سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد:
آمریکا با سوءاستفاده از حقوق بشر در پی رسیدن به اهداف نامشروع سیاسیاش است
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نشست شورای اجتماعی و اقتصادی این سازمان بیانیهای در محکومتی پیشنویس قطعنامه آمریکا برای لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن قرائت کرد.
به گزارش ایلنا، امیر سعید ایروانی در نشست شورای اجتماعی و اقتصادی این سازمان درخصوص لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن گفت: ما امروز شاهد برهان دیگری از سیاستهای خصمانه آمریکا در قبال مردم ایران هستیم. آمریکا و متحدانش در تحت لوای دفاع از زنان ایران این مسئله را سیاسی کردهاند.
وی ادامه داد: ایالات متحده و شرکایش بارها تلاش کردهاند دولتهای مشروعی را ابزارهای آشکار سرنگون کنند و اگر ناموفق بودند، تلاش میکردند از طریق کودتا دولتهای مشروع را سرنگون و دولتهای دستنشانده خود را به روی کار بیاورند. آنها حتی گاهی وقتها دانشمندان ما را ترور کردند.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با بیان اینکه چون ما تسلیم سیاستهای مستکبرانه آنها نشدیم، از سیاستهای فشار حداکثری و تحریمهای ظالمانه خود استفاده کردند و دسترسی ما به داروها رو مختل کردند، اظهار داشت: اگر این روشها به نتیجه نرسند، تلاش میکنند که ما را از نهادها اخراج کنند. این سیاستی بوده که آنها سالها دنبال میکردند و در تلاش بودند تا جلوی پیشرفت ما ازجمله پیشرفت زنان و دخترانمان را بگیرند.
ایروانی با بیان اینکه ایران در یک انتخابات دموکراتیک با بیش از 40 رای از پنجاه و چندی رای یکی از اعضای کمیسیون جایگاه زنان شده است، تصریح کرد: تقاضای آمریکا تماما غیرقانونی است و همانطور که شورا میداند، چنین چیزی در تاریخ سابقه نداشته است که بدون هیچ دلیلی، یکی از اعضا را از این نهاد حذف کنند. حتی در چارچوب رویه کاری شورا نیز نمیتوان از این تقاضا حمایت کرد.
وی افزود: اینکه یک عضو بخواهد از عضو دیگری انتقام بگیرد و براساس ادعاهای بیپایه و اساس، یک عضو را انتخاب شده را از کمیسیون حذف کند، خلاف منشور سازمان ملل و قانون بینالملل است.
به گفته سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، آمریکا چنین اقدام غیرقانونی را علیه ایران در پیش گرفته - که بخشی از سیاست دیرپایه و خصمانه این کشور علیه مردم ایران است - خطری علیه حیثیت سیستم سازمان ملل متحد، روح منشور این سازمان و حق حاکمیت کشورهای عضو محسوب میشود. این رویهای خطرناک با پیامدهای خطرناک رقم خواهد زد. این یک مثال روشن دیگر از دموکراسی آمریکا است.
ایروانی با بیان اینکه آمریکا پیوسته از ارزشهایی همانند حقوق بشر سوءاستفاده میکند تا به اهداف نامشروع سیاسی خود برسد و از پلتفرم سازمان ملل و منابع آن برای پیشروی به سوی این هدف بهره میبرد، خاطرنشان کرد: این قطعنامه اشارهای به درد و رنج مردم فلسطین که تحت اشغال اسرائیل هستند، اشارهای نمیکند و این خود نشاندهنده این است که این رویکرد تا چه میزان ریاکارانه است. با اینکه فلسطین و درد و رنج آنجا در دستورکار شورای اجتماعی و اقتصادی شورا قرار دارد، آمریکا در قبال آن سکوت کرده است.
وی با بیان اینکه آمریکا شاهد بوده که جامعه زنان ایران با پویایی در زندگی اجتماعی و سیاسی کشور فعالیت میکند، ابراز داشت: ما میخواهیم بپرسیم که ما عضو کمیسیون مقام زن هستیم یا نه؟ زنان و دختران ایرانی در بسیاری از مجامع بینالمللی نقش فعال دارند. کشورهای عضو باید هرگونه اقدامی که به خروج دموکراتیک رایگیری در این نهادها ضربه بزند، را محکوم کنند.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران قویا پیشنویس این قطعنامه را رد و آن را محکوم میکند و محترمانه از کشورها تقاضا میکند تا علیه آن رای بدهند.