خبرگزاری کار ایران

حیدری در گفت‌وگو با ایلنا:

کمیته حقیقت‌یابِ متشکل از ۴ سازمان و وزارت‌خانه به درد هیچ‌کس نمی‌خورد/ ۹۰ درصد کسانی که به خیابان آمدند معترض بودند و ۱۰ درصد اغتشاشگر/ معترضان را دعوت کنیم تا در بررسی حوادث اخیر حضور فعال داشته باشند

کمیته حقیقت‌یابِ متشکل از ۴ سازمان و وزارت‌خانه به درد هیچ‌کس نمی‌خورد/ ۹۰ درصد کسانی که به خیابان آمدند معترض بودند و ۱۰ درصد اغتشاشگر/ معترضان را دعوت کنیم تا در بررسی حوادث اخیر حضور فعال داشته باشند
کد خبر : ۱۳۰۳۲۲۸

یک عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: کسانی که معترض هستند را به کمیسیون (حقیقت‌یاب) دعوت کنیم تا حضور فعال داشته باشند زیرا کمیسیون متشکل از ۴ سازمان و وزارت‌خانه به درد هیچکس نمی‌خورد و هیچ ارزش و کارکردی ندارد و یکجانبه نگری دارد در صورتی که باید ۲ جانبه باشد و ریشه‌ها را دریابند و مشکلات جامعه را حل کنند.

شهریار حیدری عضو کمیسیون امنیت ملی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا،  درباره تشکیل «کمیته حقیقت‌یاب» از سوی وزارت کشور و این‌که کمیته مذکور متشکل از چه گروه‌هایی باید باشد و چقدر لازم است گزارشات به صورت شفاف و صادقانه به مردم داده شود، گفت: اتفاقاتی در کشور افتاد و بیش از ۲ ماه طول کشید، این اتفاقات قابل تحلیل است و قابل عبور نیست که بخواهیم از آن به راحتی عبور کنیم و بگوییم گذشت.

وی  با بیان این‌که افرادی به خیابان آمدند تجمع و اعتراض کردند، خاطرنشان کرد: بخش عمده‌ای از معترضین انتقاد به وضعیت موجود، اشتغال، بیکاری، تبعیض در ادارات و ارگان‌ها دارند. همه این موارد موضوعاتی است که معترضان به آن اعتراض دارند. از سوی دیگر یک عده بالاخره تروریست بودند؛ واقعیت این است که رژیم صهیونیستی، آمریکا و عربستان دوست داشتند ایران به طور کلی دچار تنش شود، اما آنچه که پایه تنش شد، بحث‌های اعتراضی به وضعیت موجود بود و بعدا سرویس‌های کشورهای خارجی سوار بر اعتراضات شدند و بخش‌هایی از  اعتراضات را  به اغتشاش تبدیل کردند که این را باید تفکیک کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد: از مسئولیت‌های مهم وزارت کشور رسیدگی مسائل اجتماعی و سیاسی در داخل است و آقای وزیر کشور به عنوان مسئول امنیت کشور آن کمیته صیانت از حقوق مردم که مدنظرشان  است تشکیل داده‌اند این کمیته باید متشکل از سازمان‌ها و نهادهای مختلف با تاکید بر احزاب و گروه‌های مشخص از همه طیف‌ها، تفکرات و از علمای بزرگ و افراد صاحب نفوذ از نخبگان استان‌های مختلف جامعه و حتی کسانی که معترض وضعیت موجود هستند، باشد.

وی تاکید کرد: اغتشاش‌گر و تروریست را به کنار بگذاریم، کسانی که معترض هستند را به کمیسیون دعوت کنیم تا حضور فعال داشته باشند زیرا کمیسیون متشکل از ۴ سازمان و وزارت‌خانه به درد هیچکس نمی‌خورد و هیچ ارزش و کارکردی ندارد و یکجانبه نگری دارد در صورتی که باید ۲ جانبه باشد و ریشه‌ها را دریابند و مشکلات جامعه را حل کنند. دستگیر کردن، آزاد کردن و تهدید کردن بخشی از کار پلیسی است و در کشورهای مختلف هم مرسوم است اما اگر بخواهیم مشکلات را اساسی حل کنیم باید به صورت ریشه‌ای به موضوعات بپردازیم و به جای تعصب‌نگری واقع نگر باشیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که می‌توانیم به دنبال رفع مشکلات برویم، اظهار داشت: وزیر کشور متولی این کار است، همچنین از طرفی انتظار من از حاکمیت این است که به ریشه‌ها و مشکلات بپردازد، همان‌طور که مقام معظم‌رهبری آقای علی‌اکبری را به سیستان و بلوچستان فرستادند، ایشان در بین مردم رفتند، دلجویی کردند، حرف‌شان را شنیدند با مولوی عبدالحمید دیدار و صحبت کردند که این کارها خوب است.

وی یادآور شد: حکومت متشکل از قوه قضاییه، مقننه، دولت احزاب و گروه‌ها است، بنابراین به اعتقاد من باید یک مجمعی تشکیل شود و این مجمع حقیقت‌یاب مسائل را به خوبی بررسی و درک کند و تصمیم بگیرند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای با بیان این‌که باید مردم را از اغتشاشگران باید جدا کنیم، گفت: می‌گویند معترضین را از اغتشاشگران باید جدا کرد که این تصمیم خوبی است اما برای معترضان چه کاری می‌خواهند انجام دهند؟ اگر تصمیم درست و حسابی نگیریم، دوباره این مسائل تکرار می‌شود. بنابراین مسائل مختلف معترضان را باید دید و آنها را باید از اغتشاشگران و تروریست‌ها جدا کرد.

وی بیان کرد: به اعتقاد من ۹۰ درصد آنهایی که به خیابان آمدند از افرادی هستند که معترض به وضع موجود بودند و ۱۰ درصدشان اغتشاشگر، اراذل و اوباش و از سرویس‌های بیگانه و تروریست‌ها هستند که آنها دسته‌بندی دارند کسی که ترور می‌کند، سازمان یافته است نهادها، کشورها و تشکیلات امنیتی پشت این قضیه است و باید آنها را از مردم تفکیک کنیم تا تصمیم درست بگیریم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز