خبرگزاری کار ایران

علیپور خنکداری در گفت‌وگو با ایلنا:

ستاد مقابله با کرونا باید تصمیمات جدی‌تری بگیرد/ سختگیری بیشتری در رفت‌وآمد به استان‌های شمالی اعمال شود/تلاش می‌کنیم کابینه هرچه زودتر تشکیل شود

ستاد مقابله با کرونا باید تصمیمات جدی‌تری بگیرد/ سختگیری بیشتری در رفت‌وآمد به استان‌های شمالی اعمال شود/تلاش می‌کنیم کابینه هرچه زودتر تشکیل شود
کد خبر : ۱۱۱۴۵۶۴

عضو کمیسیون عمران مجلس، گفت: مجلس استقلال خودش را دارد، ما تمام تلاش‌مان این بود که یک دولت انقلابی سرکار بیاید ولی این دلیل نمی‌شود که مجلس وکیل‌الدوله باشد. مجلس وکیل ملت است و کار خودش را انجام می‌دهد.

کمال علیپور خنکداری نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درخصوص لزوم توجه مردم به پروتکل‌های اجتماعی با توجه کاهش میزان رعایت این پروتکل‌ها و همچنین نقش ستاد ملی مقابله با کرونا در تصمیم‌گیری‌های فوری و اعمال محدودیت برای کاهش میزان شیوع این ویروس گفت: ما اول باید خودمان این پروتکل‌ها را رعایت کنیم، یعنی مردم باید خودشان به سلامت خودشان اهمیت بدهند پیش از آنکه دیگران بخواهند به مردم بگویند و توصیه کنند. به عنوان مثال اینکه ستاد مقابله با کرونا می‌گوید سفر نروید، این را برای خودش نمی‌گوید؛ برای سلامت جامعه و افراد می‌گوید و لازم است که مردم عزیز توجه جدی و عملی به هشدارها داشته باشند.

وی ادامه داد: همچنین ستاد مقابله با کرونا هم باید تصمیم جدی‌تری بگیرد، علاوه بر اینکه مردم باید رعایت کنند و ما هم باید خودمان مراقبت کنیم. اما اگر ستاد به این نتیجه رسید که رعایت از سوی مردم کارساز نیست، باید از ورود مسافران به استان‌ها جلوگیری کند.

علیپور در ادامه اظهار داشت: در بیمارستان‌های مازندران وضعیت از نظر رنگ‌بندی کرونایی سیاه است، در چنین شرایطی ستاد مقابله با کرونا باید ورود به استان را ممنوع کرده و صرفا به جریمه بسنده نکند. کسی که برای هر شب اقامت در یک ویلا در جنگل یا نزدیک دریا یک میلیون تومان پرداخت می‌کند، جریمه ۵۰۰ هزار تومانی را هم پرداخت می‌کند و مشکلی با جریمه ندارند، در نتیجه باید کنترل سخت‌تر باشد.

وی افزود: وضعیت در مازندران و گلستان اصلا خوب نیست و به نظر می‌رسد که مردم شریف هم باید به این مساله توجه کنند. مردم مازندران و گیلان و گلستان همیشه میهمان‌نواز بودند و همیشه پذیرای مسافرین عزیز بودند، ولی اکنون شرایط خوب نیست و ما خودمان باید با رعایت پروتکل‌ها زنجیره را قطع کنیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در رابطه با «معرفی وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم و اینکه رئیس‌جمهور برای کسب رأی اعتماد کار راحتی را درپیش دارد یا راهی سخت؟»، بیان کرد: مجلس استقلال خودش را دارد، ما تمام تلاش‌مان این بود که یک دولت انقلابی سرکار بیاید ولی این دلیل نمی شود که مجلس وکیل‌الدوله باشد. مجلس وکیل ملت است و کار خودش را انجام می‌دهد، نظرات خودش را می‌دهد اما در عین حال تمام تلاش مجلس این است که با این دولت نهایت همکاری را داشته باشد.

وی افزود: چه بسا که در دولت قبلی هم اینگونه بود و ما در طول یکسال گذشته تلاش کردیم با دولت همکار و همراه باشیم. قطعا به دولت انقلابی بیشتر کمک می‌کنیم و تلاش ما این است که هماهنگی‌ها و نگاه‌ها را به سمت دولت بیشتر داشته باشیم ولی اگر یک جایی واقعا تشخیص بر این باشد که یک وزیری در شخصیت و شأن نظام جمهوری اسلامی نیست و نمی‌تواند این بار عظیم را به دوش بکشد، قطعا مجلس مخالفت‌هایی خواهد داشت.

علیپور همچنین خاطرنشان کرد: در عین حال تاکید و نگاه تمام نمایندگان بر این است که کمک کنند تا کابینه سریع‌تر تشکیل شده و کار آغاز شود.

وی درخصوص سهم‌‌خواهی‌ها از رئیس‌جمهور گفت: مساله سهم‌خواهی و تلاش برای گرفتن سهم همواره وجود داشته است، اما سفارش ما به آقای رئیسی این است که وارد این فضاها نشود؛ ضمن اینکه آقای رئیسی سال‌های سال در نظام کار کرده و قطعا تحت تاثیر این مسائل قرار نخواهد گرفت.

انتهای پیام/
امین مهرآور
ارسال نظر
پیشنهاد امروز