خبرگزاری کار ایران

روحانی در جلسه هیأت دولت:

در کار و تلاش باید مراعات رضای حق و حقوق مردم را داشته باشیم/ مگر انتخابات چقدر ارزش دارد که انسان به خاطر آن تهمت بزند

در کار و تلاش باید مراعات رضای حق و حقوق مردم را داشته باشیم/ مگر انتخابات چقدر ارزش دارد که انسان به خاطر آن تهمت بزند
کد خبر : ۱۰۷۵۲۳۱

رئیس دولت گفت: در کار و تلاش باید مراعات رضا حق و حقوق مردم را مدنظر داشته باشیم. مگر انتخابات چقدر ارزش دارد که انسان به خاطر آنها تهمت بزند و دروغ بگوید؟

به گزارش خبرنگار ایلنا،‌ حسن روحانی در جلسه هیأت دولت اظهار کرد: سراسر ماه رمضان فیض و برکت خداوند است. ان‌شاالله همه ما از این روزها حداکثر استفاده را کرده باشیم. احتمالاً امروز روز پایانی این ماه عزیز است. امیدواریم عید فطر بر همه مسلمانان مبارک باشد و ما بتوانیم از فیض این ماه استفاده کنیم.

رئیس جمهور افزود: ارزیابی اینکه از ماه رمضان استفاده کردیم یا نکردیم بسیار آسان است؛ اگر اقدام و عمل ما نسبت به گذشته تغییری نکرده یعنی این روزه‌ها صرفاً تحمل گرسنگی بوده است. در کار و تلاش باید مراعات رضا حق و حقوق مردم را مدنظر داشته باشیم. در حق‌الناس خداوند نیز بی‌اراده و دخالت نمی‌کند. مگر انتخابات چقدر ارزش دارد که انسان به خاطر آنها تهمت بزند و دروغ بگوید؟ از دید اخلاق انسانی غیبت، از هفتاد زنا گناه بالاتری دارد. 

وی بیان کرد: متأسفانه این روزها دو حادثه بسیار غمبار رخ داد؛ حادثه افغانستان که بسیار تأسف‌برانگیز بود. کشتار این بچه‌ها چه معنایی دارد؟ اصلا می‌توان نام این افراد را مسلمان گذاشت؟ البته جنایت اصلی برای کسانی است که چه شرقی چه غربی در افغانستان مداخله کردند.

رییس جمهوری با بیان اینکه غرب و آمریکا علیه منطقه و فلسطین گروه نیابتی ایجاد کرده اند، گفت: کشتارهایی که در سوریه،‌ عراق،‌ افغانستان، لبنان، بحرین، پاکستان، یمن،‌ آفریقا، شمال آفریقا، و هر کدام از کشورهای منطقه و اطراف را انجام می شود توسط همین گروه‌های نیابتی است.

روحانی افزود: این گروه‌ها نسبتی به اسلام، جهاد و قرآن ندارند. خودشان را به عنوان مبارز و مجاهد و کسی که دنبال خلافت اسلامی و اجرای احکام خدا است، می‌دانند ولی این گونه نیست. خداوند نیامرزد و لعنت کند آنهایی که در دنیای اسلام تندروی را راه انداختند. 

وی افزود: تا روزی که تندروی هست شرایط همین است و ما راهی جز اعتدال و میانه روی نداریم. اگر راست می‌گویند که ما امت پیامبر(ص) هستیم باید امت وسط باشیم و راه میانه را در پیش بگیرم. اما متاسفانه در فضای مجازی و حقیقی، درصحبت‌ها، سخنرانی‌ها و مصاحبه‌ها، چقدر تندروی‌ها، دروغ ها، چقدر افراط‌ها و تفریط‌ها وجود دارد. 

رییس دولت تدبیر و امید با تاکید بر اینکه افرادی که افراط را می‌سازند در نهایت افراط دامان خود آنها را می گیرد و در آن آتش می‌سوازند، گفت:  قرآن مجید به ما می گوید افراط فتنه‌ای است که هیچ چیز را باقی نمی‌گذارد و یکی از مسائلی که دامان ما را می‌گیرد همین افراطی‌گری است که این شرایط را درست کرده است.

