در دومین روز رزمایش رزمایش محمد رسولالله(ص):
پرتاب موشک دوشپرتاب سهند / عملیات بالگردهای کبری و ۲۱۴ هوانیروز
در دومین روز از رزمایش محمد رسولالله(ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران در مناطق جنوب و جنوب شرق کشور، یگان های رزم زمینی به اجرای آتش پرداختند.
یکانهای نیروی زمینی ارتش، پرنده دشمن را با موشک دوشپرتاب سهند مورد هدف قرار دادند.
به گزارش ایلنا؛ در دومین روز از رزمایش محمد رسولالله(ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران در مناطق جنوب و جنوب شرق کشور، یگان های رزم زمینی به اجرای آتش پرداختند.
شکار پرنده دشمن با موشک دوشپرتاب سهند
در یکی از ماموریتها، یکانهای نیروی زمینی، با شلیک موشک دوش پرتاب سهند، پرنده دشمن فرضی را با موفقیت مورد هدف قرار دادند.
موشک دوش پرتاب سهند یک وسیله آتش مطمئن است که برای پشتیبانی هوایی از یکانهای رزمی ومنابع حیاتی کشور در مقابل حمله هوایی دشمن مورد استفاده قرار می گیرد.
این جنگ افزار علیه هدفهای هوایی که در سقف پرواز کوتاه استفاده میشوند بهکار میرود.
بالگردهای کبری و ۲۱۴ هوانیروز به اجرای عملیات پرداختند
بالگردهای کبری و ۲۱۴ هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز و در دومین روز از رزمایش گسترده محمد رسول الله(ص) به اجرای عملیات پرداختند.
در دومین روز از رزمایش محمد رسول الله(ص)، هوانیروز با دو فروند بالگرد کبری و یک فروند بالگرد ۲۱۴ اقدام به پشتیبانی از یکان های رزمی و پیاده کرد.
این بالگردها با شلیک موشک تاو(طوفان) اهداف زمینی دشمن فرضی را مورد هدف قرار داده و اجازه پیشروی نیروهای دشمن فرضی را تا سر پل که یک منطقه راهبردی در سناریوی تعریف شده است، ندادند. این بالگردها ضمن اجرای عملیات پشتیبانی در اجرای آتش از تکنیک دایوینگ(شیرجه) استفاده کردند.
در بخش دیگری از این عملیات بالگرد ۲۱۴ با پشتیبانی دو فروند بالگرد کبری بر روی زمین نشسته و عملیات امداد و نجات را با موفقیت انجام دادند.
گفتنی است موشک تاو ایرانی(طوفان) ساخته شده به دست متخصصان داخلی است که چهار کیلومتر بُرد عملیاتی دارد.
پشتیبانی جنگندههای شکاری بمبافکن نیروی هوایی از واحدهای رزمی نزاجا
هواپیماهای شکاری بمبافکن نیروی هوایی ارتش در دومین روز از رزمایش محمد رسولالله(ص) با حضور در منطقه عمومی رزمایش و اجرای عملیات پدافندی، از واحدهای رزمی نزاجا پشتیبانی کردند.
نیروی هوایی ارتش در دومین روز از رزمایش محمد رسول الله(ص) که در وسعت دو میلیون و ۲۰۰ هزار کیلومتر مربع در دریا و خشکی انجام میشود، با پرواز انواع هواپیماهای شکاری بمبافکن، شناسایی و رهگیر P۳F، اف ۴، میراژ و سوخو ۲۴ و انجام عملیات جنگ الکترونیک هواپایه ضمن پشتیبانی از یکانهای عملکننده نیروی زمینی ارتش، این نیرو را در اجرای هر چه بهتر مأموریت رزمی خود یاری کردند