آقامحمدی:
ضروری است به سمت استفاده از ابزارهای نرم و فرهنگی در حل چالش اعتیاد حرکت کنیم/آموزش و ارتقای مهارتهای عملی بستری برای افزایش اشتغال است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح رویکرد توانمندسازی محلات و مناطق حاشیهای گفت: آموزش و ارتقای مهارتهای عملی میتواند بستر مناسبی برای افزایش اشتغال و کارآفرینی در محلات فراهم سازد.
به گزارش ایلنا، علی آقا محمدی در نشست امروز تحول محلات کشور که با حضور دستگاههای ذی ربط در محل وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه پیشران تحول و پیشرفت معنادار در محلات و حوزههای حاشیه نشینی شهرهای کشور، تقویت مردم و آموزش عمومی است، گفت: باید ساکنان محلات را با آموزش های لازم به سمت کار و اشتغال آفرینی سوق دهیم.
آقا محمدی با اشاره به ضرورت هماهنگی و همکاری مابین دستگاههای ذیربط در ساماندهی امور محلات کشور و ایجاد دفاتر تسهیلگری گفت: دفاتر تسهیلگری یکی از ظرفیت های تحول محلات کشور محسوب میشوند و از این ظرفیت باید به شکل مناسب و کارا بهره برد.
وی گفت: یکی از چالشها در موضوع محلات و حاشیهنشینی شهرها، موضوع مهم تقسیمات کشوری است و در این خصوص باید با در نظر گرفتن جمیع جهات اعم از اقتصادی و فرهنگی تصمیم گیری شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: شهرسازی و تبدیل روستاهای بزرگ به شهرها ظرفیت حاشیه نشینی را به همراه دارد و برای همین باید نهایت دقت و حساسیت در این حوزه به خرج داده شود.
آقا محمدی با اشاره به اینکه یکی از چالشهای موجود در محلات حاشیه و بافت فرسوده، مساله اعتیاد است، گفت: باید به این معضل به عنوان یک بیماری مهم اجتماعی توجه کرد. تجربه نشان داده که جمع کردن محل معتادان در عمل باعث کوچ آنها به مکانی دیگر و انباشت بیشتر مشکلات شده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه میتوان با تاسیس مکانهایی مشخص از پراکندگی این معضل جلوگیری کرد، گفت: برای همین ضرورت دارد در کشور به سمت استفاده از ابزارهای نرم و فرهنگی در حل چالش اعتیاد حرکت کنیم.