خبرگزاری کار ایران

محمدصالحی دارانی در تذکر شفاهی:

کشاورزان تاوان‌های سنگین به سازمان آب منطقه‌ای می‌پردازند

کشاورزان تاوان‌های سنگین به سازمان آب منطقه‌ای می‌پردازند
کد خبر : ۱۲۱۵۰۴۲

نماینده مردم فریدن و چادگان در مجلس گفت: کشاورزان حوزه انتخابیه‌ام با آن که هزینه‌های بسیاری را برای نصب شمارشگر بر روی چاه‌ها پرداخته‌اند اما سازمان آب منطقه‌ای آنها را راهی دادگستری کرده است.

به گزارش ایلنا، حسین محمدصالحی دارانی در جلسه علنی امروز(سه شنبه ۱۶ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان قطعه شعری را قرائت کرد و گفت: بگشای به درگاه خدا بال و پرت را/ دریاب بر این ماه ضیافت سحرت را/ هر دانه تسبیح تو یک گوهر والاست/ بشناس گرانسنگی در و گوهرت را.

نماینده مردم فریدن و چادگان، فریدونشهر، بوئین و میاندشت در مجلس شورای اسلامی افزود: کشاورزان پرتلاش حوزه انتخابیه‌ام همچنان تاوان‌های سنگینی را به آب منطقه‌ای می‌پردازند و با آن که هزینه‌های بسیاری را برای نصب شمارشگر بر روی چاه‌ها پرداخته‌اند اما گزارش‌های بی‌پایه و بنیان‌ سازمان آب منطقه‌ای آنها را راهی دادگستری کرده است.

وی با بیان اینکه تاوان‌های سنگین کشاورزان به آب منطقه‌ای کمر آنها را شکسته است، خاطر نشان کرد: یک مزرعه کشاورزی که با خون دل اداره می‌شود در یک سال بیش از ۴۰۰ میلیون تومان برای کشاورز آورده ندارد، در حالی که جرائم بالای یک ملیارد تومان برای آنها در نظر گرفته می‌شود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس تصریح کرد: با این شیوه باید فاتحه کشاورزی را خواند و امنیت غذایی را ناگوار تصور کرد. لازم است وزارت نیرو در این زمینه به نمایندگان توضیح دهد. برنامه مبارزه آنها با کشاورزی و کشاورز چه زمانی پایان می‌یابد!

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه خاطر نشان کرد: تعریف واضح و روشن کشاورزی یعنی حفر چاه و جابجایی لایروبی ممنوع، نصب شمارشگر بر روی چاه آزاد؛ اما هوشمند و با برنامه بودن آن ممنوع. اقدامات خودسرانه آب منطقه‌ای آزاد؛ اعتراض کشاورزان به جرائم سنگین ممنوع. پرورش قارچ و ایجاد گلخانه و تولید مرغ و طیور و دامداری ممنوع؛ برداشت غیرمجاز آب برای ویلاها و فضای سبز سرمایه‌داران آزاد؛ تخصیص آب برای هرگونه فعالیت وابسته به کشاورزی ممنوع.

محمدصالحی دارانی با اشاره به موضوع پاسداشت زبان فارسی گفت: پاسداشت زبان فارسی که چندگاهی است در رسانه‌ها پیگیری می‌شود کار بسیار ارزنده‌ای است و باید همگان بکوشیم تا واژه‌های بیگانه از این زبان پویا و زنده پالایش شود.

وی مطرح کرد: فرهنگستان باید بکوشد تا معادل واژه‌های پرکاربرد در برنامه‌های کشور را به آگاهی مجلس برساند تا با کاربرد پیاپی آنها در برنامه‌های مجلس بتوانیم آنها را در زبان فارسی جایگیر و جایگزین کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز