دبیرکل حزب موتلفه اسلامی:
واکنش رئیس جمهور در خصوص مسئله هستهای قابل تقدیر است
چشم مجلس در گفتگوهای هستهای بیدار است. نامه نمایندگان نشانه این بیداری است. ما به تیم هستهای اطمینان داریم آنها از خطوط قرمز عبور نکردهاند و در برابر حق مردم قرار نمیگیرند. لغو تحریمها به هر شکل و به هر صورت از طرف هر دولت به ویژه از سوی شورای امنیت مطالبه مردم است دولت باید روی آن پافشاری کند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در واکنش به معرفی وزیر پیشنهادی جدید علوم گفت: اصرار دولت در برخی از موارد راه تعامل با مجلس را میبندد.
به گزارش ایلنا، محمد نبی حبیبی که در پایان نشست دبیران حزب متبوعش گفت: دولت وقتی شعار تعامل سازنده با جهان را در سیاست خارجی و گفتگوهای هستهای دنبال میدهد، مناسب است همین سیاست را در داخل عمل کند. تعامل با قوا تدبیر دولت یازدهم بود چرا آن را فراموش کرده است.
وی افزود: پیشنهاد مشخص ما این است که نمایندگان دولت و مجلس قبل از معرفی وزیر علوم نشستی داشته باشند و راههای تعامل دولت و مجلس در این مورد و رسیدن به گزینههای مورد توافق را به بحثبگذارند، دولت باید حساسیت درست مجلس در مورد فتنه را ارج نهد.
حبیبی همچنین در مورد مذاکرات هسته ای در مسقط بیان داشت: اطلاع کافی در این زمینه باید از طرف مسئولان داده شود. واکنش رئیس جمهور هم در این مورد قابل تقدیر است که گفتند؛ «تحریم سلاح زنگ زدهای است که با اراده ملت میتوان را به صفر رساند».
وی افزود: آمریکائیها در این موارد سخت به ما محتاج هستند که تظاهر به علاقهمندی به توافق نمایند و آن را به افکار عمومی جهان بفروشند. ما باید متوجه نیازهای آنها باشیم. آنها به فکر این نیستند که مذاکرات به نتیجه برسد دست از لجاجت و عناد هم بر نمیدارند. جمهوری اسلامی ایران به همه تعهدات خود در توافق و نیز رعایت مقررات آژانس عمل کرده است اما آنها در مواضع اولیه خود با لجاجت اصرار میورزند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به خباثت آمریکائیها اظهار داشت: اوباما به فاصله کوتاهی پس از پایان مذاکرات در نامهای به کنگره «قانون وضعیت ملی اضطراری در باره ایران» را به مدت یکسال تمدید کرد گویی هیچ اتفاقی طی یکسال گفتگو با ۱ + ۵ رخ نداده است.
وی ادامه داد: مسئول بی نتیجه ماندن مذاکرات، آمریکاییها هستند. آنها با زیادهخواهی عملاً جلوی هر گونه توافقی را میگیرند.
حبیبی با اشاره به نامه بیش از ۲۰۰ تن از نمایندگان مجلس در مورد تأکید بر خطوط قرمز نظام در گفتگوهای هستهای تصریح کرد: چشم مجلس در گفتگوهای هستهای بیدار است. نامه نمایندگان نشانه این بیداری است. ما به تیم هستهای اطمینان داریم آنها از خطوط قرمز عبور نکردهاند و در برابر حق مردم قرار نمیگیرند. لغو تحریمها به هر شکل و به هر صورت از طرف هر دولت به ویژه از سوی شورای امنیت مطالبه مردم است دولت باید روی آن پافشاری کند.
حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص پیامدهای رأی مجلس به لایحه الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت گفت: بسیاری از مفاد این لایحه به ویژه در حوزه نفت ناقض اصول ۴۴،۴۵ و ۵۳ قانون اساسی است. بر اساس این نقض در این لایحه خزانه کشور به نفع یک شرکت دولتی خالی میشود و این مسیر درستی در بودجهنویسی نیست.
وی افزود: قرار است تبصرههای دائمی بودجه مشخص شود و هر سال در لایحه بودجه نیاید این کار درستی است اما باید برای هر یک از اصلاحات، لایحه جداگانه آورد و در مورد نفت قبل از نوشتن تبصرههای دائمی، قانون اساسنامه این شرکت را پس از ۳۵ سال مشخص کرد. نمیشود بزرگترین بنگاه اقتصادی کشور اساسنامه نداشته باشد، نمیشود بزرگترین بنگاه اقتصادی کشور بر اساس این لایحه از دادن مالیات و سود سهام معاف باشد. اگر دولت از بزرگترین بنگاه اقتصادی کشور نتواند مالیات بگیرد چگونه میتواند از مردم برای اداره مملکت مالیات بگیرد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در مورد تحولات سوریه و عراق خاطر نشان کرد: دولت عراق و دولت سوریه در مبارزه با تروریسم در این دو کشور گامهای بلندی را برداشتهاند و مناطق وسیعی را از تروریستها پس گرفتهاند.
وی تصریح کرد: مردم این دو کشور در کنار ارتش ایستادهاند و تا رفع فتنه تروریستها از پای نخواهند ایستاد.
حبیبی در مورد تحولات سرزمینهای اشغالی نیز ابراز داشت: زمینههای قیام در قدس شریف و کرانه باختری رود اردن بخوبی دیده میشود. فعلاً صهیونیستها در قدس از محدودیتهایی که برای فلسطینیها درست کردند، عقبنشینی نمودند اما از فریادهای مردم، شعله انتفاضه سوم که زیر خاکستر است را میتوان دید.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در مورد احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی اظهار داشت: پس از ۱۶ ماه سازمان مدیریت و برنامهریزی در شورایعالی اداری احیاء شد. ما ضمن استقبال از این تصمیم امیدواریم در اجرای این تصمیم، خیر بیفتد و تأخیر در اتخاذ تصمیم تکرار نشود.
وی در پایان گفت: دولت به زودی بودجه سال ۹۴ را به مجلس میدهد. ربط احیای سازمان برنامه با بودجه ۹۴ هم مشخص نیست. برای اینکه دولت توفیقی در این راه داشته باشد باید روی احیای سازمان برنامه در بودجه ۹۴ حساب باز کند و تسریع نماید.