صالحی در نطق میان دستور:
مصونیت کامل باعث میشود دقت کامل در واگذاریها صورت نگیرد
نماینده مردم اقلید در مجلس گفت: آقای وزیر جهاد کشاورزی ماندن به چه قیمتی؟ به قیمت پایمال کردن حقوق کشاورزان با دست های پینه بسته و کمرهای خمیده! آقای وزیر عدم ثبات در تصمیم گیری ها و سیاستگذاری ها بیداد می کند همچنین بحث تعرفه گذاری صادارت محصولات کشاورزی را ببینید که چه بلایی سر آنها آورده اید و هر روز یک تصمیم می گیرید.
به گزارش ایلنا، مسلم صالحی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۱۸ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن سلام و درود به روح پر فتوح بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای اسلام تاکنون و همچنین طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری و سلام و درود به همکاران و مردم حوزه انتخابیه و تبریک به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر گفت: نمایندگان و مردم شریف ایران! این روزها شاهد مطرح شدن شکل گیری هئیت مولدسازی اموال و دارایی ها هستیم که فلسفه وجودی آن واگذاری اموال و املاک غیرمنقول و راکد دولتی به بخش خصوصی است تا بتوان با فعالسازی آنها و واگذاری به بخش خصوصی شاهد رشد اقتصادی باشیم ضمن تایید کلیات این مسئله ذکر چند نکته در این مورد ضروری است.
وی افزود: شفافیت در واگذاری ها باید انجام شود هر چند قرار بر این است لیست واگذاری ها از طریق سازمان خصوصی سازی به اطلاع مردم رسانده شود اما اگر بخواهیم اموال و املاک دولت را به دو دسته بورسی و غیر بورسی تقسیم کنیم در بحث اموال بورسی شاید مشکلی نباشد اما در بحث اموال غیر بورسی بحث شافیت در قیمت گذاری و ارزش گذاری یک دغدغه است امید بوده که با شفایت در واگذاری ها اعتماد بخش خصوصی و مردم به دولت افزایش پیدا کند.
نماینده مردم اقلید در مجلس عنوان کرد: یکی از آسیب های اخیر در بحث واگذاری ها و اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی لغو واگذاری ها بعد از انجام آن بوده است؛ دقت بفرمایید که یکی دو مورد را مجلس لغو واگذاری کرده است سوال اینجاست که اگر در زمان واگذاری دولت به وظایف خود درست عمل کرده بود و نظارت بر نحوه واگذاری داشت چه دلیلی دارد بعد از واگذاری بخواهد یک مجموعه ای را از مالکی که آن را خریداری کرده است برگرداند و به دولت عودت داده شود این امر به غیر از اینکه عدم اعتماد ایجاد می کند چه دستاورد دیگری می تواند داشته باشد؟
این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: یکی از نکات مهم در اقتصاد ایران کوچک شدن بخش اقتصادی خصوصی واقعی و بزرگ شدن شرکت های دولتی و خصولتی است و احتمالا شرکت های خصولتی با توجه به توان مالی بالا و لابی گیری خواهند توانست اموال واگذار شده را خریداری کنند در این مورد نیاز بوده تا بخش خصوصی واقععی تقویت شود که اقتصاد ما به معنای واقعی به حوزه خصوصی سازی وارد شود.
صالحی گفت: داشتن مصونیت کامل باعث خواهد شد دقت کامل در واگذاری صورت نگیرد و باید به دنبال راهکاری باشیم تا هم مصونیت برداشته شود و هم دست هئیت هفت نفره باز باشد این راهکار را چه کسی و چه ارگانی تعریف خواهد کرد در آینده مشخص خواهد شد؛ همچنین موضوع اهلیت خریداران هم باید مورد توجه قرار گیرد یکی از آسیب هایی که در واگذاری ها انجام می شود اهلیت نداشتن خریداران است چرا که می بینیم در زمان واگذاری مشکلی وجود ندارد اما وقتی خریدار اهلیت ندارد و مجموعه ای که به آن واگذار شده به تعطیلی کشانده می شود که نیاز است در زمان واگذاری این اهلیت ها سنجیده شود تا خدایی ناکرده مشکلات گذشته پیش نیاید.
وی اظهار کرد: اگر واقعا نتوانیم برخی از شرکت های بزرگ دولتی را واگذار کنیم می توانیم آنها را بخش خصوصی اجاره دهیم و از طریق اجاره دادن به بخش خصوصی و مشارکت دولت در آن به تامین منابع مالی دولت کمک کند.
این نماینده مردم در مجلس خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: آقای وزیر ما در مجلس نماینده و نماینده تر نداریم؛ جنابعالی خودتان زمانی در مجلس همکار ما بوده اید و می دانید که در مجلس هر نماینده یک رای دارد و نه بیشتر؛ بنابراین چه اتفاقی افتاده که در استان فارس نگاه شما فقط به دو الی سه شهرستان محدود معطوف شده است و کلیه بازدیدهای شما و معاونین شما و همچنین توزیع اعتبارات نیز به سمت این شهرها سوق داده می شود که این موضوع نیز به صورت مستقیم به جنابعالی تذکر داده شد اما انگار زورتان به برخی از این نمایندگان نمی رسد و البته تحقیق و تفحص نشان خواهد داد که چه اتفاقی در حال رقم خوردن است؟
وی افزود: آقای وزیر ماندن به چه قیمتی؟ به قیمت پایمال کردن حقوق کشاورزان با دست های پینه بسته و کمرهای خمیده! اگر شما اینقدر از سوی برخی نمایندگان تحت فشار هستید به رئیس مجلس و هئیت نظارت بر رفتار نمایندگان گزارش دهید؛ آقای وزیر تمامی مکاتباتی که با شما داشتیم فقط در حد یک پاراف در وزارتخانه باقی ماند و ظاهرا در وزارتخانه مذکور کسی برای امضا و دستور شما ارزشی قائل نیست، آقای وزیر عدم ثبات در تصمیم گیری ها و سیاستگذاری ها بیداد می کند همچنین بحث تعرفه گذاری صادارت محصولات کشاورزی را ببینید که چه بلایی سر آنها آورده اید و هر روز یک تصمیم می گیرد یک روز پیاز می شود کیلیویی ۳ هزار تومان و روز دیگر به ۳۰ هزارتومان می رسد یک روز مرغ در بازار آنقدر کم است که قیمت می شود ۱۰۰ هزار تومان و یک بار آنقدر زیاد است که از مردم می خواهید تا مازاد مرغ تولیدی را بخرند اینگونه برنامه ریزی این وزارتخانه را به ناکجا آباد خواهد برد.
صالحی خطاب به وزیر آموزش و پرورش در خصوص طرح رتبه بندی فرهنگیان بیان کرد: دیروز با جنابعالی جلسه ای داشتم و باید گفته شود حدود ۱۰ مورد ایراد در طرح رتبه بندی وجود دارد و اگر آنها را برطرف نکنید قانون رتبه بندی به جز آبروریزی برای فرهنگیان عزیز چیز دیگری عاید آنها نخواهد کرد و می شود آش نخورده و دهان سوخته.
وی افزود: پرداخت حق التدریس ماهیانه معلمان، تعیین تکلیف فوق العاده ویژه خدماتی و ادارای، پاداش پایان خدمت و ... مشکلاتی است که در وزارت آموزش و پرورش وجود دارد، جناب آقای نوری! نظارت بر عملکرد مدیران کل استان ها باید جدی تر شود چرا که در برخی استان ها ادارت کل به ستاد انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم تبدیل شده است در ضمن نحوه توزیع اعتبارات صحیح نیست و انتصابات با عینک سیاسی انجام می شود بنابراین اگر روزی آموزش و پرورش سیاست زده شد که الان شده است باید به حال دانش آموزان و والدین خون گریه کرد همچنین انجام کارهای پوپولیستی و حذف نیروهای متخصص داد دلسوزان نظام را درآورده است این ادعا را می توان با یک تحقیق اثبات کرد.