خبرگزاری کار ایران

زارع مطرح کرد:

پایان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تلفیق/ افزایش حقوق محیط‌بانان

پایان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تلفیق/ افزایش حقوق محیط‌بانان
کد خبر : ۱۱۹۴۷۲۴

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه از پایان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ در این کمیسیون خبر داد.

به گزارش ایلنا، رحیم زارع در تشریح مصوبات آخرین نشست این کمیسیون گفت: نمایندگان در راستای رفع تبعیض در پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان و با توجه به وظایف حاکمیتی و نظارتی خطیر سازمان حفاظت محیط زیست، با افزایش حقوق و دستمزد محیط‌بانان در سال ۱۴۰۱  در سقف منابع این سازمان موافقت کردند.

وی ادامه داد: کمیسیون تلفیق بودجه در نشست امروز در اجرای قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی و اصلاحات و الحاقی بعدی آن، هیات امنای صندوق توسعه ملی را مکلف کردند تا تشریفات قانونی اعطای مجوز تنفس خوراک به طرح‌های موضوع قانون را که دارای مجوز احداث از وزارت نفت هستند به نحوی پیگیری کند که مجوز تنفس خوراک مزبور حداکثر ابتدای اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱به آنها ابلاغ شود.

به گفته سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه، در مواردی که صندوق توسعه ملی سهم خود از صادرات نفت خام و میعانات گازی را به صورت حواله نفتی دریافت می‌کند مجاز است حواله‌های مزبور را به عنوان تسهیلات صرف تامین منابع مورد نیاز طرح های تولیدی با اولویت طرح‌های پتروپالایشگاهی کند و بازپرداخت اصل و فرع این تسهیلات به صورت ارزی خواهد بود.

زارع با بیان اینکه کمیسیون تلفیق به منظور تکمیل مصلاهای نیمه‌کاره کشور با معرفی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) را موظف کرد، نسبت به تکمیل و تحویل مصلاها اقدام کند، اظهار داشت: بر این اساس به مقدار یک‌ هزار میلیارد تومان برای مصلاهای سراسر کشور و یک‌ هزار میلیارد تومان نیز برای مصلای تهران از محل بند (ی) تبصره یک اختصاص یافت. 

وی افزود: هزینه‌کرد این اقدام پس از تایید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و در قبال نفت خام به نرخ رسمی صادرات نفت در مکان های مورد نظر قرارگاه، تحویل می‌شود. درآمد این بند از طریق تهاتر نفت خام با قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) تسویه خواهد شد.

نماینده مردم آباده و بوانات در مجلس با اشاره به دیگر مصوبه کمیسیون تلفیق تصریح کرد: به موجب دیگر مصوبه کمیسیون تلفیق، مازاد هزینه تحصیلی دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان از محل درآمد حاصل از هدفمندی یارانه‌ها برای ارتقای سطح مناطق کمتر توسعه یافته در قالب وام از طریق صندوق‌های رفاه دانشجویان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی براساس سرانه دانشجویی در اختیار افراد قرار خواهد گرفت.

به گفته زارع، اقساط وام‌های مذکور پس از فراغت از تحصیل و اشتغال به کار افراد پرداخت می‌شود، دانشجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی مزکور و فرزندان رزمندگان معسر در اولویت دریافت وام هستند.

وی اضافه کرد: کمیسیون تلفیق همچنین به منظور ارائه تصویر درستی از ایران مصوب کردند، هزینه‌کرد اشخاص حقوقی درخصوص تولید و انتشار محتوای فرهنگی، معرفی ظرفیت‌های گردشگری به زبان‌های خارجی با هماهنگی و تایید وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی قلمداد شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز