خبرگزاری کار ایران

رییس اسکودا در گفت‌و‌گو با ایلنا مطرح کرد؛

اعلام آمادگی اسکودا برای همکاری با قوه قضائیه در جهت اصلاح ساختار زندان‌ها/ رؤسای زندان‌ها و زندابانان باید با بحث‌های جرم‌شناسی، روانشناسی و جامعه‌شناسی آشنا باشند

اعلام آمادگی اسکودا برای همکاری با قوه قضائیه در جهت اصلاح ساختار زندان‌ها/ رؤسای زندان‌ها و زندابانان باید با بحث‌های جرم‌شناسی، روانشناسی و جامعه‌شناسی آشنا باشند
کد خبر : ۱۱۳۰۷۰۲

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران گفت: ما آمادگی خود را اعلام می‌کنیم که ساختار زندان‌ها را به سمت علمی ببریم، باید این ساختار عوض شود تا ما براساس علوم جدید بتوانیم افراد را تربیت و ساختار را درست کنیم و همچنین قوانین را منطبق کنیم تا حقوق بشر را طبق گفته اسلام محقق کنیم.

جعفر کوشا در گفت‌‌‌گو با خبرنگار ایلنا در خصوص اصلاح قانون مجازات اخلالگران اقتصادی و جلسات رییس قوه قضاییه با اعضای کمیسیون حقوقی قضایی مجلس، اظهار کرد: من از طریق کمیسیون حقوق قضایی مجلس و توسط شخص آقای غضنفرآبادی در جریان این جلسات قرار گرفتم و نظراتی را نیز برای ایشان ارسال کردیم اما در نشست‌هایشان دعوت رسمی نشدیم.

وی افزود: با وجود پیچیدگی‌های پرونده‌‌های اقتصادی، لازم است که قانون مبارزه با اخلالگران اقتصادی مصوب ۱۳۶۹ اصلاح شود.

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران درباره پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک بین سازمان زندان‌ها و کانون‌های وکلا برای پیشگیری از تکرار وقایع زندان اوین بیان کرد: علم اداره زندان‌ها علمی است که در بحث علوم جنایی مورد توجه است که زندان‌ها باید به صورت علمی اداره شود. متأسفانه زندان‌های کشور ما به صورت علمی اداره نمی‌شود یعنی یک شخص را در مکانی محبوس می‌کنند و فکر می‌کنند که این دوران زندانی است در حالی که ما در دوران زندان باید به زندانیان آموزش بدهیم و آنها را بازپروری و باز اجتماعی کنیم که افراد به جامعه بازگردند.

وی ادامه داد: انتشار فیلم‌های زندان اوین نشان داد که وضعیت محکومان خوب نیست و حقوق آنها به درستی رعایت نمی‌شود؛ محکوم به عنوان شهروند، دارای حقوقی از نظر ملاقات، احترام و تکریم هستند. 

کوشا گفت: ما به عنوان اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران آمادگی خود را اعلام می‌کنیم که ساختار زندان‌ها را به سمت علمی ببریم؛ یعنی زندانبانان باید تجربه، دانش و علم کافی داشته باشند. در کشور فرانسه آمار بالای خودکشی برای پلیس‌ها و زندانبان‌ها بود چون این اشخاص سختی کار دارند و گاهی توانمندی برای ادامه کار ندارند لذا اگر زندانبان از نظر علمی، حقوق، مزایا و استراحت کنترل نشود، این فشار را به زندانی وارد می‌کند، بنابراین ما آماده هستیم که به صورت پروژه‌ای، قوانین را براساس ساختار نظامند و هدفمند علمی منطبق کنیم.

وی اضافه کرد: علم اداره زندان‌ها یعنی علمی که نمی‌توان هر کسی را به عنوان زندانبان در نظر گرفت. رؤسای زندان‌ها و زندابانان باید با بحث‌های جرم‌شناسی، روانشناسی و جامعه‌شناسی آشنا باشند. ضرب و شتم زندانیان برای اقرار نشان‌دهنده این است که ما هنوز به ساختار علمی نرسیده‌ایم.

رییس اسکودا خاطرنشان کرد: باید این ساختار عوض شود و ما براساس علوم جدید بتوانیم افراد را تربیت و ساختار را درست کنیم و همچنین قوانین را منطبق کنیم تا حقوق بشر را طبق گفته اسلام محقق کنیم.

انتهای پیام/
آناهیتا یاوری
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز