خبرگزاری کار ایران

مزایده اموال تملیکی استان هرمزگان به رکورد فروش ۵۴۰۰ میلیارد ریالی دست یافت

مزایده اموال تملیکی استان هرمزگان به رکورد فروش ۵۴۰۰ میلیارد ریالی دست یافت
کد خبر : ۱۳۱۹۶۶۸

رئیس کل دادگستری هرمزگان از دستیابی به رکورد فروش ۵۴۰۰ میلیارد ریالی در مزایده سراسری اموال تملیکی این استان خبر داد.

به گزارش ایلنا، مجتبی قهرمانی با اشاره به تأکیدات ریاست قوه قضاییه در خصوص لزوم تداوم تعیین تکلیف اموال موجود در انبار‌های سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی تا حصول نتیجه کامل و رضایت‌بخش، از تحقق موفقیتی مهم در این خصوص با دستیابی به رکورد فروش ۵۴۰۰ میلیارد ریالی در استان هرمزگان خبر داد.

وی تصریح کرد: در جریان برگزاری مزایده سراسری الکترونیک شماره ۲۶۴ اموال تملیکی استان هرمزگان، بیش از ۷۰ درصد از ردیف های کالای موضوع این مزایده فروخته شد که با احتساب این مبلغ، اموال تملیکی استان هرمزگان همچنان ضمن دارا بودن بالاترین فروش در حوزه اموال متروکه از بیشترین میزان درآمد نیز برخوردار می باشد.

قهرمانی در ادامه افزود: با توجه به تدابیر اتخاذ شده، اموال تملیکی استان هرمزگان، رکورددار بیشترین پرونده مختومه در حوزه اموال متروکه و قاچاق در بین استان های سراسر کشور می باشد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین از فروش محموله ۴۷۰ کیلوگرمی زعفران به مبلغ ۱۱ میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان در جریان برگزاری مزایده سراسری اموال تملیکی استان هرمزگان نیز خبر داد و خاطرنشان کرد: عرضه این حجم از زعفران در یک مزایده برای نخستین بار و پس از تأیید نتیجه آزمایشات با هدف جلوگیری از تضییع این محموله ارزشمند و صیانت از حقوق بیت المال صورت گرفته است.

مجتبی قهرمانی گفت: با توجه به دستورات تخصصی و تأکیدات ریاست محترم قوه قضاییه، تعیین تکلیف کالاهای متروکه و ساماندهی به امور مربوط به حوزه بنادر، گمرکات و سازمان اموال تملیکی، از جمله مسائل اصلی و ریشه‌ای استان هرمزگان در دوران نوین تحول قوه‌قضاییه است.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تأکید کرد: خوشبختانه اموال تملیکی استان هرمزگان پس از بازدید ریاست قوه قضاییه حرکت رو به جلویی داشته‌ و پس از دستورات ایشان، با تشکیل کارگروه ویژه‌ای در دادگستری استان هرمزگان و اتخاذ تدابیر لازم در این خصوص، اقداماتی از جمله استقرار قاضی ویژه در سازمان اموال تملیکی، ارزیابی فنی سامانه‌های این سازمان، تفکیک و دسته‌بندی پرونده‌های جاری و مختومه و ترخیص فوری کالا‌های سریع‌الفساد در دستور کار قرار گرفته است.

قهرمانی گفت: تأمین امکانات و تجهیزات لازم جهت تخلیه و بارگیری با همکاری دستگاه‌های متولی، امحاء و معدوم‌سازی کالا‌های تاریخ مصرف گذشته و برگزاری مزایده نیز به صورت مستمر در دستور کار دستگاه قضایی استان هرمزگان می باشد که به موفقیت‌های قابل‌توجهی در تعیین‌تکلیف اقلام موجود در انبار‌های این سازمان منجر شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان، تأکید کرد: با توجه به آمار عملکرد سازمان اموال تملیکی درخصوص تعیین‌تکلیف اموال بیت‌المال در سال ۱۴۰۰ و ۹ ماه سپری شده از سال ۱۴۰۱، استان هرمزگان در جمع‌بندی شاخص‌های ۱۸گانه، رتبه نخست کشور را کسب کرده است.

گفتنی است، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه در ۱۹ دی ماه ۱۴۰۱ ضمن تأکید بر لزوم پیگیری مجدانه مقوله ساماندهی انبارهای بنادر، گمرکات و اموال تملیکی و مساعدت سایر قوا و دستگاه‌ها در این زمینه، به دادستان کل کشور و مسئولان قضایی و دادستان‌های استان های مختلف دستور داد مسئله ساماندهی به انبارهای بنادر، گمرکات و اموال تملیکی و پارکینگ‌های وسایل نقلیه توقیفی را تمام شده تلقی نکنند و این موضوع را تا حصول نتیجه کامل و رضایت‌بخش پیگیری کنند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز