهبردهای مناسب، بتوانند دولت را در رساندن ملت بزرگ ایران به جایگاه واقعی بین المللی، کمک کنند. 

وی تأکید کرد: هم افزایی نیروهای دولت و مردم، باعث پیشرفت و تکامل کشور خواهد شد، بر خلاف اینکه اگر قرار باشد هر کس کشور را به سمت و سویی که خودش می‌خواهد بکشد، سبب تضعیف توان دولت و ملت و مورد سوء استفاده اجانب و دشمنان خواهد شد و در نتیجه راه به جایی نخواهیم برد. 

این عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امیدواریم انشاالله هم دولت و هم ملت بزرگ، مخصوصا فرهیختگان و اندیشمندان، به خصوص کسانی که داعیه پیشگامی در احزاب و جناح‌های مختلف را دارند، این پیام رهبری مبنی بر همدلی و همزبانی ملت و دولت را با تمام وجود درک و به آن پایبند و عامل باشند تا بتوانیم یک ملت مقتدر، با پیشگامی یک دولت توانمند در عرصه بین المللی به جهان عرضه کنیم؛ تا در نتیجه بتوانیم ملت بصیر، هوشمند و شرافتمند و ولایتمدار ایران اسلامی را به عنوان الگویی برای جوامع دیگر معرفی کنیم. 

وی با بیان اینکه احساسم از نامگذاری امسال به نام سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» از سوی مقام معظم رهبری این است که ایشان از عملکرد دولت آقای روحانی رضایت دارند، گفت: احساسم این است که مقام معظم رهبری، مشکل خاصی از ناحیه دولت احساس نمی‌کنند و شاید احساسشان این است که یک مقدار ناهماهنگی در سطوح مختلف جامعه وجود دارد که باید با مدیریت و تدبیر دقیق، این ناهماهنگی‌ها به یکرنگی‌ها و همدلی‌ها تبدیل شود. 

آیت الله واعظ موسوی افزود: قطعا با هم افزایی نیرو‌ها می‌توانیم دغدغه‌های دولت را برای امور داخلی، کمتر کنیم، تا دولتمردان بتواند با خیال راحت در تصمیم گیری‌های کلان و برنامه ریزی‌های عمده، کارآیی لازم خودش را نشان دهد، کما اینکه به لطف و تفضل الهی در مدت گذشته، توانسته‌اند اجمالا تورم را مهار کنند، مشکلات اجتماعی را تا حدی کم کنند و از نظر مسائل بین المللی، برای ایران اسلامی، آبرویی باشند. 

وی با اشاره به علمکرد دولت تدبیر و امید در عرصه سیاست خارجی گفت: دولتمردان ما می‌خواهند نشان دهند هر فرد از افراد ایران در هر جلسه یا کنفرانس یا محفلی حاضر می‌شود، به عنوان نماینده با افتخاری برای ایران و همچنین به عنوان سربازی فداکار در جبهه نبرد و دفاع از حقوق ملت ایران اسلامی، حاضر است تا پای جان بایستند و منافع ملی را با هیچ چیزی معاوضه نمی‌کند؛ همه دولتمردان ما به فکر اقتدار نظام اسلامی و اعتلای فرهنگ ایران اسلامی و بالا بردن جایگاه بین المللی ملت بزرگمان هستند. 

این عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه به هر حال این رضایتمندی که نسبت به دولت و دولتمردان وجود دارد، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید، به حق، دغدغه‌های کشور را کم کردند و توانستند با جلوگیری از رشد بی‌رویه قیمت‌ها و مهار اجمالی تورم، خدمت بزرگی را انجام بدهند؛ از این رو باید آن‌ها را کمک کرد که در ایده‌های دیگرشان هم مثل مسائل بهداشتی و امور فرهنگی و... به موفقیت‌های چشمگیرتری دست پیدا کنند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز