خبرگزاری کار ایران

سرلشکر موسوی:

فرماندهان مراکز آموزشی باید بیش از هر کسی سواد رسانه‌ای داشته باشند

فرماندهان مراکز آموزشی باید بیش از هر کسی سواد رسانه‌ای داشته باشند
کد خبر : ۱۲۴۹۷۰۹

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه مسئولیت‌ سنگین تربیت افسران و درجه‌داران منتظرِ ظهور برعهده فرماندهان مراکز آموزشی است، تاکید کرد: شما به عنوان فرماندهان فرمانده تربیت‌کن و پرورش‌دهنده استخوان‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران باید بیش از هر کسی سواد و درک رسانه‌ای داشته باشید که هیچ‌گاه فریب مافیای رسانه‌ای دشمنان را نخورید.

به گزارش ایلنا، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در نشست تربیتی فرماندهان مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران با عنوان "گام دوم – آمادگی برای ظهور" که صبح امروز در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، گفت: این همایش مهمترین همایش پنج ساله فرماندهی بنده است که اگر درست به اهدافش برسد یک نقطه بسیار مهم در تاریخ ارتش و بلکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

وی ادامه داد: نقطه عطف بیانیه گام دوم آمادگی برای ظهور است، همه جهان و همه عالم مخاطب این فرمان است ولی اولین کسانی که باید بیانیه گام دوم انقلاب را دنبال کنند، نیروهای مسلح هستند که تحت فرماندهی مستقیم و بی‌واسطه فرماندهی کل قوا قرار دارند.

به گفته فرمانده کل ارتش، اقدامات زیادی باید در راستای اجرای این فرمان در ارتش صورت بگیرد که یکی از  مهمترین آنها، تربیت افسران و درجه‌داران شایسته، آماده و مستحق ظهور است که ارتش در این صورت ارتشِ آماده ظهور است.

موسوی خطاب به فرماندهان مراکز آموزشی اظهار داشت: تربیت افسران و درجه‌داران شایسته ظهور، شرط لازم آمادگی ارتش برای ظهور است و وظیفه تربیت و آموزش چنین افسرانی از وظایف شما فرماندهان مراکز آموزشی است.

وی با اشاره به الگوپذیری درجه‌داران و افسران از فرماندهان خود تصریح کرد: این جمع یکی از مهم‌ترین، سنگین‌ترین، حساس‌ترین و تعیین‌کننده‌ترین مسئولیت‌ها و وظایف را برعهده دارند و آن تربیت افسران و درجه‌داران منتظرِ ظهور است.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه شما سوزن‌بان تغییر ریل هستید که تعیین می‌کنید قطار ارتش در آینده به کدام ایستگاه یا به سمت کدام هدف حرکت کند، خاطرنشان کرد: فکر تربیت افسر و درجه‌دار منتظر ظهور باید دغدغه همه در هر لحظه باشد. باید دائماً به این فکر کنید که اگر این جمعه همان جمعه باشد که منتظر آن هستیم، آیا ما در ارتش حضرت امام عصر پذیرفته خواهیم شد و چه جایگاهی در آن داریم؟

موسوی افزود: آموزش‌ها و رفتار و منش ما باید منطبق بر این تفکر باشد که اگر این درجه‌دار و افسر در ارتش حضرت امام عصر (عج) پذیرفته نشود، حسرت و عدم حسرت و عذاب این عدم پذیرش تا ابد با ما خواهد بود.

وی با بیان اینکه "ولایت‌مداری و ولایت‌محوری"، "نهادینه کردن ارزش‌های معنوی و اخلاقی"، "اتکای ویژه بر ارتقای توانمندی‌ها و دانایی‌ها"، "توجه ویژه به علم و پژوهش و تربیت جسم" از جمله الزامات آمادگی برای ظهور است، ابراز داشت: شما به عنوان فرماندهان فرمانده تربیت‌کن و پرورش‌دهنده استخوان‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران باید بیش از هر کسی سواد و درک رسانه‌ای داشته باشید که هیچ‌گاه فریب مافیای رسانه‌ای دشمنان را نخورید.

به گفته عالی‌ترین مقام ارتش، فرماندهان دانشگاه‌های افسری و مراکز درجه‌داری باید در سواد رسانه‌ای به اجتهاد برسند و درجه‌داران و افسران خود را نیز اینگونه تربیت کنند تا حق و باطل و راست و دروغ را تشخیص دهند.

موسوی "مدیریت بر معیشت و اقتصاد خود و خانواده"، "ساده‌زیستی" و  "با خبر بودن از زیردستان" را از دیگر الزامات آمادگی برای ظهور دانست و بیان کرد: کارکنان ارتش باید علاوه بر الگو بودن، ارائه الگو کنند، چراکه هیچ جایی مستعدتر و آماده‌تر از ارتش برای الگو شدن و الگو ارائه کردن نیست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز