در بیانیه جمعیت ایثارگران به مناسبت دهه فجر مطرح شد؛
دعوت مردمی برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تحلیلهای اندیشکدههای غربی به خوبی نشان میدهد که نگرانی غرب از قدرت منطقهای ایران یکی از عوامل اصلی بهانهگیریها و تلاش برای مهار قدرت ایران است.
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی به مناسبت ایام الله دهه فجر و شرکت در راهپیمایی پرشکوه ۲۲ بهمن بیانیهای صادر کرد.
به گزارش ایلنا، متن بیانیه بدین شرح است:
سی و شش سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی مردم ایران گذشت. و در طول بیش از سه دهه از عمر پربرکت انقلاب اسلامی، حاکمیتی برامده از مردم مبتنی بر تعالیم الهی اسلام شکل گرفته و مراحل سخت و دشواری را طی کرده است.
در این راه با دشواریها و موانع بسیاری روبرو شده لیکن استوار، مستحکم، روندی رو به جلو را پیش روی جهانیان قرار داده است.
اکنون که در چهارمین دهه از عمر نظام اسلامی قرار داریم، لازم است ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر، دستاوردها، موانع و آسیبهای انقلاب اسلامی را هر چند به صورت اجمال مورد بازخوانی و توجه قرار دهیم:
۱) از عوامل موثر برای رشد و پیشرفت اقتصادی هر کشور، دارا بودن روحیه خودباوری و اتکا به توان مردمی و متخصصین آن کشور است. در صورتی که این مهم وجود داشته باشد، بیتردید اعتماد به نفس ملی بالا رفته و زمینههای رشد و پیشرفت در همه عرصههای از جمله فناوریهای نوین، کشاورزی، صنعت و.. فراهم میآید.
متاسفانه در رژیم گذشته ضمن تحقیر ملت ایران تمام توانمندیهای درونی مورد بیاعتنایی و تمسخر قرار میگرفت. البته هنوز هم رگههایی از آن فرهنگ وجود دارد که بایستی با عزم جدی مدیران عالی و سازمانهای فرهنگی و همه دغدغه مندان عرصه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی شاهد توجه به خوداتکایی و تقویت قوای درونی کشور باشیم.
رژیم پهلوی برای اداره کشور قراردادهایی برای حضور بیش از ۵۰هزار مستشار و کارشناس خارجی را در بخشهای مختلف نظامی، نفت، مهندسی، سد سازی، راه سازی، مخابرات، خودروسازی، پزشکی، برنامه و بودجه و… امضا کرد در حالی که متخصصان ایرانی اجازه ظهور و بروز و نشان دادن مهارت و خلاقیت خود را نداشتند.
به عنوان نمونه حتی مهندسان ایرانی در نیروی هوایی اجازه حضور در محلهای تعمیر و نگهداری هواپیماهای اف - ۱۴ را نداشتند و تمام مراحل تعمیر و آماده سازی با رقمهای هنگفت توسط مستشاران آمریکایی انجام میشد. همچنین در عرصههای سدسازی و سازههای بتنی، کمتر از توان و ظرفیتهای داخلی استفاده میشد.
۲) حرکت و جهتگیری رژیم ستمشاهی، بیتوجهی به لایههای پایین اجتماعی بود به طوری که شاهزادهها، عناصر دربار، ردههای بالای ساواک و سران ارتش، تمامی فعالیتهای اقتصادی را در قبضه قدرت خود داشتند و توزیع ثروت در این لایههای غنی از نظر اقتصادی، جریان داشت و به دنبال آن فساد شدید و گسترده در دربار و دولتمردان به صورت علنی و آشکار، جریان داشت.
اما با پیروزی انقلاب اسلامی رویکردهای متعالی بر روند اجرایی کشور حاکم شد. حضرت امام خمینی(ره) و بعد از آن مقام معظم رهبری برای رشد و پیشرفت کشور همواره بر عدالت اقتصادی و رفع تبعیض، مبارزه با زراندوزی، استقلال اقتصادی، توزیع عادلانه ثروت عمومی، ساده زیستی، تامین رفاه و عزت انسانی، خودکفایی و تولید ملی و محرومیت زدایی و خدمت به مستضعفان تاکید داشته و دارند.
۳) در طول حیات پربرکت نظام اسلامی، شاهد افزایش شاخصهای توسعه انسانی بودهایم به گونهای که وضعیت امید به زندگی، مرگ و میر اطفال، واکسیناسیون، بهداشت و درمان، افزایش تعداد زنان عضو هیئت علمی دانشگاهها، تعلیم و تربیت نسبت به گذشته بهبود قابل توجهی یافته است.
ایران اسلامی هم اکنون در بسیاری از عرصههای علمی بویژه در زمینه طب، انرژی هستهای، نانو تکنولوژی، بیو تکنولوژی، سلولهای بنیادی و دیگر فناوریهای نوین صاحب رتبههای برتر جهانی است که به صورت اجمال به برخی از این دستاوردها اشاره خواهیم کرد.
هر چند در یکسال اخیر به دلیل دخالت برخی عناصر فتنه، شاهد لطمه به بنیه علمی کشور بودهایم لیکن ایران اسلامی بالاترین رشد مقالات علمی را در سال ۲۰۱۲ در جهان داشته است و در تولید داروهای بیوتکنولوژی جزو ۱۲ کشور اول دنیاست.
۴) اساس انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) برپایه ولایت فقیه بنا نهاده شده است. امام(ره) با هدف جایگزینی نظام ولایت فقیه به جای نظام شاهنشاهی، در سال ۱۳۵۷ جمهوری اسلامی را بنیان نهاد. در طول سی و شش سال گذشته بحرانهای متعدد و مختلفی بر انقلاب اسلامی ما گذشته است که هر یک میتوانست موجب سرنگونی و شکست هر انقلاب و نظامی شود، ولی یکی از عناصر کلیدی که موجب ناکام گذاشتن دشمنان شده است و نقش و تاثیر شگرف آن در کنترل و مهار همه این حوادثبر کسی پوشیده نیست، همین عنصر تعیین کننده ولایت فقیه است.
ولایت فقیه در تمامی دورانها و طول عمر پر برکت انقلاب اسلامی همیشه مظهر اقتدار جامعه، حافظ حقوق مردم، عامل اعتماد ملت به دولت، حامی محرومان و مستضعفان و الگوی عینی آموزهای اسلامی اعم از مردمی بودن، ساده زیستی و… بوده است و با ارائه تحلیلهای منطقی و هدایت حکیمانه مسئولین و مردم افقهای جدیدی را پیش روی دولتها و ملت ترسیم نموده و موجبات ثبات سیاستهای کلان کشور و حرکت رو به جلو و پیشرفت و تعالی در همه ابعاد شده است.
۵) فتنهای که در سال ۱۳۸۸ بر کشور عارض شد. ۸ ماه کشور را در آتش، التهاب و ناامنی فروبرد و خسارتهای سنگین پیدا و پنهان سیاسی، اقتصای، اجتماعی و فرهنگی بر جای گذاشت که تبعات سنگین آن همچنان ادامه دارد.
فتنه ایی که با طراحی دشمنان در خارج نظام سلطه به رهبری آمریکا، انگلیس و پول نفت حکام مرتجع منطقه و پادوها و برخی غافلین داخلی آنها رخ داد بزرگترین فتنهای بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی علیه نظام اسلامی رخ داد و تمام قد در جهت براندازی همان نظامی ولایی که پرچمدار احیاء اسلام ناب محمدی(ص) است و امید آفرین برای همه مستضعفان و آزادگان بوده است؛ لیکن عناصری که موجب پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷ شد، موجب شکست «فتنه آمریکایی - اسرائیلی ۱۳۸۸» نیز شد. پیروی از هدایتهای امام گونه مقام معظم رهبری، ورود عمارگونه بخشی از نخبگان به صحنه و حضور منسجم، تاریخی و دشمن شکن مردم مخصوصا در حماسه ۹ دی یادآور روزهای اول پیروزی انقلاب اسلامی بود.
هر چند شکست دشمن در این فتنه و آتش افروزی علیه امنیت و پیشرفت کشور را شاهد بودیم اما بایستی بدانیم که دشمن، توطئههای رنگارنگ و فتنههای گوناگون دیگری را طراحی کرده که بایستی بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
۶) نیروهای انقلاب نه با چشم انداز کوتاه مدت انتخابات مجلس دهم، بلکه برای بازگشت ریل اجرایی کشور به گفتمان امام، رهبری و گفتمان انقلاب اسلامی، بایستی در جهت وحدت، همگرایی و انسجام تلاش مضاعفی از خود نشان دهند.
هرگاه نیروهای انقلاب با توجه به رهنمودهای ولی فقیه و رهبر معظم انقلاب در کنار هم بودهاند، زمینههای رشد و پیشرفت کشور را شاهد بودهایم و هرگاه دچار انشقاق شدهاند روند رو به جلوی ملت ایران، دچار لطمه شده است.
اصولگرایان آنطور که از ابتدا امام راحل تاکید داشتند و اکنون رهبر معظم انقلاب موکدا میفرمایند، وحدت خود را زمینه خدمت گذاری بیشتر به مردم میدانند.
نیروهای انقلاب با انسجام و وحدت، تلاش میکنند تا ملت ایران با تکیه بر ظرفیتهای درونی خود و نه وابستگی به قدرتهای مستکبر، مشکلات و موانع اقتصادی را برداشته و روند شکوفایی اقتصادی و اجتماعی کشور را تسهیل نمایند.
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی بر این باور است که در چهارمین دهه از انقلاب اسلامی، مسئله اصلی کشور، حل مشکلات اقتصادی است و برای خنثی سازی تحریمها، بایستی بر توانمندیهای داخلی تکیه کنیم.
شکی در این موضوع نیست که اگر به دنبال رهایی از شرایط اقتصادی کنونی و در بلند مدت هستیم، گریزی جز، پیگیری اقتصاد مقاومتی و اقتصاد درون زا نداریم.
اقتصاد مقاومتی و اقتصاد درونزا بهترین راه اصلاح اقتصاد کشور است و امروز همه اصولگرایان بر این مهم اتفاق نظر و وحدت روش و رویکرد دارند.
۷) جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ضمن حمایت از مذاکرات هستهای، همچنان مذاکره کنندگان را فرزندان انقلاب میداند و تضعیف مذاکره کنندگان را امری مذموم میشمارد لیکن برای تقویت مذاکره کنندگان بایستی جریان نقد مورد توجه قرار گیرد.
مخصوصا رییس جمهور محترم توجه داشته باشد که نبایستی منتقدین را با تعابیری به دور ازشان رئیس جمهور چون بیعقل، بیسواد و… منکوب و زمینههای حذف آنها را فراهم آورد.
امروز بزرگترین خدمت به تیم مذاکرات هستهای که زحمت بسیاری نیز متحمل شدهاند آن است که فرصت نقد مذاکرات مخصوصا در رسانه ملی برای منتقدین فراهم آید و دولت محترم پرونده هستهای را از وضعیت امنیتی به سیاسی تغییر شکل دهد.
دشمنان همه به خوبی میدانند که آنها بیش از جمهوری اسلامی ایران ایران به مذاکرات احتیاج دارند.
تحلیلهای اندیشکدههای غربی به خوبی نشان میدهد که نگرانی غرب از قدرت منطقهای ایران یکی از عوامل اصلی بهانهگیریها و تلاش برای مهار قدرت ایران است.
قدرت منطقهای ایران در مقاومت هستهای طی سالهای گذشته بسیار موثر بوده است. و بر همین اساس، ایران برای به عقب راندن مواضع غرب در مذاکرات هستهای(و نه معامله کردن) نیازمند در اختیار داشتن برگهای برنده در پروندههای منطقهای میباشد.
آمریکائیها همچنان با رویکرد و روشهای زیادهخواهی و جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی ایران وارد عمل شدهاند. مهمترین نشانه این موضوع سخنان بیهوده حاکمان کاخ سفید و نزدیکی حداکثری آنها با مواضع اسراییل و شیوخ مرتجع منطقه است.
بر همین اساس، عقل و منطق حکم میکند که داشتههای نقدی خود را فدای وعدههای نسیه آمریکا و همپیمانانش نسازیم. باید به گونهای برنامهریزی شود که در صورت اصرار طرف مقابل بر زیادهخواهیهای بیمنطق و شکست مذاکرات یا عدم پایبندی آنان به اجرای تعهدات و توافقات صورت گرفته، امتیازات داده شده قابل بازگشت باشند.
در عین حال که بایستی توجه داشت که خوی استکباری و زیاده خواهانه نظام سلطه، همواره موجب رفتار خودخواهانه و عهدشکنیهای متعدد آنها شده است.
۸) در پایان باردیگر ضمن گرامیداشت ایام الله مبارک و پربرکت دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی همراه با خیل عظیم ملت بزرگ ایران در راهپیمایی شکوهمند ۲۲ بهمن حضور یافته تا ضمن تجدید بیعت با آرمانها امام(ره)، رهبری و شهدا، شاهد آن باشیم که بخشی از توطئههای دشمن با حضور میلیونی مردم، خاموش و از میان برود.
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی