خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح:

اذعان دشمنان به پیشرفت صنایع هوایی ایران/ پهپاد‌های ایرانی قابلیت‌های منحصربه‌فردی دارند

اذعان دشمنان به پیشرفت صنایع هوایی ایران/ پهپاد‌های ایرانی قابلیت‌های منحصربه‌فردی دارند
کد خبر : ۱۳۵۱۲۴۶

امیر سرتیپ دوم خواجه‌فرد با بیان اینکه دشمنان به پیشرفت صنایع هوایی ایران اعتراف کرده‌اند، گفت: پهپاد‌های ما در میدان رزمایش‌های مختلف و میدان رزم واقعی محک خورده و توانمندی و قابلیت‌های بسیار و منحصر به فرد خود را اثبات کرده‌اند.

به گزارش ایلنا، امیر سرتیپ دوم افشین خواجه‌فرد رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز (دوشنبه) در نشست مشترک دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس)، اظهار داشت: ما توانمندی‌های در سازمان صنایع هوایی داریم و هدف ما ارتقای توان رزم است.

وی با اشاره به جایگاه دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش ادامه داد: این دانشگاه مسئول پرورش فرماندهان آینده است و ما اگر بخواهیم فرماندهان آینده ارتش را از نزدیک ببینیم، باید به این دانشگاه سر بزنیم.

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع ادامه داد: این سازمان در همه عرصه‌های هوایی، صنایع مختلفی را دارد و در راستای ارتقای توان بازدارندگی کشور تلاش می‌کند.

وی هدف سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع را رهگیری تهدیدات دور ایستا، و پشتیبانی از صنایع هوایی دانست و گفت: در این راستا در عرصه ساخت پهپاد‌ها و پرنده‌های با سرنشین و بال‌ثابت و متحرک اقدامات بسیار خوبی را انجام داده‌ایم.

سرتیپ دوم خواجه‌فرد یا بیان اینکه تولید پهپاد را یکی دیگر از اقدامات این سازمان است، افزود: بسیاری از کشور‌ها با خرید پیشرفته‌ترین تجهیزات و جنگنده‌ها،  نیاز خود را تأمین می‌کنند، اما ما در تهیه این تجهیزات به دلیل تحریم و فشار‌ها با محدودیت‌ها و فشار‌های گسترده‌ای روبه‌رو هستیم؛ به همین دلیل به سمت بازآماد و نگهداری و بازسازی تجهیزاتی که در دوران جنگ آسیب دیده بودند رفتیم؛ به عنوان مثال همه بالگرد‌هایی را که در جنگ آسیب دیده بودند، بازسازی کردیم و بعد از آن به سمت تولید بالگرد‌ها و جنگنده‌های بومی رفتیم.

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، در ادامه با اشاره به برخی محصولات از جمله جنگنده کوثر، جنگنده صاعقه، بالگرد صبا، هواپیما، موتور، بدنه و پرنده‌های با سرنشین، و موشک‌های کروز خاطرنشان کرد: دشمنان به پیشرفت صنایع هوایی کشور ما اعتراف کرده‌اند و در یک مقاله علمی، جنگنده کوثر را با اف ۳۵ مقایسه کرده و اعلام کرده بودند که جنگنده کوثر از قابلیت‌های بسیاری زیادی برخوردار است.

امیر خواجه‌فرد پیشرفت‌های کشور در عرصه هوایی را نشانه بلوغ صنعت هوایی کشور دانست و گفت: همه نیرو‌های ما از زمینی، هوایی، پدافند و دریایی پهپاد دارند و پهپاد‌های ما در میدان رزمایش‌های مختلف و میدان رزم واقعی محک خورده و توانمندی و قابلیت‌های بسیار و منحصر به فرد خود را اثبات کرده‌اند. یکی از دلایلی هم که در دنیا به سمت پهپاد‌های ما تقابل وجود دارد، همین است.

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با تاکید بر اهمیت تجهیز نیرو‌های مسلح با تجهیزات بومی گفت: ما در ابتدا برای خرید تجهیزات اقدام کردیم که به دلیل تحریم موفق به این مهم نشدیم؛ اما امروز به توانی رسیده‌ایم که درخواست‌های متعددی برای خرید و همکاری از کشور‌های مختلف دریافت کرده‌ایم.

وی باور و اعتماد به توان و دانش داخلی را بسیار مهم دانست و گفت: متأسفانه در جامعه ما هنوز هم اعتماد به تولیدات داخلی پایین است؛ اما درخواست‌های متعددی که برای خرید تجهیزات و پرنده‌های بدون سرنشین و با سرنشین وجود دارد، نشانه جایگاه بالای این توانمندی است؛ پس باید توان داخلی را افزایش و باور‌های خود را ارتقا دهیم.

امیر خواجه‌فرد عملیات ترکیبی را یکی دیگر از اولویت‌های اصلی صنایع دفاعی کشور دانست و گفت: ما باید بتوانیم در عرصه هوایی، دریایی، پدافند و زمینی بر توان اجرای عملیات ترکیبی خود بیفزاییم تا توان بازدارندگی کشور بیش از پیش افزایش یابد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز