رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش:
مردم به مانند یک دونده ماراتون با کرونا رفتار کنند و خسته نشوند
رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه بیمارستان بعثت نیروی هوایی در شهر تهران بعنوان یکی از اصلی ترین مراکز درمان مقابله با این بیماری بوده است گفت: دورهمیها یک سلاح کشنده است و از مردم انتظار داریم که بدانند آمار کاهش کرونا به معنای پایان آن نیست.
به گزارش ایلنا، امیر سرتیپ دوم پزشک جاوید صمدی در ارتباط تلفنی با برنامه «صبح وگفتگو» در رابطه با اوضاع بیماران کرونایی در بیمارستانهای تحت پوشش ارتش جمهوری اسلامی ایران، ضمن تقدیر از فعالان رسانه در پوشش خبری کووید-۱۹، گفت: مصوباتی که در ستاد ملی کرونا تصویب میشد، پیشتر میان بازوان اجرایی و مسئولین تصمیم گیرنده با نا هماهنگی روبرو بود و همواره این مسائل پیش آمده به حساب مردم گذاشته میشد.
وی با بیان اینکه مردم ما دارای فرهنگ غنی می باشند و هر گاه اطلاعات مناسبی را دریافت کنند، پای کار هستند تا به کشور خود خدمت کنند، اظهار کرد: طی هفته گذشته شاهد کاهش بیماران بستری و سرپایی بودیم و در برخی مراکز تا ۴۰ درصد کاهش داشته ایم.
امیر سرتیپ دوم صمدی افزود: بیمارستان بعثت نیروی هوایی در شهر تهران بعنوان یکی از اصلی ترین مراکز درمان مقابله با این بیماری است و طی ۲۰ روز گذشته، شاهد نصف شدن بیماران بستری بوده ایم و این کاهش را مدیون رعایت خانوادهها با تحمل همه سختیها هستیم که این اتفاق خوب را رقم زدهاند.
رئیس بیمارستان بعثت ادامه داد: بنده بعنوان یک پزشک که در روز شاهد بستری صدها بیمار بدحال هستم، عرض میکنم که ماهیت بیماریهای عفونی و واگیر، فرسایشی است و با بیماریهای دو روزه و ۵ روزه تفاوت دارد.
وی خستگی مزمن را از عوارض این گونه بیماریها دانست و خاطرنشان کرد: بیماران کرونایی افسردگی مقطعی و طولانی مدت را تجربه میکنند و خواهش میکنم مردم به مانند یک دونده ماراتون با کرونا رفتار کنند و خسته نشوند.
امیر سرتیپ دوم صمدی با اعلام اینکه با کاهشهای دو تا سه هفتهای نباید تصور کرد که بخت کرونا بسته شده و زنجیره انتقال تکمیل شده است، ادامه داد: امروز از ۷۰ بیمار ما در بیمارستان بعثت، ۳۰ نفر در آی سی یو بستری هستند یعنی ۴۵ درصد مشکلات بیشتری دارند و آمار فوتیها هنوز هم بالاست و قطعا بیماری که با تشخیص کرونا در واحد آی سی یو بستری میشود، قدری حساس تر است.
رئیس مجتمع پزشکی نهاجا با بیان اینکه از مردم انتظار داریم که بدانند آمار کاهش کرونا به معنای پایان آن نیست، چرا که در این مدت هر زمان مناسبتهای آئینی و مذهبی و ملی را در خلال کاهشها شاهد بودیم، باز هم روند افزایشی را تجربه کردیم اظهار کرد: ۳۰ تا ۵۰ درصد افرادی که در بیمارستان بستری میشوند، کسانی هستند که در مراسم و دورهمیهای خانوادگی و دوستانه شرکت کردند.
امیر سرتیپ دوم صمدی در پایان تصریح کرد: شب یلدا، مناسبتی است که هر سال وسیله شادی میباشد ولی امسال شرایط فرق کرده و باید برای پوشش این چند ساعت از وسایل ارتباط جمعی استفاده کنیم.