وی با تسلیت به ملت و دولت افغانستان برای حادثه تروریستی در مدرسه دخترانه در کابل گفت: این حادثه بسیار دردناک و غیرقابل باور است. از طرفی دیگر در فلسطین می‌بینید که این مردم عزیز، این مردم مبارز از سال ۱۹۴۸  آواره هستند و از خانه‌های خود بیرون شدند  و هر روز یک توطئه ای علیه این مردم ایجاد کردند.

رییس جمهوری تاکید کرد: چرا این همه کشتار، چرا این همه جنایت، چرا این همه موشک باران علیه این مردم روا می دارید؟ مگر مردم قدس شریف چه کردند. حالا اسلام را کنار بگذاریم، مگرشما دین حضرت موسی را قبول ندارید؟  البته بعید می‌دانم که شما دین حضرت موسی را هم قبول داشته باشید. شما که کشتار می‌کنید صهیونیست‌های جانی هستید که دین الهی ندارید. زیرا این روش نه در دین حضرت موسی، نه در دین حضرت عیسی،  نه در دین حضرت ابراهیم و نوح و حضرت پیامبر(ص) است.

رییس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه همه پیامبران ما را به عدل،‌ مروت و انسانیت دعوت کردند، گفت: چرا این همه جنایت و کشتار می‌کنید. چرا همسایه‌های اطراف رژیم صهیونیستی ساکت هستند. یک کشور عظیم و بزرگی مانند مصر، مانند اردن همسایه رژیم صهیونیستی هستند چرا حرفی نمی‌زنند. همچنین کشورهای منطقه چرا مخالفت،‌ ایستادگی نمی‌کنند.

روحانی ادامه داد: انصافا جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم فلسطین تقریبا در بین دولت‌ها تنها می‌شود. البته مردم کشورها حمایت می‌کنند. چرا از مردمی که مظلوم هستند و از خانه و کاشانه خود بیرون شدند حمایت نمی‌کنند. چرا در این ماه مبارک رمضان با زبان روزه این مردم و بچه‌ها را  می‌کشید و چرا مسجد را اشغال کردید،  چرا در کنار قبه الصخره و مسجد الاقصی و قدس آدم می‌کشید.

وی تاکید شد: شما قاصر هستید و به این مردمی که صاحب خانه هستید چه می گویید؟ متاسفانه ما با این حوادث تلخ و شوم نیز مواجه هستیم. البته وظیفه ما حمایت است و برای مردم فلسطین هم در ظاهر هیچ راحتی جز ایستادگی و جهاد وجود ندارد.

رییس جمهوری با ابرازامیدواری از اینکه بتوانیم به وظایف اسلامی و انسانی خود عمل کنیم، تصریح کرد: این وظایف را نسبت به همه مظلوم به ویژه ملت بزرگ فلسطین عمل کنیم و به روح پاک آن عزیزانی که شهید شدند، درود می فرستیم و برای مجروحان آنها طلب شفای عاجل داریم.

رییس دولت دوازدهم گفت: وظیفه ما عمل است همه اینها روزی مشخص می شود. هیچ تردید ندارم که در تاریخ آینده روشن می شود که آدم‌های پاکی که در راه خدا جهاد و تلاش کردند، جهاد آنها گم نمی‌شود در تاریخ ماندگار می‌ماند. این حرف‌های باطل روی آب است که می رود. واقعیت آن آب واقعی است که برای همیشه می ماند.

وی با تاکید بر این که سه امروز با سه جبهه روبرو هستیم گفت: ما در یک جنگی هستیم که سه ضلع دارد و از هر طرف به ما هجمه می شود و ما باید حداقل با این سه ضلع بجنگیم. ما در مثلثی قرار گرفتیم که سه ضلع آن ما باید مبارزه و مقاومت و ایستادگی کنیم. یک ضلع آن تحریم است. تحریم من نمی‌دانم آنها چه می گویند و حرف بعضی‌ها چیست و من نتوانستم در این هشت سال بفهمم که آنها چه می گویند انشاءآلله که می خواهند حرف درست بزنند و بلد نیستند.  

روحانی تاکید کرد: تحریم یعنی حق مردم را خوردن، ظلم مستقیم به فقیرترین افراد جامعه، ظلم به آن بیماری که دارو ندارد یا ناچار است که گران بخرد، ظلم به قشر مستضعفی که به مغازه می رود و می‌خواهد غذاهای روزمره و نان شب خود را بخرد اما ناچار است با قیمت گران بخرد. تحریم یعنی جنسی که می‌خواهیم از خارج بخریم و وارد کنیم  ۲۰ درصد اضافه می‌دهیم آنها پیش خدا و در تاریخ جواب بدهند.

رییس دولت دوازدهم گفت: یک ملت بزرگ در جنگ است و مثل این که کسی ککشان نمی‌گزد. ما در جنگینم مگر بمباران و گلوله باران را نمی‌بینید. گوش‌هایتان را گرفتید. می‌بینید که خواهران و برادران شما  زیر این بمباران جان می دهند و قطعه قطعه شدند باز هم نمی بینید. خداوند چشم بینا نداده است. تحریم ظلم است.  

رییس جمهوری افزود: هرکس بتواند تحریم را بردارد و اگر یک لحظه تاخیر بیندازد گناه بزرگ و نابخشودنی نسبت به ملت ایران انجام داده است که من بعید می دانم که خدا از این گناه بگذرد و مردم هم از این گناه نمی‌گذرند. چون بحث گناه بر سر یک نفر نیست . به ۸۴ میلیون نفر در این تحریم ظلم می شود.

روحانی ادامه داد: دولت مصمم است تحریم را بردارد. البته از نظر من این تحریم را شکسته است.ما دو تحریم را شکسته ایم؛ یک قسمت دیوار تحریم را در سال ۹۲ و در سال ۹۴ یک قسمت دیگر را تخریب کردیم. یک جنگ و تحریم عظیم و بزرگی از ۹۷ شروع شد و سه سال و نیم مقاومت و ایستادگی کردیم و دولت خم به ابرو نیاورد و آنهایی که باید در این میدان جنگ به ما کمک کنند، کمک نکردند که خدا از آنها نگذرد. نه تنها کمک نکردند بلکه روحیه رزمندگان خط مقدم را تضعیف کردند که خدا از اینها هم نگذرد. چرا می‌گویم نگذرد چرا که ما بعد از هزار و چند سال باز هم می گوییم خدا نگذرد از کسی که امام علی (ع) را به شهادت رساند. آنها در تاریخ با کشتن امیرالمومنین به فرهنگ اسلام و انسانیت ظلم کردند و تا آخر ملعونند . 

وی گفت: آنهایی که کمک نمی‌کنند به رزمندگانی که وسط میدان جنگ هستند چگونه می خواهند جواب بدهند این گناه نابخشودنی است.  

رییس جمهوری با بیان این که ما دو تحریم را شکستیم گفت: ما در توافقی با یک کشور یا ۱۰ کشور کمتر یا بیشتر باید به صد در صد می‌رسیدیم و به ۹۲ یا ۸۵ درصد رسیدیم. بی انصاف آن ۸۵ درصد را نمی بیند اما همیشه آن ۱۵ درصد را می بیند. در دنیا یک بچه زرنگ و با استعداد که سرکلاس درس می رود و شب هم تا صبح درس می خواند ممکن است نمره ۲۰ نگیرد ۱۷ بگیرد. شما همین ۳ نمره‌ای که نگرفته را می بینید آن ۱۷ نمره را نمی بینید. شما چگونه پدر و مادری هستید. به این بچه رحم کنید. درس می‌خواند نمره ۱۷ یا ۱۸ گرفته است. می گویند نه نمره ۱۷ یا ۱۸ نگویید. ۲ نمره کم گرفته این را بگویید چرا می گویید نمره ۱۸، اگر شما بگویید نمره ۱۸ شما غرب گرا هستید. بگو ۲ نمره کم گرفته این می شود انقلابی.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: وضعیتی که ما امروز در جامعه مشاهده می‌کنیم خدا را شکر می‌کنم. در این سه سال و نیم ملت ما با صبر، مقاومت، ایمان و ایثار ایستادگی کرد، رهبر معظم انقلاب هم ما را حمایت و هدایت کرد و ما امروز این صبر و مقاومت را در وین می‌بینیم.

