یادگار امام:
یکی از اهداف نهضت امام، بیدار کردن روح و جان ملتها بود
یکی از سؤالات مهمی که در سالهای قبل از انقلاب برای مسلمانان مطرح بود و جوامع اسلامی به آن می اندیشیدند این بود که چرا کشورهای اسلامی از نظر فرهنگی و اقتصادی از بسیاری از جوامع دیگر عقب افتادهترند؟
همزمان با ایام دهه فجر انقلاب اسلامی، یادگار امام در مراسم گرامیداشت این ایام در دانشگاه امام خمینی(س) شهر کراچی شرکت کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در این مراسم با اشاره به اهداف انقلاب اسلامی اظهار داشت: منحصر کردن پیام انقلاب امام به آرمانهای ملت ایران نمی تواند به طور کامل عمق انقلاب ایران را نشان دهد.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف نهضت امام خمینی بیدار کردن روح و جان ملتهای مسلمان بوده است، افزود: یکی از سؤالات مهمی که در سالهای قبل از انقلاب برای مسلمانان مطرح بود و جوامع اسلامی به آن می اندیشیدند این بود که چرا کشورهای اسلامی از نظر فرهنگی و اقتصادی از بسیاری از جوامع دیگر عقب افتادهترند؟ چرا مشکلات فرهنگی و اقتصادی فراوان در کشورهای اسلامی نه تنها حل نمی شود بلکه روز به روز افزایش پیدا می کند؟
وی با اشاره به نظر اندیشمندان شبه قاره چون اقبال لاهوری و نحوه ی اعتراض وی نسبت به مشکلات جاری در جوامع اسلامی افزود: دغدغه پسرفت فرهنگی و اقتصادی در میان همه اندیشمندان آن دوره به وضوح قابل بررسی و پیگیری تاریخی است.
یادگار امام همچنین ضمن تسلیت شهادت جمعی از شیعیان پاکستان در شهر کراچی در روزهای اخیر ادامه داد: یکی از اهداف امام حرکت در جهت بیدار کردن روح و جان ملتهای اسلامی از جمله ملت ایران است و از این منظر است که امام به دغدغههای مشترک همه جوامع اسلامی از جمله مسأله اسراییل اشاره می فرمودند و همیشه بر مسأله بیداری ملت ها توجه می دادند.
سید حسن خمینی در ادامه سخنان خود با تشکر از تلاش ها و خدمات حجت الاسلام والمسلمین سید سراج الدین موسوی در تأسیس دانشگاه امام خمینی(س) گفت: دانشگاه از این منظر که دانش و بینش انسانها را افزایش میدهد، قطعا به مرور زمان موجب استقلال فرهنگی و اقتصادی کشورهای اسلامی خواهد شد.
وی در بخش دیگر سخنان خود به وظیفه علاقهمندان به مکتب امام در کشورهای اسلامی اشاره کرد و گفت: از مهمترین و بلکه مهمترین وظیفه پیروان امام در کشورهای اسلامی در روزگار کنونی تلاش و جهاد برای اثبات فرق میان اسلام ناب محمدی و اسلام متحجران و خشونت طلبان است. امروز اگر بتوانیم به ملت ها بفهمانیم که انقلاب امام در جهت احیای ارزشهای انسانی و اسلامی بوده است و اسلام ناب به هیچ وجه با این خشونتها همراه نبوده و نیست، بزرگترین خدمت را به مکتب و مذهب انجام دادهایم.
در این جلسه همچنین از دانشجویان دانشگاه امام خمینی(س) کراچی تقدیر شد و نماز مغرب و عشاء نیز به امامت یادگار امام برگزار شد.
دیدار با مسئولین سفارتخانه جمهوری اسلامی ایران، مسئولین و مدرسین مدارس علوم دینی شیعیان و بازدید از نمایشگاه دانشگاه کراچی از دیگر برنامههای یادگار امام در سفر پاکستان بود.
در این سفر حجت الاسلام و المسلین سید علی خمینی و حجت الاسلام و المسلمین مرتضی اشراقی، یادگار امام را همراهی میکردند.
دانشگاه کراچی در دو بخش خواهران و برادران به همت حجت الاسلام و المسلمین سید سراج الدین موسوی و زیر نظر یادگار گرامی امام اداره می شود که اکنون دانش آموختگان آن در شهرهای پاکستان، قم، نجف و برخی کشور های دیگر به تبلیغ مکتب تشیع مشغولند.