اسماعیلی در گفتوگو با ایلنا خبر داد؛
پایان بررسی جزئیات طرح ساماندهی کارکنان دولت در کمیسیون اجتماعی/ قرارداد کارکنان با سابقه ۲ سال طی فرآیندی تبدیل به کار معین خواهد شد
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی دولت از پایان بررسی جزئیات طرح ساماندهی کارکنان دولت در این کمیسیون خبر داد.
ولی اسماعیلی نایب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، از پایان بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در کمیسیون اجتماعی خبر داد و گفت: نزدیک به ۳-۴ ماه قبل بود که کلیات طرح ساماندهی کار در صحن علنی مجلس با رأی بالایی از سوی نمایندگان تصویب و برای بررسی جزئیات به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد. این کمیسیون جلسات مکرری را با حضور کارشناسان و مسئولین ذیربط در سازمان امور استخدامی، سازمان برنامه بودجه، دیوان محاسبات و مرکز پژوهشها برگزار کرد که در آخرین جلسهای که کمیسیون با موضوع بررسی این طرح داشت دقایقی قبل این جلسه با پایان بررسی و تصویب جزئیات طرح ساماندهی کارکنان دولت به پایان رسید و این طرح در سامانه بارگزاری خواهد شد تا براساس نوبت در صحن علنی مطرح شود.
وی ادامه داد: این طرح دو بحث دارد نخست اینکه در تبصره ۲ این طرح ما تمام دستگاههای موضوع ماده ۲۰ برنامه ششم یعنی تمامی دستگاههای دولتی و دستگاههایی که دولتی نیستند اما مشمول این ماده ۲۰ هستند و افرادی که در این دستگاهها در قالب طرحهای عمرانی، شرکتی و سایر عناوین مشابه را هم با توجه به اینکه ۲۸ عنوان شغلی داریم آوردیم تا شامل آنها هم شود. کلیه کسانی که در این قالب مشغول به کار هستند و ۲ سال سابقه دارند طی یک بازه زمانی از طریق سنجش صلاحیتهای شغلی تبدیل به قرارداد کار معین خواهند شد؛ این اصل بحث این طرح است که چند صد هزار نفر منتظر آن هستند.
اسماعیلی در ادامه عنوان کرد: از مزایای این طرح این است که شرکتهای واسط بین دولت و نیروی کار حضور دارند و در قالب جذب نیرو هستند حذف میشوند و دستگاه مربوطه موظف است که مستقیم با نیروی کار قرارداد منعقد کند که در این شرایط نیروی کار نیز امنیت شغلی پیدا میکند.
وی افزود: همچنین در ماده واحده این را آوردیم و صراحت دارد که بعد از تصویب این قانون تمامی جذبها توسط سازمانها و دستگاهها از طریق انتشار آگهی و برگزاری آزمون و طی مراحل گزینش عمل خواهد شد، در واقع با این طرح راه امضاهای طلایی و باندبازی ها برای جذب را بستیم.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در پاسخ به سوالی پیرامون همراهی و همکاری دولت در روند بررسی این طرح و احتمال موافقت با تصویب آن، گفت: ببینید در فرآیند بررسی جزئیات این طرح در جلسات متعدد که با حضور کارشناسان سازمان اداری و استخدامی برگزار شد، تلاش ما بر این بود که همفکری و همکاری دولت دراین رابطه داشته باشیم. همچنین سعی میکنیم در زمان بررسی این طرح در صحن علنی موافقت دولت را جذب کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در صورتی که این موافقت جذب نشد هم قانون موظف کرده است که اگر شورای نگهبان بعد از تصویب در مجلس این مصوبه را تایید کند دیگر قانون لازمالاجرا خواهد بود و دولت باید آن را اجرا کند.