معاون رئیسجمهور:
اگر بنا بود مشکلات مردم با نشستن در تهران حل شود، اکنون مشکلی نداشتیم/ ایجاد سامانهای تحت عنوان تأمین و تخصیص منابع استانی
معاون اجرایی رئیسجمهور گفت: اولویت دولت، تکمیل طرحهای نیمهتمام در کشور است و طرح جدیدی آغاز نخواهد شد، مگر اینکه اولویت آنها مشخص شود.
به گزارش ایلنا، سید صولت مرتضوی اظهار داشت: ایران امروز در زمره معتبرترین کشورهای تولیدکننده واکسن قرار دارد و امروز تلفات کرونا تک رقمی شده و رو به کاهش است.
وی در یک برنامه تلویزیونی تصریح کرد: دولت، برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت دارد؛ این دولت تنها دولتی است که در بازه زمانی کوتاه، سند تحول دولت را منتشر کرده است تا صاحبنظران، آن را نقد و تکمیل کنند.
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: دولت با یک تصمیم شجاعانه توانست در بازه زمانی کوتاه، سواحلی که در سراسر کشور در اختیار دستگاههای اجرایی بودند، آزاد کند. پذیرش عضویت دائم ایران در سازمان همکاریهای شانگهای و حضور فعال در سازمان همکاری اکو و همچنین مجمع کشورهای صادرکننده گاز، قرارداد سوآپ گازی و عبور از بحرانهای انرژی، برخی از فعالیتهای دولت از آغاز به کار آن است.
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: در سالهای گذشته در فصل زمستان، کشور با کمبود انرژی، روبرو و برخی اوقات، گاز منازل قطع میشد، اما امسال با تمهیدات اندیشیده شده، دولت توانست کشور را از بحران سالهای قبل عبور دهد. انعقاد قرارداد وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز به ارزش ۱۱ میلیارد دلار، آغاز نهضت ملی مسکن و برخی از دستورها و کارهای ویژه، جزو سایر فعالیتهای دولت سیزدهم است.
معاون اجرایی رئیسجمهور گفت: همه دستگاهها جهت اجرایی کردن مصوبات مربوط به سفرهای استانی رئیس جمهور، در خدمت و تعامل هستند. تاکنون تصویب حدود ۲ هزار و ۶۵۱ طرح عمرانی و تعداد قابل توجهی طرح اقتصادی، محصول این سفرهای استانی بوده و علاوه بر این کارها، تسهیلات خرد و متوسط نیز برای استانها پیشبینی شده است.
وی اظهار داشت: برای ازدواج جوانان هر استان نیز به فراخور نیاز، تسهیلات پیشبینی میشود و صندوق کارآفرینی امید در خدمت استانها است. همانقدر که شهروند تهرانی در بهرهمندی از امکانات حق دارد، شهروندی که در ناحیه کمتر برخوردار و روستایی زندگی میکند نیز حق دارد.
مرتضوی تصریح کرد: اگر بنا بود مشکلات مردم با نشستن در تهران حل شود، اکنون نباید مشکل داشتیم؛ به دستور رئیس جمهور، برنامههایی برای توسعه مناطق خاص و کمتر برخوردار، تدوین شده است. سامانهای تحت عنوان تأمین و تخصیص منابع استانی در نظر گرفته شده و همه تعهداتی که از محل منابع عمومی برای سال ۱۴۰۰ داشتیم و چیزی فراتر از آن، یعنی عددی معادل ۱۲۶ درصد تعهدات، محقق شده است.