خبرگزاری کار ایران

ایزدپناه در موافقت با کلیات برنامه پیشنهادی دولت:

تورم ۴۴ درصدی و ضریب جینی ۴۰ درصد مردم را نگران کرده است/ شاخص‌های کلان اقتصادی نگران‌کننده است

تورم ۴۴ درصدی و ضریب جینی ۴۰ درصد مردم را نگران کرده است/ شاخص‌های کلان اقتصادی نگران‌کننده است
کد خبر : ۱۱۲۰۰۵۸

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: دولت سیزدهم در حالی سکان اداره کشور را برعهده گرفته است که شاخص‌های کلان اقتصادی، نگران‌کننده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، عبدالله ایزدپناه در موافقت با کلیات برنامه دولت گفت: دولت سیزدهم که به دولت مردمی نام گرفت و خداوند متعال دل‌های مردم را به سوی مردی از خاندان رسول اکرم (ص)، خمینی کبیر و خامنه‌ای عزیز هدایت نمود، تا با تکیه بر شعارهای انقلاب اسلامی به عنوان اولین دولت در گام دوم انقلاب اسلامی زمینه‌ساز جهش ایران باشد. دولت در حالی پا به عرصه خدمتگذاری گذاشته است که جنگ اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه و سوءمدیریت در ادوار گذشته عرصه را بر مردم تنگ نموده و دهک‌های پایین جامعه را در شرایط بدی با تورم، بیکاری و گرانی قرار داده است.

نماینده ایذه و باغملک ادامه داد: امروز در این شرایط سخت و دشوار باید آحاد ملت، نخبگان جامعه و مجلس انقلابی همدل و همراه با دولت مردمی در جهت رفع مشکلات اساسی کشور و تحقق شعار ایران قوی گام بردارند. مشکلات کشور زیاد و فرصت خدمت بسیار کوتاه است و ما امروز این فرصت را در اختیار داریم تا با کمک به برنامه‌های دولت، از رنج‌ها و مشکلات مردم بکاهیم.

وی ادامه داد: بنده با مطالعه و بررسی دقیق برنامه‌های ارائه شده دولت عرض می‌کنم که رویکرد اصلی دولت اجرای سند تحول دولت مردمی بوده که با نگاه به محورهای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی رشد و تعالی فرهنگ ایرانی اسلامی، اقتصاد مقاومتی، رفع مشکل معیشتی خانواده‌های کم درآمد و توسعه روابط بین‌المللی براساس سه اصل عزت، حکمت و مصلحت می‌توان به آینده ایران قوی امیدوار بود، لذا لازم است برای تحقق این اهداف در جهت استقرار دولت سیزدهم تلاش کنیم. در تمام برنامه‌های دولت و وزرای پیشنهادی، عدالت به همراه کار و پیشرفت در کانون برنامه‌ریزی قرار گرفته و برآیند این برنامه ها، رونق تولید و تعالی ایرانی اسلامی خواهد بود.

این نماینده مجلس تاکید کرد: برنامه‌های دولت سیزدهم بر مبنای نگاه واقع‌بینانه از وضع موجود دولت و کشور و دلایل ایجاد آن و در نهایت با توجه به ظرفیت‌های ساختاری، مالی و نیروی انسانی دولت، این برنامه‌ها ترسیم و برای آینده مطلوب هدف‌گذاری شده است. در بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی، نکات برجسته و مشترکی وجود دارد که نشان از اهمیت آن از نگاه دولت و انسجام مجموعه هیات دولت برای تحقق آنها دارد. عدالت‌محوری، مبارزه با فساد، تحول‌گرایی، اقدام برای حل مشکلات کشور، افزایش تسهیل‌گری، به صحنه آوردن ظرفیت وسیع مردمی به ویژه جوانان و نخبگان، توزیع منابع کشور براساس آمایش سرزمینی، نمونه‌هایی از مشترکات برنامه‌های وزرای دولت است تنظیم برنامه‌های دولت به گونه‌ای است که دل‌های ناامید را امیدوار و نگاه‌ها را به آینده روشن می‌کند. قطعاً اجرای این برنامه‌ها توسط دولت نیاز به حضور وزرای توانمند، متعهد و متخصص در کابینه دارد. با مطالعه برنامه های سیاسی و اجرای وزیران کشور برای تشکیل دولت سیزدهم مشخص می‌شود که رئیس‌جمهور برای گزینش افراد هماهنگ و متخصص برای پیشبرد اهداف دولت تلاش فراوانی کرده است. بررسی ادوار گذشته نشان می‌دهد که در جریان بررسی وزرا در صحن مجلس برخی رأی اعتماد از مجلس نمی‌گیرند، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که فهرست وزرای پیشنهادی این دولت متشکل از افرادی باسوابق انقلابی، جهادی، فسادستیز، پاک دست، خوش فکر و با برنامه که با هماهنگی آنها در دولت و تعامل سازنده با مجلس، می‌توان نسبت به حل مشکلات امیدوار بود.

وی افزود: دولت سیزدهم در حالی سکان اداره کشور را برعهده گرفته است که شاخص های کلان اقتصادی، نگران کننده است، به گونه ای که تورم ۴۴ درصد، حجم بالای نقدینگی، بدهی کلان دولت به بانک مرکزی و شرکت ها، کسری بودجه زیاد، ضریب جینی ۴۰ درصدی، نرخ بالای بیکاری و گرانی حاصل از شیوع ویروس کرونا و هزاران مشکل دیگر، کار اداره کشور را دشوار ساخته است، اما می توان با تکیه بر تلاش مضاعف و همکاری همه قوا و ظرفیت های مردمی به آینده امیدوار بود و با برنامه ریزی مشکلات را کاهش داد.

ایزدپناه خطاب به نمایندگان گفت:استفاده از ظرفیت نخبگان کشوری، شفافیت، مبارزه با فساد، اشغالزایی، بهبود وضعیت معیشتی مردم به ویژه اقشار کم درآمد، کنترل نقدینگی، ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال و کاهش هزینه های درمان از جمله برنامه های وزرای پیشنهادی است، لذا از شما می خواهم که به کلیات این برنامه ها رأی دهید. همانطور که مقام معظم رهبری فرموند؛ دولت جدید هر چه سریعتر کار خود را آغاز کند. اکثر وزرای پیشنهادی در فراکسیون توسعه متوازن و مجمع نمایندگان استان خوزستان دعوت کردیم، آنها وعده دادند که نگاهشان به مناطق حروم و کم برخوردار منصفانه باشد.

وی خطاب به رئیس جمهور عنوان کرد: در برنامه‌های شما و وزرای پیشنهادی، رویکرد اصلی اقدام و عمل ترسیم شده است، لذا ایجاد توازن منطقه ای و برطرف کردن نیازهای اولیه مناطق محروم از جمله خوزستان با وجود منابع عظیم نفتی در اولویت برنامه های جنابعالی قرار گیرد

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز