لطیفی:
نقش مردم را در تصمیمسازی، تصمیمگیری و نظارتها بیش از پیش ببینیم
رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: در تصمیمگیریهای مصداقی از سوی دستگاههای اجرایی و دولت به ظرفیت خود مردم که بینظیر و غیرقابل احصا است، توجه شود. البته بروکراسی و نظام اداری اقتضائات خود را دارد که باید تلاش کنیم گرهها را باز کنیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، میثم لطیفی در اولین اجلاسیه ملی مردمیسازی دولت گفت: اگر بخواهیم آنچه مقام معظم رهبری در منظومه ۵ مرحلهای ساخت تمدن اسلامی فرمودند را مدنظر قرار دهیم، ما در مرحله دولتسازی متوقف هستیم.
رئیس سازمان اداری و استخدامی عنوان کرد: اتفاقی که باید رقم بخورد هنوز رقم نخورده است و برای اینکه این اتفاق بیفتد ما باید دال مردمیسازی تمدن سازی اسلامی را پیدا کنیم.
وی افزود: در دنیای مدرن، اقتصاد و دولت مدنظر است در دولتهای چپگرا گاهی اوقات دولت اگر نظمی پیدا میکند، اما در تمدن اسلامی دال مرکزی با محوریت مسجد و خانواده است، در تاریخ اسلام هم همین است؛ پیامبر از مسجد شروع کردند.
لطیفی اظهار داشت: امام خمینی انقلاب ما را از مسجد شروع کردند، امام فرمودند انقلاب کردیم برای اداره مسجد، آیا امروز مسجد، خانواده و محله آن جایگاهی که باید داشته باشد را دارد؟
وی خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم این موضوع مورد توجه قرار گرفت، در مجموعه مردمیسازی در دولت دست به دست هم دهیم تا این اتفاق بیفتد که فرآیند خدمت به نحوی باشد که به مکانی خارج از محلهها نیاز پیدا نکنیم.
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی بیان کرد: در دولت امروز قریب به ۶ هزار خدمت کدگذاری کردهایم، خدماتی که دولت به مردم ارائه میکند. نقش مردم را در تصمیمسازی، تصمیمگیری و نظارتها بیش از پیش ببینیم و این راهی است که در دولت وجود دارد.
وی گفت: در تصمیمگیریهای مصداقی از سوی دستگاههای اجرایی و دولت به ظرفیت خود مردم که بینظیر و غیرقابل احصا است، توجه شود. البته بروکراسی و نظام اداری اقتضائات خود را دارد که باید تلاش کنیم گرهها را باز کنیم.