رئیس سازمان بازرسی کل کشور:
دست افرادی که به بیتالمال دستدرازی کنند را قطع میکنیم
سازمان بازرسی بنا ندارد جرات ریسک را از مدیران سلب کند بلکه در کنار دستگاه اجرایی است و اگر مورد مشورت قرار گیرد، امور سریعتر و بهتر پیش میرود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: امیدواریم با این عزمی که در دولت یازدهم وجود دارد، بتوانیم دست افرادی که به بیتالمال دستدرازی میکنند را قطع کنیم.
به گزارش ایلنا٬ ناصر سراج پیش از ظهر امروز در آئین تودیع و معارفه بازرس کل استان ایلام که با حضور استاندار، رئیس کل دادگستری استان، نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی، مدیران قضایی و اجرایی استان در محل دادگستری ایلام برگزار شد، ضمن تبریک ایامالله دهه فجر، با بیان اینکه سیاست سازمان بازرسی مچگیری نیست، گفت: برای مدیران سالها زحمت کشیده شده و سرمایههای انسانی از هر سرمایه مادی برای کشور بالاتر هستند. از این جهت هیچ کدام از همکاران سازمان بازرسی به دنبال آن نیستند که در برابر مدیر دستگاه اجرایی قرار بگیرند، و ما علاقهمندیم همگام با مدیران، امور کشور با سرعت و دقت بیشتر و به بهترین نحو ممکن به پیش برود.
رئیس بازرسی کل کشور با تاکید بر تعامل سازمان بازرسی با دستگاهها در چارچوب قانون اظهارداشت: تلاش ما بر این است مدیران در راستای قانون عمل کنند. باید همه مسئولان خود را ملزم به اجرای قانون بدانند و قانون را به نحو احسن اجرا کنند و چنانچه احساس شود قانون نقص دارد، تلاش کرد طبق روالی که قانون مشخص کرده، آن را اصلاح کرد. بنابراین تا قانون داریم، مجری باید ملزم به اجرای آن باشد و سازمان بازرسی بر این موضوع نظارت دارد.
وی با تاکید بر اینکه کار نظارت نباید مانع ریسک مدیران شود، گفت: سازمان بازرسی کل کشور بنا ندارد جرات ریسک را از مدیران سلب کند بلکه سازمان بازرسی کل کشور در کنار دستگاه اجرایی است و اگر مورد مشورت قرار گیرد، امور سریعتر و بهتر پیش میرود.
قاضی سراج با اشاره به میزان جرایم کم در استان ایلام، گفت: خوشبختانه بین مدیران اجرایی و قضایی استان وحدت خوبی وجود دارد. تاکید نماینده ولی فقیه استان هم بر تایید این موضوع بود. اما این استان مظلوم است. در دوران هشت سال جنگ تحمیلی مردم این استان زیر شدیدترین فشارها قرار داشتند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: خوشبختانه بنای دولت یازدهم این است که زیرساختهای لازم برای این استان فراهم شود. با این همه به لحاظ اقتصادی دست دولت چندان باز نیست تا بتواند آن طور که باید و شاید به استانهای محروم رسیدگی کند ولی تلاش دولت این است که در مسایل عمرانی، گامهای خوبی بردارد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به ممانعت از وقوع تخلف با اعمال سیاست، به برگزاری مرتب جلسات ستاد مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: این جلسات به صورت منظم و با حضور مسئولان عالی سه قوه هر دو هفته یک بار برگزار میشود و ما امیدواریم با این عزمی که در دولت یازدهم وجود دارد، بتوانیم دست افرادی که به بیتالمال دست درازی میکنند، قطع کنیم.
سراج همچنین در بخش ابتدایی سخنان خود به وقایع ابتدای انقلاب اشاره کرد و گفت: متاسفانه کمتر در خصوص اصل انقلاب و اینکه چرا انقلاب شد، صحبت میشود.
وی با تاکید بر اینکه باید وضعیت قبل انقلاب برای مردم تشریح شود، خاطرنشان کرد: البته نمیخواهم بگویم وضعیت جامعه ایدهآل است، اما وضعیت الان با وضعیت قبل انقلاب بسیار متفاوت است.
سراج با بیان اینکه همان روزهای ابتدای انقلاب بسیاری تلاش کردند نهال تازه انقلاب را با مشکل مواجه کنند، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی در همان ماههای اول، غائلههای متعددی را از سر گذراند که از جمله آنها غائله کردستان، انحلال ارتش، غائله خلق عرب، غائله ترکمن صحرا، غائله خلق مسلمان و… است. اینکه چگونه انقلاب تازه نفس میتواند مقابل این همه حوادثدوام پیدا کند، سوالی است که تنها پاسخ آن الطاف خفیه الهی است.
وی با اشاره به آغاز جنگ تحمیلی بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دشمن بعد از آنکه دید نمیتواند با خلق غائلهها به انقلاب ضربه بزند، وارد یک جنگ تمام عیار با ایران شد. تقریبا در جنگ تحمیلی تمام کشورها کنار ارتش صدام مقابل رزمندگان ما میجنگیدند و همزمان منافقین در داخل کشور اقدام به ناامنی و ترور میکردند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه دفاع مقدس تنها جنگی بود که حتی یک متر از خاک ایران از دست داده نشد، البته خسارات جبران ناپذیری به کشور وارد کرد، افزود: دشمن بعد از جنگ سخت، وارد جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی شد. امروز دهها شبکه ماهوارهای وجود دارد که تحت عنوان حقوق بشر، دموکراسی و حقوق اقلیتها مشغول تخریب انقلاب اسلامی و اسلام ستیزی هستند.
گفتنی است؛ سراج در پایان ضمن تقدیر از زحمات «مهدیخانی»، «عیسی هواسی» را به عنوان بازرس کل استان ایلام معرفی کرد.