خبرگزاری کار ایران

حجت‌الاسلام تقوی:

اگر به نسل‌های بعدی انقلاب توجه نشود، به ضد انقلاب تبدیل می‌شوند/اقتصاد باید بر دوش جوانان گذاشته شود

اگر به نسل‌های بعدی انقلاب توجه نشود، به ضد انقلاب تبدیل می‌شوند/اقتصاد باید بر دوش جوانان گذاشته شود
کد خبر : ۱۰۴۹۳۰۸

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: نسل اول و دوم هر انقلابی کنار می‌روند و و نسل‌های بعد روی کار می‌آیند که جنگ و زمان طاغوت را ندیده اند که اگر به آنها توجه نشود به ضد خود انقلاب تبدیل می شوند

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام سیدرضا تقوی عضو جامعه روحانیت مبارز در همایش کمیته جوانان شورای وحدت با عنوان "جوان، پیشران انتخابات ۱۴۰" با بیان اینکه انگیزه‌ای که جوانان را برای فعالیت در انتخابات تشویق کرده مقدس، پاک و نورانی است اظهار داشت: آمده‌ایم تا در کنار هم یک وحدت  ایجاد کنیم و پا به صحنه یک امر مهم بگذاریم و این نظام و مسیر را که مسیر شهیدان است ادامه گر باشیم و دسترسی به اهداف نظام را کمک کنیم. 

نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم افزود: اگر با این انگیزه ساعت‌ها وقت گذاشتیم بی شک در حال عبادت هستیم و گویی که نماز می‌خوانید و روزه می‌گیرید. همه این مبانی در کتاب خداوند در قرآن و روایات ائمه وجود دارد پس هم انگیزه و هم نیت مقدس است.

وی با اشاره به گزاره های اسلامی درباره پرسیدن از اینکه وقت خود را در کجا مصرف کرده‌ایم گفت:یکی از ارزشمندترین سرمایه‌های هر کشور سرمایه انسانی و جوانان هستند. جوانی چیزی نیست که قابل خرید باشد حتی اگر همه ثروت و قدرت دنیا را گذاشته باشیم. جوانی را قدر بدانیم و مسئولان نیز جوانان را سرمایه‌های ارزشمند بدانند. 

تقوی اظهار داشت: شهدا جوانی‌شان را در بهترین راه ها مصرف کردند و بالاترین پاداش یعنی شهادت را گرفتند.اقتصاد باید بر دوش جوانان گذاشته شود و اداره امور را جوانان می‌توانند پیش برده و اداره کنند. مسئولان باید از جوانها حداکثر استفاده را کنند و خود جوانان نیز باید پیش از آنها، قدر جوانی خودشان را بدانند. 

وی با اشاره به توجه پیامبر به جوانان بیان کرد: دانش، عبادت و خدمت را در جوانی به خوبی می‌توان انجام داد. جوانی سرمایه‌های ارزشمند زندگی انسان است را از دست داد و این نگاه اسلام به جوانی است. اما اگر به این نکته توجه نشود جوانان با همین عزت و عظمت و بزرگی تبدیل به یک مشکل بسیار مهم برای جامعه می‌شوند. 

این نماینده مجلس با اشاره به بیانیه گام دوم و دو مخاطب آن "مسئولان" و "جوانان" اظهار داشت: اولین مخاطب بیانیه گام دوم رهبری جوانان هستند و رهبری به جوان سازی بدنه نیروی اداری جامعه تاکید می‌کند. رهبری می‌گویند ما از گذشته پشیمان نیستیم چرا که ما از آرمان‌های خود عقب ننشسته و پای آن‌ها ایستاده‌ایم.

عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه بیشترین فشاری را که قلندران از اول تاریخ تا زمان حال برای نابودی ملت‌ها طراحی کرده اند را بر روی ما پیاده کردند اما این ملت ایستاد، در تشریح سخنان رهبری گفت: مردم ایران به سیاست نه شرقی و نه غربی تکیه کرده و از آن عدول نکردند. آزادی سرزمین‌های اشغالی در فلسطین اولویت‌مان بود و همچنان بر آن تاکید داریم؛ طرفدار مظلومان هستیم و به محرومان جهان مدد رساندیم و هر کجایی که فریاد مظلومی بلند شد، آنجا حاضر بودیم از بوسنی و هرزگوین بگیر تا افغانستان، عراق، سوریه، لبنان، یمن و دیگر نقاط مختلف جهان.

 تقوی ادامه داد: از نظر علمی به نقطه خوبی رساندیم و بنیان دفاعی را برای دفاع از خودمان تقویت کردیم که ابرقدرت‌ها نمی‌توانند به این کشور حمله کند. 

عضو ارشد شورای وحدت با اشاره به سخنان رهبری اظهار داشت: در دوران جنگ علیرغم بمباران، مردم به پای صندوق رای آمدند و مسئولان خودشان را انتخاب کردند. این برای ما افتخار و دستاوردهای بزرگی است. البته نمی‌توان که انقلاب کنی، دنیا را به چالش بکشی و جلوی فرهنگ غربی علامت سوال بگذاریم و مشکلی برایمان پیش نیاید. 

نماینده مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه در جنگ، مسئولیت مسائل علمی و خدمت‌رسانی به کشور بر عهده جوانان بود، گفت: اکنون اگر به جوانان توجه نکنیم مشکل ایجاد می شود. نسل اول و دوم هر انقلابی کنار می‌روند و و نسل‌های بعد روی کار می‌آیند که جنگ و زمان طاغوت را ندیده اند که اگر به آنها توجه نشود به ضد خود انقلاب تبدیل می شوند. تاریخ‌های مختلف انقلاب را نگاه کنید یکی از آفت‌های هر انقلاب این است که به نسل‌های بعد توجه نشده و دچار معضل شده‌اند.

وی تصریح کرد: رهبر انقلاب توجه ویژه‌ای به نسل‌های جوان داشته و تاکید کردند باید آن‌ها را  وارد صحنه انقلاب کرد و به آنها مسئولیت داد چرا که هم خودشان ارزشمندند و هم به جهت حفظ مملکت، جامعه و انقلاب. نسل اول از صحنه خارج می‌شوند و نسل بعد آنها کشور را اداره می‌کنند و باید راه را برای آنها باز کنیم. به واسطه اینکه جوانان سرمایه اند  برای حفظ انقلاب و آرمان ها باید به آنها توجه بیشتری شود.

عضو جامعه روحانیت مبارز بیان کرد: جامعه روحانیت بر  وحدت تاکید دارد. ما جنگ و انقلاب را با وحدت حفظ کرده و ادامه دادیم و به اینجا رسانده ایم. جامعه روحانیت مبارز از کسی که  بخواهد  پشت سر رهبری حرکت کنند، حمایت و به شدت معتقد است که باید خودشیفتگی ها، منیت ها، خودخواهی ها و حسادت ها را کنار بگذاریم. دست وحدت به یکدیگر بدهیم و پشت سر رهبری به عنوان پرچمدار این قافله بزرگ حرکت کنیم. 

تقوی اضافه کرد: جامعه روحانیت مبارز سیاست‌های رهبری را پیش گرفته و مو به مو آنها را دنبال می کند. رهبری تاکید بر وحدت و مشارکت حداکثری دارد ما نیز طرفدار شرکت مردم به صورت حداکثری در صحنه انتخابات هستیم.  رهبری تاکید کرد وقتی مردم به صحنه بیایند پیامی برای دنیا دارد، یعنی مردم نظام را قبول دارند و می‌خواهند در اداره کشور  دخالت کنند و در آینده کشور سهیم  باشند، همچنین خود این وحدت در انتخابات، با شرکت حداکثری یک نوع قدرت ملی به شمار می‌رود. رأی دادن نشان می‌دهد که مردم چقدر به سرنوشت کشورشان فکر می‌کنند، قدرت دارند و متصل به نظام هستند و پیام های بین المللی دارد. 

وی با اشاره به انتخابات سال ۸۸ و حوادث پس از آن گفت: ادبیات رئیس‌جمهور آمریکا بعد از حضور مردم در انتخابات دگرگون شد اما پس از  شکل گیری حوادث و بعد از آنکه گفتند تقلب شده است دوباره تغییر پیدا کرد. بنابراین ما به دنبال شرکت حداکثری مردم در انتخابات هستیم و می‌خواهیم نیروهای مومن و مخلص حضور یابند و به جامعه معرفی شوند و ما به آنها کمک کنیم.

عضو ارشد شورای وحدت اصولگرایان با بیان اینکه هنوز روی مصادیق کاندیدا‌های انتخابات صحبتی نشده است، گفت: خیلی نزدیک می‌دانم که همچنان که پیش می‌رویم نیروهای انقلابی یکی شوند و تبدیل به دریا شده و موج عظیمی را به وجود آورده و دشمن را نابود کنند. وحدت ما مایه امید دوستان ما و مایه ناامیدی دشمنان است بنابراین در انتخابات آینده باید وحدت داشته باشیم. 

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده هرچه به انتخابات نزدیک می‌شویم، آمریکا معبری را باز کرده و مردم را امیدوار می‌کند و بعد می‌گوید ما نیرویی را می‌خواهیم که با سیاست‌های جهانی سازگار و متمایل به غرب باشد. شاید آمریکا روی ذهن مردم اثر بگذارد و فرد مدنظر خودشان را روی کار بیاورند که ممکن است نیرویی که خیلی هم ما نسبت به آن شناخت نداشته باشیم، روی کار بیاید. اما بعد از اینکه روی کار آمد، اصطکاک با مجلس، قانون اساسی و رهبری را پیش ببرند.

این کنشگر سیاسی اصولگرا تاکید کرد: مملکت را بااین شکل نمی‌توان پیشبرد و باید به یک نیروی حزب اللهی مقلد و پیرو رهبری و معتقد به راه امام، بدون تمایل به شرق و غرب برسیم. البته ما با دنیا قهر نیستیم و ارتباط برقرار می‌کنیم.

وی در پایان افزود: از صحبت‌های ما کسی برداشت نکند که می‌خواهیم دور مملکت را دیوار بکشیم، در انتخابات قبلی گفتند که آقای رئیسی می‌خواهد در خیابان دیوار بکشد. برخی از مردم اطلاعات ندارند و این موضوع را باور می‌کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز