خبرگزاری کار ایران

کنعانی‌مقدم در گفت‌وگو با ایلنا:

اگر فقط شعار بدهیم و هیچ‌ مؤلفه‌ای محقق نشود، عملا مردم را گول می‌زنیم

اگر فقط شعار بدهیم و هیچ‌ مؤلفه‌ای محقق نشود، عملا مردم را گول می‌زنیم
کد خبر : ۱۴۵۹۹۰۱

نمایندکان مجلس دوازدهم به رای مردم خیانت نکنند

فعال سیاسی اصولگرا گفت: خط‌کشی خیلی از موضوعات کاملا مشخص است و قاعدتا مجلس و دولت باید با یک برنامه مشخص گام بردارند، مردم هم دیدبانی کرده و دولت پاسخگوی اقدامات خودش باشد. اگر بنا باشد که فقط شعار بدهیم و هیچ‌کدام از مؤلفه‌ها محقق نشود، عملا داریم مردم را گول می‌زنیم.

حسین کنعانی‌مقدم فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره بایدها و نبایدهای نمایندگان مجلس دوازدهم گفت: قطعا ر دقسم‌نامه و سوگندنامه‌ای که نمایندگان محترم مجلس قرائت خواهند کرد و تعهد خواهند داد، همه بایدها و نبایدها وجود دارد. بایدها درخصوص اینکه هم براساس قانون اساسی باید حافظ قانون اساسی باشند و هم امنیت و منافع ملی را درنظر بگیرند و براساس آنچه که آرمان‌های انقلاب اسلامی است، رفتار مناسب داشته باشند و به عنوان نماینده مردم در قانون‌گذاری تصمیم درست اخذ کنند. با توجه به اینکه نمایندگان به کتاب آسمانی و خدا سوگند می‌خورند، باید یک خط شاخصی را هر لحظه مدنظر قرار دهند.

وی افزود: نکته بعدی آنکه نمایندگان با توجه به مطالبات مردم و مشکلاتی که به ویژه در مسائل اقتصادی و مسائل معیشتی و فرهنگی دارند باید این وظیفه را برای خودشان قائل باشند که خود را وقف مطالبات و تحقق آن کنند. وقتی فردی نماینده می‌شود نباید اوقات خود را صرف کارهای دیگر، از جمله حاشیه‌ها و اقدامات بی‌اساس و بی‌پایه و بی‌اثر کند. به رای امانت مردم که در اختیارش قرار داده‌اند، خیانت نکند زیرا در صورت این خیانت،  هم در دنیا و هم در آخرت موجب خسران و ضرر خواهد شد. به نظر می‌رسد اگر این مسأله را نمایندگان در نظر بگیرند، شاید بگوییم اصل بایدها و نبایدها در همین موضوعات خلاصه می‌شود. تکلیف هم می‌کنند تا نمایندگان در قبال این سوگندی که می‌خورند، مسئولیت نمایندگی را برعهده بگیرند. بنابراین لازم است تا این سوگندنامه را حفظ کنند و هر زمان که به مجلس آمده و پشت میزشان می‌نشینند، از بلندگوی مجلس این سوگندنامه پخش شود تا به آن توجه کنند.

کنعانی مقدم در پاسخ به این سوال که مجلس یازدهم مدعی بود وضعیت معیشتی را در اولویت خود قرار داده اما تا  امروز تغییری در این وضعیت به وجود نیامد، مجلس آینده باید چه عملکردی در حوزه معیشت و اقتصاد مردم داشته باشد تا وارد بحران نشویم، گفت: معیشت مستقیما به اقتصاد کشور ربط دارد و ما آموزه‌های بسیار زیادی در این مورد در قانون اساسی و احادیث داریم، در قانون‌اساسی و حدیث نبوی آمده است «کاد الفقر أن یکون کفراً» یعنی فقر ممکن است باعث کفر شود و یا «لا مَعاشَ له لا مُعادِلَه» این احادیث نشان می‌دهد که اگر می‌خواهید کار فرهنگی انجام دهید، ابتدا باید مسائل اقتصادی و معیشتی مردم را حل کنید.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه اقتصاد علم است، شاخصه‌های یک اقتصاد مطلوب در جهان کاملا مشخص بوده و باید برای ما هم این شاخص‌ها مورد توجه قرار بگیرد؛ حالا خط فقر یا فلاکت است، ضریب جینی در اقتصاد جهانی هم نشان‌دهنده فاصله طبقاتی بین مردم و بی‌عدالتی از نظر اقتصادی است. مؤلفه‌های دیگری که در برنامه هفتم مورد تأکید قرار گرفته و جزو سیاست‌های کلی نظام و مصوب است، می‌گویند ما در بحث تورم باید به زیر ۸ درصد و در اشتغال باید از نظر کاهش نرخ بیکاری به زیر ۸ درصد برسیم، در سود بانکی باید به زیر ۸ درصد برسیم. منابع مالی ما باید به سمت تولید برود و مشکلات اقتصادی را حل کند و دچار سفته‌بازی نشود. نرخ رشد اقتصادی ما باید بالای ۸ درصد باشد. خط‌کشی این موضوعات کاملا مشخص است و قاعدتا مجلس و دولت باید با یک برنامه مشخص گام بردارند، مردم هم دیدبانی کرده و دولت پاسخگوی اقدامات خودش باشد. اگر بنا باشد که فقط شعار بدهیم و هیچ‌کدام از مؤلفه‌ها محقق نشود، عملا داریم مردم را گول می‌زنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز