در آخرین جلسه هیات دولت با حضور وزرای دولت دوازدهم مطرح شد؛
قدردانی رئیسی از وزرای دولت سابق/تجربیات مدیران، میتواند در پیشبرد امور مفید و موثر باشد
رئیس جمهور عصر امروز در آخرین جلسه هیات دولت با وزرای دولت دوازدهم از زحمات و تلاش های آنها طی سال های مسئولیت قدردانی کرد.
به گزارش ایلنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر امروز یکشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به اینکه جلسه آتی هیات وزیران، با حضور وزرای جدید برگزار خواهد شد، ضمن قدردانی از کلیه زحمات و خدمات وزرا، به ویژه در دو هفته اخیر و در همکاری با دولت جدید، گفت: اعتقاد و باورم این است که تجربیات مسئولین سطوح کلان کشور مانند چراغ راه و راهنما، می تواند در پیشبرد امور مفید و موثر باشد و باید از این تجربیات استفاده شود.
رئیسی انسجام، وحدت و اعتماد را سرمایه بزرگ و ارزشمندی برای نظام دانست و اظهار داشت: اعتماد مردم به مسئولین و اعتماد رهبر معظم انقلاب به فرد فردِ مدیران، سرمایه بسیار باارزشی است که باید در جهت ارتقا و تقویت هر چه بیشتر آن تلاش کنیم.
رئیسی با تاکید بر اینکه همدلی و انسجام مسئولان از الزامات پیشرفت کشور است، گفت: همانطوری که سوءظن و بدبینی، بدترین آفتی است که اگر بین مسئولین ایجاد شود موجب کُندی امور و بروز مشکل در زندگی مردم میشود، در مقابل، اعتماد مردم به مسئولین می تواند موجب سرعت در پیشرفت امور باشد.
رئیس جمهور ضرورت تداوم اعتماد مردم به مسئولین را مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: برخلاف نظامهای استبدادی و سلطنتی، تداوم اعتماد مردم، مهمترین مساله در کشوری مانند جمهوری اسلامی ایران است که اساس حکومت در آن مبتنی بر رای و اراده مردم است، لذا ایجاد و تداوم اعتماد از اهمیت زیادی برخوردار است و این موضوع در گرو نشان دادن صداقت و خدمت برای مردم میباشد.
رئیسی خاطرنشان کرد: تداوم و تقویت اعتماد مردم موجب تقویت سرمایه اجتماعی و افزایش مشارکت و نشاط اجتماعی خواهد شد.
رئیسی در بخش دیگری از صحبتهای خود، با اشاره به ضرورت پرهیز از اتخاذ تصمیمات لحظهای بویژه در زمینه های اقتصادی، تصریح کرد: تصمیماتمان باید متقن و اعتمادبخش بوده و نتیجه آن ایجاد ثبات در زندگی مردم باشد.
رئیسی بی ثباتی و قابل پیشبینی نبودن شرایط اقتصادی را بدترین آفت برای جامعه دانست و اظهار داشت: مجموعه اقدامات باید به گونهای باشد که آینده برای عموم مردم و همه بخشهای تولیدی و اقتصادی قابل پیشبینی شود.