روحانی عنوان کرد: وقتی من مذاکرات روزانه وین را می‌خوانم، مشاهده می‌کنم که این دیوار بلند تحریم هر روز یک تکه‌اش پایین می‌ریزد و خراب می‌شود و اگر همه دست به دست هم بدهیم در یک زمان کوتاهی برچیده می‌شود. حالا ما می‌خواهیم با بولدوزر این دیوار را جمع کنیم، برخی‌ها می‌گویند نه با فرغون و بیل این کار را انجام دهید، اشکالی ندارد ما این کار را با فرغون و بیل انجام می‌دهیم، کمی دیرتر به نتیجه می‌رسیم. بگذارید تمام شود، بگذارید این تحریم کنار برود.

رییس دولت تدبیر و امید گفت: افتخاری که دولت یازدهم و دوازدهم به دست آورده این بود که سال‌ها ایران‌هراسی را که در دل افکار مردم جهان جا انداخته بودند، ما این ایران‌هراسی را شکستیم. ما به دنیا گفتیم، ایران اهل منطق و مذاکره است و به عهد خود وفادار است. امروز دیگر هیچ‌کس ایران‌هراسی‌اش نمی‌گیرد، ایرانی که می‌آید پای مذاکره می‌نشیند با قدرت‌های جهان توافق می‌کند، ایرانی که به عهده خود عمل می‌کند و عهدش را زیر پا نمی‌گذارد و طرف مقابل است که این کار غلط را انجام می‌دهد و از عهد خود فرار می‌کند.

روحانی خاطرنشان کرد: ما اکنون ایران‌هراسی را شکستیم، آیا این را هم تردید دارید؟ امروز ایران هراسی به آن مفهومی که ۱۰ سال پیش بود نیست. آنهایی که می‌دانند، متوجه می‌شوند من چه می‌گویم، کسی که تحت فصل هفت شورای امنیت سازمان ملل قرار دارد یعنی در مرز جنگ و در مرز خطر است، ما کشور را از فصل ۷ درآوردیم آیا این را هم شک دارید؟ قطعنامه‌هایی که با قطعنامه ۲۲۳۱ لغو شد، آیا این را هم نمی‌دانید؟

وی گفت: ما از مهرماه سال گذشته تحریم تسلیحاتی را در کشور برداشتیم، این را هم خبر ندارید؟ این کار که کمک به رزمندگان و میدان است، اینکه دیگر کمک به ارتش و سپاه و روبروی دشمن ایستادن است! این دولت بود که تحریم نظامی را شکست، و بهترین سلاح‌های آفندی و پدافندی را یا ساخت یا تکمیل کرد. اگر شک دارید وزیر دفاع توضیح بدهد، بیان کند و شرح دهد که در هواپیما و ناوچه و زیردریایی چه کارهایی انجام دادیم، در پدافند هوایی و کروز چه کارهایی انجام دادیم. اگر شک دارید وزیر دفاع بیاید و اینها را توضیح بدهد و ببینید که در این ۸ سال چه کارهای عظیم و بزرگی انجام گرفته است.

رییس جمهوری ادامه داد: رژیم صهیونیستی در طول این مدت تلاش می‌کرد این موضوع را جا بیندازند که ایران کشوری است که دشمن همسایه‌های خود است و دشمن اصلی برای منطقه ایران است و برخی از دولت‌ها هم نادانسته یا تحت تاثیر، کم و بیش گاهی باور کرده بودند که ایران دشمن آنهاست.

وی عنوان کرد: دولت یازدهم و دوازدهم تلاش کرد این تفکر غلط را بشکند و در هم بریزد و امروز شما می‌بینید همان همسایگانی که دیروز نظر دیگری نسبت به ایران داشتند، امروز آمده‌اند، صحبت می‌کنند و آماده هستند که رابطه خوب با ایران داشته باشند.

رییس دولت تدبیر و امید خاطرنشان کرد: آن تعامل سازنده‌ای که ما از روز اول در سال ۹۲ مطرح کردیم امروز در منطقه و در وین می‌بینید. ما پای تعامل سازنده‌ تا آخر ایستاده‌ایم و تا آخر همه می‌ایستیم، شک نکنید کل تحریم برداشته می‌شود و تردید نکنید ملت ایران پیروز است.در ذهن مردم حرف نادرست و تشویش اذهان درست نکنید، تحریم برداشته می‌شود، تحریم از بین رفته است، ملت ما آزادانه، برای ایستادگی و مقاومت خود سرافراز است است و این جبهه اول است.

روحانی تصریح کرد: جبهه دوم کرونا است، کرونا جبهه‌ای است که تنها مخصوص ما نیست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز