خبرگزاری کار ایران

در جلسه هیات دولت انجام شد؛

تعیین محمدحسن نامی به ریاست سازمان مدیریت بحران کشور/ موافقت دولت با تشکیل «شورای سینما»

تعیین محمدحسن نامی به ریاست سازمان مدیریت بحران کشور/ موافقت دولت با تشکیل «شورای سینما»
کد خبر : ۱۱۹۸۸۸۷

در جلسه هیات دولت محمدحسن نامی به عنوان رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تعیین شد.

 

به گزارش ایلنا، هیات دولت بعدازظهر روز یکشنبه به ریاست حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل جلسه داد و در آن محمدحسن نامی به عنوان رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تعیین شد.

نامی متولد سال ۱۳۳۲ در شهرستان دلیجان و دارای مدرک تحصیلی دکتری جغرافیای سیاسی، دکتری مدیریت استراتژیک و دکتری مدیریت کشورداری است.

از جمله مهمترین سوابق مدیریتی و اجرایی نامی می‌توان به فعالیت وی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت دهم، معاون ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران، معاون وزیر دفاع و رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در شرق آسیا اشاره کرد.

موافقت دولت با تامین ماشین‌­آلات سنگین و نیمه سنگین شهرداری‌ها توسط وزارت کشور

با توجه به وقوع بلایای طبیعی و بحران‌خیز بودن کشور و از طرفی کمبود امکانات و تجهیزات متناسب با شرایط بحرانی در استان های کشور، هیئت وزیران مصوب کرد ماشین‌آلات سنگین و نیمه سنگین دپو شده در سازمان اموال تملیکی به عنوان کالاهای متروکه، برای مدیریت بحران در اختیار وزارت کشور قرار داده شود تا بین شهرداری‌های کشور توزیع شد.

همچنین با تصویب هیات وزیران، به وزارت کشور اجازه داده شد نسبت به واردات ماشین‌آلات مورد نیاز شهرداری‌ها با عمر حداکثر سه سال از تاریخ تولید با معافیت از پرداخت حقوق گمرکی و رعایت سایر قوانین و مقررات مربوط اقدام کند.

آئین‌نامه اجرایی نحوه تشخیص مالکان واحدهای مسکونی اقشار کم درآمد به تصویب رسید

هیات وزیران در اجرای حکم مندرج در تبصره (۲) ماده (۴) قانون تأسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی، آیین‌نامه اجرایی این تبصره شامل نحوه تشخیص مالکان واحدهای مسکونی اقشار کم‌درآمد برای کمک به آنان را تصویب کرد.

به موجب آیین نامه یاد شده، کلیه مشمولان از پرداخت سهم خود از حق بیمه پایه موضوع قانون تأسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی، به ترتیبی که در این آیین نامه تعیین می‌شود، معاف هستند و سهم آنها از محل اعتبارات مندرج در ماده (۱۰) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و اعتبارات موضوع مواد (۱۶) و (۱۷) قانون مدیریت بحران کشور تأمین و پرداخت می‌شود.

همچنین کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور موظفند ظرف یک ماه پس از ابلاغ این آیین‌نامه و پس از آن به طور سالانه یکبار (حداکثر تا پایان خرداد هر سال) اطلاعات و مشخصات مالکان واحدهای مسکونی تحت پوشش خود را به تفکیک کد ملی مالک و کد پستی واحد مسکونی دارای انشعاب قانونی برق و کد اختصاصی انشعاب برق واحد مسکونی به صورت برخط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کند.

وزارت نیرو نیز مکلف است با همکاری شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ظرف سه ماه پس از ابلاغ این آیین‌نامه و پس از آن به طور سالانه یکبار (حداکثر تا پایان خرداد هر سال) اطلاعات و مشخصات مالکان واحدهای مسکونی را به تفکیک کد ملی مالک و کد پستی واحد مسکونی دارای انشعاب قانونی برق و کد اختصاصی انشعاب برق واحد مسکونی به صورت برخط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کند.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است براساس اطلاعات دریافتی از دستگاه‌های مذکور، هر ساله حداکثر تا پایان تیر ماه نسبت به دهک‌بندی و تشخیص مشمولان این آیین‌نامه اقدام و اطلاعات دهک خانوار به همراه کد ملی مالک و کد پستی واحد مسکونی دارای انشعاب قانونی برق و کد اختصاصی انشعاب برق واحد مسکونی را به صورت برخط به صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی ساختمان ارسال کند و صندوق نیز مکلف است پس از دریافت فهرست مشمولان، متناسب با اعتبارات تخصیص داده شده که در بودجه سنواتی با پیشنهاد بیمه مرکزی ایران پیش‌بینی شده است، ظرف یک ماه اقدامات لازم در راستای بهره‌مندی مشمولان از معافیت موضوع این آیین نامه را به عمل آورد.

تعیین تکلیف مأموریت کارمندان رسمی یا پیمانی دستگاه‌­های اجرایی مستثنی­ شده از قانون مدیریت خدمات کشوری 

هیات وزیران به منظور تأمین نظر دیوان عدالت اداری و رفع ایراد وارده درخصوص ماده (۸) آیین‌نامه اجرایی تبصره (۲) ماده (۲۱) و ماده (۱۲۱) قانون مدیریت خدمات کشوری موضوع مأموریت کارمندان رسمی یا پیمانی دستگاه‌­های اجرایی مستثنی ­شده از قانون مدیریت خدمات کشوری و اعضای هیات علمی رسمی یا پیمانی به دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون یادشده، با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور مبنی بر اصلاح آیین‌نامه مذکور موافقت کرد.

«شورای سینما» تشکیل می‌شود

در راستای پاسخ به نیاز بیش از پیش سینمای کشور به ارتقاء نگاه، احساس مسئولیت، هم‌افزایی و همکاری کلیه دستگاه های اجرایی و نهادهای ذیربط برای انجام اقدامات اساسی و زیربنایی در این صنعت و تحقق اهداف راهبردی در حوزه صنعت صوت و تصویر با توجه به تحولات گسترده در این حوزه و به خصوص فضای مجازی، هیات وزیران با هدف مصون‌سازی، ساماندهی، شکوفایی و هدایت سینمای کشور به سمت ارزش‌ها و اهداف انقلاب اسلامی، با تشکیل «شورای سینما» موافقت کرد.

گسترش فناوری نرم، هم‌افزایی و تقویت ارتباط میان بخش‌های سیاستگذاری، اجرایی، نظارتی، آموزشی، مطالعاتی، علمی و تولیدی در حوزه هنر- صنعت صوت و تصویر و سینما و افزایش هماهنگی و همکاری‌های فرهنگی، اقتصادی، حقوقی و فنی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای ذیربط با بخش غیردولتی در عرصه فعالیت‌های سینمایی و سمعی بصری و ارتقای سطح کمی و کیفی محصولات، تولید و عرضه آثار سینمایی شاخص و ارزشمند و بررسی و رفع چالش‌ها و معضلات، از دیگر اهداف تشکیل شورای یاد شده است.

اعضای «شورای سینما» عبارتند از: معاون اول رئیس‌جمهور (رئیس)، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (نایب رئیس)، دو نفر از وزرا به انتخاب معاون اول رئیس‌جمهور، رئیس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری (دبیر)، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، هفت نفر از سینماگران و نمایندگان اصناف و تشکل‌های حوزه سینما به انتخاب وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که حداقل دو نفر از آنها از بانوان خواهند بود، رئیس مرکز مدیریت حوزه علمیه قم و رئیس یکی از دانشگاه‌های دولتی هنر به انتخاب وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی.

دفاتر خدمات زیارتی و فعالیت‌های مرتبط با آنها مشمول تسهیلات پیش‌بینی شده در آیین‌نامه اجرایی قانون توسعه صنعت ایرانگردی شدند

هیات وزیران در راستای همسو کردن آیین‌نامه اجرایی قانون توسعه صنعت ایرانگردی با قانون موصوف به منظور برخورداری دفاتر خدمات زیارتی و فعالیت‌های مرتبط با آنها از تسهیلات پیش‌بینی شده در این قانون و آیین‌نامه آن، با الحاق یک ماده به آیین‌نامه مذکور و اصلاح آن موافقت کرد.

بر این اساس، دفاتر خدمات زیارتی و کلیه فعالیت‌های مرتبط با امور حج و زیارت در زمینه ایجاد تأسیسات و ارائه خدمات به منظور برگزاری تورها و سفرهای زیارتی اعم از اعزام ایرانیان به اماکن زیارتی خارج از کشور و همچنین ورود زوار سایر کشورها جهت زیارت اماکن زیارتی ایران نیز مشمول تسهیلات پیش‌بینی شده در قانون یادشده و این آیین نامه هستند و مرجع صدور مجوز، کماکان طبق مصوبه‌های هیات مقررات‌زدایی خواهد بود.

 موافقت با ورود و ترخیص هفت دستگاه خودروی اهدایی امداد و آمبولانس

هیات وزیران به پیشنهاد جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، با ورود و ترخیص تعداد هفت دستگاه خودروی اهدایی امداد و آمبولانس (شامل چهار دستگاه تویوتا هایلوکس با کاربری امدادی و سه دستگاه تویوتا لندکروز با کاربری آمبولانس) با استفاده از تسهیلات مندرج در ماده (۱۱۹) قانون امور گمرکی و بدون رعایت ضوابط فنی واردات خودرو موافقت کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز