خبرگزاری کار ایران

رحمانی فضلی در نشست اعضای بنیاد غدیر:

فطرت راهنمای خوبی در پیروی از دین و ایمان به خدای متعال است

فطرت راهنمای خوبی در پیروی از دین و ایمان به خدای متعال است
کد خبر : ۱۰۳۱۰۱۴

وزیر کشور با تاکید بر اینکه پیام ادیان الهی بر مبنای فطرت انسانی است، گفت: انسان وقتی به فطرت خودش رجوع می کند، خود این فطرت راهنمای خوبی در پیروی از دین و ایمان به خدای متعال است.

به گزارش ایلنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در دیدار با دبیر کل و اعضای ارشد بنیاد بین المللی غدیر که در محل وزارت کشور برگزار شد با تاکید بر اینکه پیام ادیان الهی بر مبنای فطرت انسانی است؛ گفت: انسان وقتی به فطرت خودش رجوع می کند، خود این فطرت راهنمای خوبی در پیروی از دین و ایمان به خدای متعال است.

وی با بیان این‌که «روند تاریخی هم گویای پیوستگی و ارتباط دین و فطرت انسانی است» گفت: از  صدر اسلام قریب به ۱۴۰۰ سال می گذرد و در این سالها دشمنان اسلام و دین خدا، تلاش های بسیاری جهت منحرف کردن دین و تضعیف ارزش های دینی به کار بردند، اما همه این تلاش ها به شکست انجامید.

وی با اشاره به شرایط کنونی جهانی در بعد معنویت گفت: امروز بشریت بیش از هر زمان دیگری محتاج آموزه های الهام بخش دینی است و این مساله را در همه ابعاد اعم از زوایای فردی که انسان ذاتا دنبال حق جوئی، عدالت طلبی است و هم در بعد اجتماعی  که همه انسان ها خواستار زندگی َآرام و سالم هستند؛ شاهد هستیم.

وزیر کشور با اظهار این‌که «همه نیازهای بشری در حوزه های گوناگون در قرآن کریم و سیره پیامبر عظیم الشان و ائمه اطهار مطرح شده است»، گفت: دنیا امروز طالب  صلح و دوستی است و این مساله همواره در آیات قران تاکید شده است و نیاز است بشریت بیش از هر زمان دیگری به قران و اسلام رجوع کند و از آموزه هایش بهره مند گردد.

 وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست، به شکل گیری انقلاب اسلامی به عنوان انقلابی که برآمده از اندیشه های قرانی و دینی است اشاره کرد و گفت: امروز بیش از ۴ دهه از شکل گیری انقلاب اسلامی گذشته است و باید کار فرهنگی و علوی در شان انقلاب و نظام جمهوری اسلامی در جامعه انجام دهیم.

وی اضافه کرد: باید با رفتار مهربانانه و تعامل مؤمنانه همه گرایش ها و خواسته ها را به چشمه زلال امامت و ولایت نزدیک سازیم و اخلاق و دوستی را در جامعه تقویت کنیم.

جانشین رئیس جمهور در شورای اجتماعی کشور یادآور شد: یک آفت مهم جامعه ما، رواج دروغگویی و نسبت دادن آسان تهمت های نارواست  و باید در این خصوص کارهای بزرگ فرهنگی صورت گیرد.

تبیین ابعادی از مشکلات کنونی جامعه ایرانی از دیگر محورهای سخنان وزیر کشور در این نشست بود که در این خصوص گفت: شاید در نگاه اول مشکلات معیشتی و اقتصادی مهم ترین مشکلات و چالش های جامعه باشد اما بر این باورم که ریشه اصلی مشکلات در سه بخش، فرهنگ، قانون و عقب افتادگی علمی کشور است. 
وی در این خصوص گفت: فرهنگ زیربناست و قانون هر کشوری متاثر از فرهنگ عمومی آن کشور است . مساله ای که در کشور مواجه هستیم عدم قانونمداری و بی توجهی به آن از همان زمان شکل گیری انقلاب مشروطه است.
رحمانی فضلی تصریح کرد: باید جامعه و کشور را حول محور قانون انتظام بخشیم و بدانیم تحقق این امر کمک هم به توسعه و ابادانی کشور می کند.
وی در این خصوص به نقش مهم و خطیر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی اشاره کرد و گفت: باید از همان ابتدا، آموزه های مبنایی فرهنگ قرانی و دینی نظیر راست گویی و نرم خویی، به فرزندان ایرانی آموزش داده شود.

وزیر کشور همچنین خاطر نشان کرد: آنچه که ناجی همه ما و نجات بخش جامعه ماست، بهره گیری از دریای زلال معرفت قرآنی و دینی است و امروز جامعه به شدت به این معرفت و اخلاق دینی نیاز دارد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز