خبرگزاری کار ایران

در صحن علنی؛

نمایندگان با تقاضای تحقیق و تفحص از صندوق بازنشستگی کارکنان صدا و سیما مخالفت کردند

نمایندگان با تقاضای تحقیق و تفحص از صندوق بازنشستگی کارکنان صدا و سیما مخالفت کردند
کد خبر : ۱۳۲۳۳۲۷

نمایندگان در جلسه علنی امروز با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما مخالفت کردند.

به گزارش ایلنا، نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۴ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی با ۸۳ رأی موافق، ۷۳ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در صحن  با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بازنشستگی کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مخالفت کردند.

اردشیر مطهری به عنوان نماینده تقاضاکنندگان این تحقیق و تفحص در صحن مجلس، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همیشه پابرجا خواهد بود چرا که اگر سپاه نبود، کشور نبود. ان شاءالله خداوند این نهاد انقلابی را برای همه ما حفظ کند.

وی تاکید کرد: این تحقیق و تفحص یک سال و چند ماه طول کشید تا به صحن مجلس بیاید.

مطهری با اشاره به دست های پشت صحنه که در این بخش معامله می کنند، گفت: متاسفیم برای این مجموعه ها که کاسبند و با این کارها آدم های خود را در مجموعه ها وارد می کنند تا به نوعی اعتبار کسب کنند. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه نفوذ یکی از معضلات کشور ما محسوب می شود، گفت: افرادی بسیار با ظرافت و با ارتباطات کاذب وارد پست های کلیدی کشور می شود و این پست های اثرگذار را تصرف می کند اما درخدمت مجموعه های دیگر غیرنظام مشغول به فعالیت هستند.

مطهری بیان کرد: متاسفانه افرادی برای پست ها انتخاب می شوند که از ساواکی های زمان قبل هستند، همچنین این افراد، افرادی هستند که وابستگان نزدیک آن ها جزء حزب توده بوده است، حال سوال این است که این افراد با چه ابزاری در چنین پست های حساسی قرار می گیرند لذا از دستگاه های امنیتی می خواهیم در این بخش دقت کنند چرا که این افراد صلاحیت ورود به مجموعه ها را ندارند. من در این رابطه موضوعاتی را به رئیس سازمان صدا وسیما گفتم و ایشان به بنده گفتند که فلان فرد صلاحیت امنیتی داشته است خب سوال اینجا است که مگر قطب زاده صلاحیت امنیتی نداشت.

وی تاکید کرد: در این فتنه که سه ماه و خورده ای به طول انجامید بنده واقعا برای کسانی که باید پشتیبانی ولایت و نظام را می داشتند به هرجهت تشکر می کنم که به موقع به این موضوع وارد شدند اما متاسفانه برخی از مسئولین چنین واکنشی از خود نشان ندادند لذا این روزها است که نظام نیاز دارد که پشتیبانش باشیم وگرنه روزهای خوش نظام همه به به و چهچه دارند. برخی افراد لااقل باید این رویکرد را از آقای لاریجانی یاد می گرفتند که بعد از ۱۰۵ روز ایشان بالاخره یک مصاحبه انجام داد.

مطهری ادامه داد: ابزاری که سازمان صدا و سیما متاسفانه در شروع این تحقیق و تفحص به دست گرفت این بود که این مجموعه، وابسته به مجموعه سازمان است و صندوق جزء لاینفک صدا و سیما است لذا ماه ها طول کشید تا صدا و سیما مدرکی مبنی بر اینکه این مجموعه وابسته به سازمان صدا و سیما است ارائه دهد.

وی با اشاره به گزارش معاون نظارت مجلس در این بخش، اظهار کرد: معاون نظارت مجلس در این گزارش تاکید کردند که صندوق بازنشستگی صدا و سیما به هیچ وجه ربطی به زیرمجموعه سازمان صدا و سیما ندارد و هیچ مسئولیتی در این بخش برعهده سازمان صدا و سیما قرار ندارد و صندوق تحت پوشش صندوق های بازنشستگی کشور است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه صندوق بازنشستگی صدا و سیما حیات خلوت برخی افراد شده است، گفت: صندوق بازنشستگی به منظور پرداخت حقوق بازنشستگان تشکیل شده است.

وی تاکید کرد: یکی از تخلفات اساسی در این بخش، عدم انتخاب رئیس صندوق از میان کارکنان عضو صندوق است که این فرد هیچگونه سابقه ای در این بخش نداشته است.

وی تاکید کرد: دلایل عمده ای که صندوق سازمان را به محل حیف و میل منابع آن سوق داده یکی محاسبه بدهی های بلندمدت سازمان و سایر اشخاص و شرکت ها به صندوق با ارزش دفتری و نه با ارزش روز است. همچنین محاسبه نشدن دارایی های صندوق براساس ارزش دفتری و نه براساس ارزش محاسبات از جمله سایر ایرادات قلمداد می شود.

حسن لطفی گزارش کمیسیون اجتماعی درباره تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بازنشستگی کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را در صحن مجلس قرائت کرد که به شرح زیر است:

با احترام، بازگشت به نامه شماره ۱۲۸۹۹۴۲ مورخ  ۹/  ۲/ ۱۴۰۰ در خصوص تقاضای جناب آقای اردشیر مطهری در موضوع «تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما» به استحضار می‌رساند: در اجرای ماده (۲۱۲) قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، ابتدائاً در چند نوبت به منظور اخذ اطلاعات با ریاست سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران مکاتبه و درخواست مستندات شد لیکن با عنایت به عدم وصول مستندات و نظر به درخواست مورخ  ۱۶/  ۸/ ۱۴۰۰ متقاضی مبنی بر تشکیل جلسه بررسی درخواست تحقیق و تفحص، موضوع در جلسه رسمی مورخ  ۸/۱۸/ ۱۴۰۰ ‌کمیسیون با حضور ۱۷ نفر از نمایندگان عضو کمیسیون، متقاضی تحقیق و تفحص و رئیس صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما، معاون حقوقی و امور مجلس و معاون منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان صدا و سیما مطرح و پس از استماع نظرات طرفین، ضرورت انجام تحقیق و تفحص در محورهای ذیل به تصویب رسید.

محورهای تحقیق و تفحص:

۱-بررسی درآمدهای ارزی  و ریالی، واردات و میزان ارز۴۲۰۰ تومانی اخذ شده  و نحوه هزینه کرد آن؛

۲-بررسی درآمدهای ارزی  و ریالی صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما و نحوه هزینه کرد ارزهای ۴۲۰۰ تومانی تخصیصی؛

۳-بررسی رعایت اساسنامه صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما در انتصاب مدیران صندوق؛

۴-بررسی میزان بدهی های طویل المدت صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما و تاثیر سوء مدیریت های درایجاد این بدهی ها؛

۵- بررسی علل عدم افزایش ارزش ریالی دارایی های صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما از سال ۱۳۸۰ الی ۱۴۰۰؛

۶-بررسی عدم انجام نظارت ادواری و حسابرسی اموال و دارایی صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما در سال های اخیر؛

۷-بررسی تملک دارایی و املاک صندوق توسط کارکنان و عدم رعایت قیمت کارشناسی در واگذاری ها؛

۸-بررسی سوابق و تخصص مدیران صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما در رشد یا تقلیل سرمایه و دارایی های صندوق بازنشستگی صدا و سیما؛

۹-بررسی وضعیت پروژه های سرمایه گذاری شده توسط صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما از قبیل: پتروشیمی ارغوان، باطری سازی گلپایگان و ...؛

۱۰-بررسی موضوع هبه آپارتمان و یا اعطای وام های کلان بصورت بلاعوض به برخی از کارکنان صندوق در ادوار مختلف مدیریتی؛

۱۱-بررسی انتصاب های فامیلی و خارج از ضابطه در صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما؛

۱۲-بررسی بکارگیری مشاوران با حقوق و پاداش های کلان در ادوار مختلف در صندوق بازنشستگی.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز