خبرگزاری کار ایران

همچنان دستیار ویژه در امور آسیب‌های اجتماعی هستم

همچنان دستیار ویژه در امور آسیب‌های اجتماعی هستم
کد خبر : ۱۵۵۲۸۳۶

شهردار تهران گفت: در رابطه با مسئولیت بنده به‌عنوان دستیاری رئیس جمهور، این تصمیم با مصوبه هیئت دولت و بر اساس اصل ۱۲۷ قانون اساسی اتخاذ شده است. مصوبه هیئت دولت همچنان پابرجاست. بعد از انتخابات، به احترام هیئت دولت و شخص رئیس جمهور سه ماه جلسات را تشکیل ندادم. با آقای رئیس‌جمهور صحبت کردم و ایشان لطف کردند و تأیید کردند که این مسیر ادامه پیدا کند و نیازی به هیچ اقدام جدیدی هم نیست، چرا که این تصمیم قبلاً مصوب شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا زاکانی در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص مسئولیت دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در امور آسیب‌های اجتماعی گفت: در رابطه با مسئولیت بنده به‌عنوان دستیاری رئیس جمهور، این تصمیم با مصوبه هیئت دولت و بر اساس اصل ۱۲۷ قانون اساسی اتخاذ شده است. مصوبه هیئت دولت همچنان پابرجاست. بعد از انتخابات، به احترام هیئت دولت و شخص رئیس جمهور سه ماه جلسات را تشکیل ندادم. با آقای رئیس‌جمهور صحبت کردم و ایشان لطف کردند و تأیید کردند که این مسیر ادامه پیدا کند و نیازی به هیچ اقدام جدیدی هم نیست، چرا که این تصمیم قبلاً مصوب شده است.

شهردار تهران در مورد میزان آسیب‌های اجتماعی در شهر تهران گفت: با حمایت همه دستگاه‌ها چه دستگاه قضایی و فراجا، چه بسیج و چه سپاه و چه دانشگاه‌ها و چه استانداری، فرمانداری کمیته امداد، بهزیستی و همه دستگاه‌ها دست به دست هم دادند و با کمک مجموعه مدیریت شهری به حمدلله سطح آسیب‌های اجتماعی در یک سطحی قرار گرفته است که کاملا متفاوت از گذشته است.

وی ادامه داد: یعنی ما روزی که وارد مدیریت شهری شدیم ۸ هزار و ۵۰۰ نفر داخل کمپ ماده ۱۶ بوده و در مجموع ۱۱ هزار ظرفیت وجود داشت در حالیکه الان ظرفیت ماده ۱۶ با همکاری همه دستگاه‌ها به ۲۵ هزار نفر رسیده است و قریب به ۱۹ هزار نفر در داخل کمپ هستند و این نشان‌دهنده این است که ۱۰ الی ۱۱ هزار نفر از این افراد از سطح شهر جمع آوری شده‌اند و لذا در سطح شهر هیچ کلونی از معتاد متجاهر نمی‌بینید و هر شب هم موضوع جمع آوری و هدایت آن‌ها به سمت کمپ ماده ۱۶ در دستور کار است چراکه الان ظرفیت‌های آن هم وجود دارد.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: مردم عزیز هم می‌توانند ما را راهنمایی کنند و اگر در جایی معتاد متجاهر می‌بینند به ما منعکس کنند گرمخانه‌ها متفاوت از این موضوع است و ما ظرفیت آن را افزایش داده‌ایم و نزدیک به دو هزار و اندی ظرفیت داریم یعنی ما در شهرداری تهران بیش از ۸ هزار نفر کمپ ماده ۱۶ ایجاد کردیم که قبلا یک ظرفیت هم نبود و در کنار آن هم قبلا گرمخانه بود که ما الان آن را هم توسعه داده‌ایم و مهمتر از توسعه کیفیت خدمات است که کیفیت خدمات را نیز در این گرمخانه افزایش داده ایم.

وی ادامه داد: خدا لطف کرده است در این موضوعات که به آن مصوبه هیات دولت بازمی‌گردد همکاری همه دستگاه‌ها باعث شده که هم موضوع کودکان کار سر چهارراه و هم معتادان متجاهر به صورت شبانه‌روزی و چند ماهه بسیار کم شده است. کودکان در سر چهارراه که قبلا مشاهده شده‌اند الان بسیار کم شده‌اند و این هماهنگی بین بهزیستی، فراجا، دستگاه قضایی و شهرداری تهران بوده است.

زاکانی در پاسخ به ساخت واحدهای مسکونی در تهران توسط شهرداری گفت: دیروز اگر شورای شهر را گوش می کردید من همه را توضیح دادم. ۲۸۵ هزار واحد است که آن چه که مربوط به شهردرای می شود تسهیل مجوزها، صدور پروانه و مقدمات کار برای مصوباتی که بتوانند اجریات خود را شروع کنند. الان هم این کار انجام شده است و بخشی از آن شروع شده و بخشی از آن با صاحب ملک است. این صاحب ملک هم می تواند دولت باشد یا نهادهای غیردولتی یا بخش خصوصی باشد.

وی همچنین درباره خودروهای برقی نیز تصریح کرد: ناظر به حوزه خودروهای برقی قراردادی که ما با چین داشتیم جاری است و مصوبه آن از شورای شهر گرفته شده است و هم فرمانداری تایید کرده است و منعکس هم شده است بازرسی کل کشور روی آن اعتراض داشت. نکته ای که وجود دارد این است که قراردادی را که ما بستیم هم یک مصلحت ملی است و منفعت ملی است به واسطه اینکه پشتوانه ای از یوزانس دارد و با یک تاخیر سه ساله ما ۸۰ درصد پول آن را می دهیم با یک سود ۴.۹ درصد که اساسا در سیستم بانکداری ما معنا ندارد. لذا تامین مالی آن برای کشور فوق العاده مطلوب برای کشور است.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: نکته دوم این است که خرید ما قریب به صد هزار یورو زیر قیمت داخل کشور است نکته سوم هم این است که ما از داخل کشور بیش از ۳ هزار خودرو خریده ایم اضافه بر شهر نیازمند است و ما نمی توانیم جان مردم را گرو بگیریم و و این خیلی مهم است که دستگاههای نظارتی توجه کنند به منفعت ملی و مصلحت مردم. نکته چهارم هم این است که هر چه ما از داخل کشور خریده ایم درخصوص برقی سازی همه اش واردات بوده است. فقط ما باید صد هزار یورو بیشتر بدهیم به کسی که می خواهد وارد کند چرا ما باید چنین کاری را بکنیم و حق مردم را بدهیم.

زاکانی ادامه داد: نکته بعد این است که آنچه ما خریده ایم مکلف هستند بیایند در داخل کشور داخلی سازی کنند. ۶ ماه تا یکسال داخلی سازی کنند همه اش منفعت است اما مافیای خودرو نمی خواهد این اجازه را بدهد و دستگاه نظارتی دارد از چیزی که ضد مردم است حمایت می کند. ما بخش مربوط ارز را تامین کرده ایم اما مشکل ما این است که دستگاه نظارتی به جای نظارت دخالت می کند و فرای وظایف قانونی جوری عمل می کند که اساسا به ضرر مردم است.

وی ادامه داد: ما هیچ وقت نخواسته ایم این را بگوییم چراکه این ها نمی توانند جلوی مردم بایستند مردم نمی توانند آسایش و آرامش داشته باشند که یک عده پول در جیب شان برود ما الان به نقطه ای می رسیم که با مردم صحبت کنیم که چه دست هایی در کار است که نگذارند مشکل ترافیک تهران و آلودگی هوای تهران حل شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز