سرلشکر جعفری:
اگر بتوانیم درصد قابل توجهی از مردم را در حل مسائل اجتماعی به میدان بیاوریم، فقر مهار خواهد شد
در نشست آسیب شناسی و بررسی حرکت عمومی در راستای گام دوم انقلاب اسلامی، سردار سرلشگر جعفری از فعالان استانی بیانیه گام دوم انقلاب تقدیر و تشکر کرد.
به گزارش ایلنا، طی مراسمی به مناسبت تقدیر از فعالان بیانیه گام دوم و سخنان راهبردی مقام معظم رهبری در تاریخ ۱/۳/۹۸ در حوزه به میدان آوری مردم، سرلشگر جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی قرب بقیةالله الاعظم از مجاهدت فعالان نهضت اجتماعی جوانان استانی تقدیر کرد.
سرلشگر جعفری با اشاره به نقش جوان مومن متعهد انقلابی در گام دوم انقلاب اسلامی، تکرار شخصیت های مجاهد گام اول را از ضرورت های ۴۰سال دوم انقلاب دانست و افزود: از شاخص های این شخصیت ها ایمان و توکل به خدا، ایمان به مردم، اراده مردم، فکر مردم و خواست مردم است که همه این موارد در مکتب امام از فرض های اصلی حکومت است.
وی خاطرنشان کرد: شهدا، فرماندهان و مبارزان در سال های نهضت و بعد از آن در دفاع مقدس همه تلاش خود را متمرکز بر به میدان آوری مردم قرار دادند و هرجا این کار موفق بود، انقلاب و جمهوری اسلامی دستاوردهای خوبی حاصل کرد.
سرلشگر جعفری با اشاره به اهمیت بیانیه گام دوم در ادامه نهضت به میدان آوری مردم نقش نهضت اجتماعی جوانان در شکل دهی و به میدان اوری جوانان و عموم مردم را برای حل مسائل اجتماعی مهم دانست و گفت: اهمیت این موضوع به قدری است که از عموم فعالان حلقه های میانی درخواست میکنم با پیروی از بیانیه گام دوم و سخنرانی راهبردی رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۱/۳/۹۸ نسبت به سرعت بخشی و ملموس سازی حرکت عمومی اقدام کنید.
وی تاکید کرد: اگر بتوانیم حداقل درصد قابل توجهی از مردم را در حل مسائل اجتماعی به میدان بیاوریم مشکلات مستضعفین ریشه کن و محرومیت و فقر مهار خواهد شد.
بر این اساس، مجموعه «نهضت اجتماعی جوانان» از سال ۱۳۹۶توسط جمعی از فعالان اجتماعی و جوان انقلابی و آتش به اختیار تشکیل و با ماموریت شبکه سازی جبهه سازی و به میدان آوری مردم در عرصه های اجتماعی فعالیت های خود را ادامه می دهد. این مجموعه با حدود۴۰۰ شعبه در شهرستان های کشور یکی از فعالترین گروه های انقلابی در حوزه بیانیه گام دوم و ایجاد حرکت عمومی برای حله مسائل در کشور است.
این مجموعه که با ۱۰ هزار گروه اجتماعی تعامل دارد، سعی بر اتصال و توسعه فعالیتهای اجتماعی در سطح کشور دارد، برای مثال داشتن الگوهای موفق قرض الحسنه در این حوزه قرار میگیرد که برای نمونه یکی از صندوقهای قرض الحسنه مجموعه که ۳۳ درصد از جامعه محلی را به عنوان عضو دارد، بیش از ۲۲ میلیارد تومان در قالب وام قرض الحسنه پرداخت کرده است.