بیمه زنان خانهدار در دستور کار دولت است
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: لایحه کاهش ساعت کار زنان دارای شرایط خاص پس از تصویب در کمیسیون اجتماعی مجلس، در مرحله طرح در صحن علنی است.
به گزارش ایلنا، شهیندخت مولاوردی در جریان سفر به استان یزد در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد با اشاره به اهداف معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهارداشت: هماهنگی میان دستگاه ها و وزارتخانه ها برای انجام وظایف خود در حوزه زنان و خانواده، تحکیم بنیان خانواده و توانمند کردن زنان از جمله این اهداف است.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه ایجاد تعادل و موازنه میان فعالیت های اجتماعی و خانوادگی زنان از جمله اهداف مهم است، گفت: با توجه به نیاز کشور به توانمندی زنان و اهمیت مسئولیت مادری و همسری آنان، باید برای ایفای بهتر نقش زنان موازنه ای میان این دو حوزه ایجاد شود.
وی با اشاره به آسیب شناسی دقیق حوزه زنان و خانواده در زمان آغاز به کار دولت یازدهم تصریح کرد: در ابتدا با گزارش هایی مواجه شدیم که نشان دهنده بحران هایی مانند افزایش نرخ طلاق، کاهش نرخ ازدواج، تاخیر در سن ازدواج و عدم تمایل جوانان به ازدواج و فرزند آوری بود که محیط خانواده و جامعه را تهدید می کرد،بنابراین با تهیه نقشه آسیب شناسی وضعیت زنان و خانواده در استان های کشور، برنامه ریزی های لازم را برای استفاده بهینه از امکانات محدود انجام دادیم.
مولاوردی به لایحه کاهش ساعت کار زنان دارای شرایط خاص که پس از تایید در کمیسیون اجتماعی مجلس در انتظار طرح در صحن علنی مجلس است، اشاره کرد و گفت: این لایحه مادران دارای کودک زیر هفت سال، مادران دارای کودک معلول، زنان دارای همسر معلول و زنان دارای همسر مبتلا به بیماری های صعب العلاج را شامل می شود.
وی با تاکید بر اینکه بیمه زنان خانهدار در دستور کار دولت است، افزود:بیمه زنان خانه دار با ارزش گذاری بر کار خانگی زنان که دو سال پیش نیز مقام معظم رهبری بر آن تاکید کردند امکان دریافت مستمری زنان خانه دار در اینده را فراهم می کند.
آیت الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد نیز در این دیدار با تاکید بر مهندسی دقیق برای کاهش و رفع اسیبها در حوزه زنان و خانواده گفت: بخشی از مشکلات جامعه به وجود بی نظمی میان تحصیل و کار جوانان برمیگردد که با تنظیم برنامهای دقیق می توان این مشکل را برطرف کرد.
وی با تاکید بر اهمیت کاهش ساعت کاری زنان در تحکیم بنیان خانواده اظهارداشت: بالا بودن ساعت کاری پیامدهایی مانند افزایش طلاق و سستی بنیان خانواده را به دنبال دارد که البته برای حل این مشکل میتوان با مراجعه به اصول اسلام اصیل در این زمینه چاره جویی کرد.