نخستین رویداد ملی رقابت هستههای پیشرفت سراسر کشور در تهران آغاز به کار کرد
دومین عهدواره ملی هفته پیشرفت به عنوان بزرگترین رویداد رقابتی هستههای پیشرفت منطقهای در کشور به مدت پنج روز میزبان ۴۵۰ نفر از کنشگران اجتماعی منتخب در قالب ۸۰ گروه در چهار نقطه تهران در حال برگزاری است.
به گزارش ایلنا، دومین عهدواره ملی هفته پیشرفت به عنوان بزرگترین رویداد رقابتی هستههای پیشرفت منطقهای در کشور با حضور گروههای میدانی و کنشگران اجتماعی به عنوان بزرگترین رویداد رقابتی هستههای پیشرفت منطقهای در کشور، در حال برگزاری است.
این عهدواره به مدت پنج روز از اول اسفندماه ۹۹ در اردوگاه سیدالشهداء آبعلی، اردوگاه شهید باهنر و کلکچال، مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه و هتل فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی تهران با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی میزبان ۴۵۰ نفر از کنشگران اجتماعی منتخب سراسر کشور در قالب ۸۰ گروه است که با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و در پایان از برگزیدگان تقدیر به عمل خواهد آمد.
ولی این پایان راه کنشگران نیست و ستاد پیشرفت جامع منطقهای با گروههای منتخب وارد تدوین نقشه پیشرفت مناطق منتخب خواهد شد و سپس فعالیتهای میدانی تحقق نقشه پیشرفت توسط مردم و حاکمیت و راهبری هستههای پیشرفت دنبال خواهد شد.
همچنین محورهای اصلی این دوره؛ ارائه هستههای پیشرفت منتخب، برگزاری ۱۰ رویداد رقابتی با حضور ۸۰ هسته پیشرفت منطقهای، تبیین ویرایش نخست نقشه پیشرفت منطقهای به همراه شاخصهای تولیدی حوزه پیشرفت، معماری اولین شبکه پیشرفت منطقهای و حلقههای میانی خواهد بود.
اختتامیه این رویداد در روز چهارشنبه ۶ اسفند با حضور ریاست محترم ستاد اجرایی، چند از مسئولان حوزه پیشرفت و محرومیتزدایی کشور و همچنین کنشگران اجتماعی منتخب کشور در مصلی امام خمینی (ره) به همراه رونمایی از ۱۰ عنوان کتاب مرجع در حوزه پیشرفت همچنین رونمایی از سامانه مدرسه پیشرفت، برگزار خواهد شد.
نخستین عهدواره پیشرفت منطقهای در بهمن ماه سال ۱۳۹۸ و مصادف با سالروز بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و هفته پیشرفت به مدت سه روز در جزیره هرمز با حضور گروههای مختلف مردمی متشکل از مجموعههای موفق مردمی در ۱۰ گروه متشکل از آقایان و بانوان تشکیل شده بود و ضمن بررسی مفاهیم حوزه پیشرفت، تفاوتهای پیشرفت و توسعه و پیامدهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی فرهنگ توسعه مورد گفتگو قرار گرفت.
در نخستین رویداد ملی رقابت هستههای پیشرفت سراسر کشور گروههای مختلف هنری بومی محلی و الگوهای موفق تفریح و نشاط در غالب برنامههای تلویزیونی و جُنگهای شبانه برای مردم جزیره به هنرنمایی پرداختند.