خبرگزاری کار ایران

اسفنانی خبر داد؛

بیش از ۲ هزار واحد صنفی متخلف توسط گشت‌های نوروزی پلمپ شدند

بیش از ۲ هزار واحد صنفی متخلف توسط گشت‌های نوروزی پلمپ شدند
کد خبر : ۱۳۴۶۴۹۲

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در ایام نوروز ۳۰ هزار و ۶۴۹ واحد دارای تخلف بودند و ۱۷ هزار و ۹۵۰ فقره پرونده تشکیل شده و ۲۷۱۶ فقره پلمب واحد متخلف و نصب بنر واحد متخلف را در گشت مشترک داشتیم.

به گزارش ایلنا، محمدعلی اسفنانی  با اشاره به طرح ویژه نظارت بر بازار در ایام نوروز گفت: امسال بدلیل اینکه ماه رمضان بود، این طرح با طرح ضیافتی رمضان تلفیق شد و در ۸ اسفندماه طرح آغاز شد و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه ۱۸۰ نفر از نیروهای روسای شعب جدید ما به مجموعه گشت‌های مشترک اضافه شد، ادامه داد: تعداد کل گشت‌ها در روز ۵۰۰ واحد گشتی بود که ۱۰۰ واحد در استان تهران بود و مابقی در سایر استان‌ها فعالیت می کردند. در ایام نوروز واحد کشیک داشتیم و تا پاسی از شب به شکایات اعلام شده رسیدگی می کردند و گاهی راسا گشت مشترک می کردند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه  ۱۷ هزار و ۲۳۵ اکیپ گشت اعزام شده است، تصریح کرد: در این مدت ۳۰ هزار و ۶۴۹ واحد دارای تخلف بودند و  ۱۷ هزار و ۹۵۰ فقره پرونده تشکیل شده و ۲۷۱۶ فقره پلمب واحد متخلف  و نصب بنر واحد متخلف را در گشت مشترک  داشتیم و ۱۶۰۰ فقره در اجرای احکام پرونده ها بوده است  و کلا بیش از ۴۳۰۰ نصب بنر واحد متخلف در آغاز طرح تا امروز داشتیم.

اسفنانی خاطرنشان کرد: ۱۲۰ فقره پرونده لاستیکی خودرو نیز تشکیل شده و در این پرونده ها یا گرانفروشی و یا  احتکار داشتیم و پرونده های وارده ۲۵۰۸ فقره و مختومه ۲۴۸۲ فقره بوده و آمار در این زمینه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا امروز هست. در بحث اجرای احکام مجموع پرونده‌های وارده ۱۳ هزار و ۲۰۶ پرونده وارده بود و بیش از ۹ هزار پرونده حکم اجرا شده و مبلغ ریالی اخذ شده حدود یکصد میلیارد تومان بوده است.

وی ادامه داد: در یک فقره کشف لاستیک خودرو را داشتیم و  حدود ۵۲ هزار حلقه لاستیک در یک انبار کشف شد و حکم صادر شد و دستور عرضه لاستیک به بازار داده شد و بین مصرف کنندگان کالا توزیع شد. در خصوص لاستیک دو سه گزارش داشتیم و در  یک فقره همانطور که گفتم حکم صادر شد و در گزارشی دیگر هنوز پرونده به نتیجه نرسیده است.

اسفنانی با اشاره به تخلفات  شرکت‌های هواپیمایی گفت: متاسفانه در بحث قیمت گذاری هواپیما مشکلی است که هنوز برطرف نشده و امیدوارم مجلس این موضوع را در قانون قابل توجه مصوب کند تا این سردرگمی در بلیط هواپیما را شاهد نباشیم.

وی خاطرنشان کرد: مقررات مختلفی در برنامه توسعه پنجم داریم و اعلام شده که بلیط هواپیما آزادسازی شود و در برنامه ششم هم این موضوع تکرار شده است و سازمان هواپیمایی مدعی است که قیمت را تعیین کند اما به مفهوم این نیست که قیمت بلیط هواپیما سقفی نداشته باشد.  تصور برخی این است که وقتی اعلام شده  قیمت بلیط هواپیما آزادسازی شده  یعنی قیمت رها شود ولی مقرراتی هست و  باید قیمت مشخصی در نظر گرفته شود.  در سال گذشته ۳۹ فقره پرونده در این زمینه تشکیل شد و ۷ شرکت محکوم شدند و از این ۷ شرکت ۳ شرکت هواپیمایی بودند و۴ شرکت،  شرکت عرضه بلیط هواپیما بوده و  از ۱۰ میلیارد تومان تا ۳۰ میلیارد تومان محکوم شدند.  یک مورد قبلا حکمش قطعی  شده بود  که اعلام شده و مابقی پرونده‌ها هم به محض قطعی شدن حکم نام شرکت‌ها اعلام می شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز