بازدید و نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه از دادگاههای تجدیدنظر استان کرمان
رئیس قوه قضاییه در بیستوششمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، صبح امروز چهارشنبه (۱۰ آبان) در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی وارد استان کرمان شد.
به گزارش ایلنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در بیستوششمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، صبح امروز چهارشنبه (۱۰ آبان) در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی وارد استان کرمان شد.
رئیس دستگاه قضا و سایر مسئولان عالی قضایی در جریان این سفر برنامههایی را در راستای رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم استان کرمان ترتیب خواهند داد؛ دیدار با اقشار مختلف مردم، نشست با صنعتگران و فعالان اقتصادی، بازدید از مراکز قضایی و حضور در جلسه شورای اداری، در زمره برنامههای سفر قاضیالقضات به کرمان است.
سایر مسئولان قضایی حاضر در این سفر نیز علاوه بر انجام دیدارهای چهره به چهره با مراجعهکنندگان، جهت شناسایی و احصاء مشکلات حقوقی و قضایی مردم استان کرمان به شهرهای مختلف این استان سفر میکنند تا در نهایت مسائل و موضوعات جمعآوری شده را در جلسه شورای قضایی استان کرمان به منظور بررسی و رفع، مطرح کنند.
شایان ذکر است حجتالاسلام محسنی محسنی اژهای از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئتعالی قضایی به استانهای ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسانرضوی، سیستانوبلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، مرکزی، اصفهان، البرز، کردستان و آذربایجان شرقی سفر کرده است.
ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفرهای رسمی استانی که به همراه هیئت عالی قضایی انجام میشود، سفرهایی غیررسمی و بدون تشریفات را هم در برنامه کاری خود گنجانده است؛ استانهای البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، مازندران، فارس و گلستان نیز استانهایی هستند که رئیس قوه قضاییه طی مدت اخیر بدون انجام تشریفات و بصورت غیررسمی به آن مناطق سفر کرده است.
نقطه اشتراک تمام سفرهای استانی رئیس عدلیه در دوره جدید -اعم از سفرهای رسمی همراه با هیئت عالی قضایی و سفرهای غیررسمی و بدون تشریفات- انجام ملاقاتها و دیدارهای مستقیم و بلاواسطه با متن مردم در سراسر ایران اسلامی و رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی آنها و همچنین اتخاذ رویکرد مسئلهمحور و تخصصگرایانه در قبال چالشها و آسیبهای موجود است که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیتهای دستگاه قضا بویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه میشوند.