منتجبنیا در همایش «امتداد اعتماد»:
از خدا میخواهیم عیدی ما را آزادی زندانیان سیاسی قرار دهد
پیام غدیر به جز پیام امامت و ولایت، در بطن خود پیام وحدت، رأفت و اخوت را دارد که باید این پیامها را بگیریم و به آنها عمل کنیم. / مسلمان باید کاری بکند تا مردم را نسبت دین خوشبین سازد نه جوانان را فراری بدهد.
قائم مقام حزب اعتماد ملی تاکید کرد: از خداوند میخواهیم که عیدی ما را آزادی عزیزان و زندانیان سیاسی بیگناهی که در حبس و حصر هستند قرار دهد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حجتالاسلام والمسلمین رسول منتجبنیا در همایش «امتداد اعتماد» گفت: از خدا میخواهم به برکت امروز همانطور که امامت و خلافت را بلافصل امیرالمومنین(ع) قرار داد و دین به درجه اکمل رسید، عیدی ما را هم آزادی عزیزان در حبس و زندانیان سیاسی بیگناهی که سالها از حقوق اجتماعی محروم شدهاند، قرار دهد.
وی یادآور شد: این سه عزیز هر جایی که ما میرویم درباره آنها صحبت میکنند. سرور بزرگوارم دبیرکل حزب اعتماد ملی آقای کروبی، برادر عزیز و دلسوزم نخستوزیر امام و جنگ و شخصیتی که در بدترین شرایط به بهترین وجه کشور را اداره کرد آقای موسوی و یا به زن شجاع و همسر بزرگوار ایشان که همه سختی ها و ناملایمات را در این سالها تحمل کردهاند به حق علی(ع) مقدمات رفع حصر آنان را فراهم بیاورد.
قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: ما همیشه روز عید غدیر را به روز ولایت و امامت میشناسیم و درباره امامت و ولایت که به حق است صحبت میکنیم اما غدیر پیامهای متعددی برای ما دارد که نباید آنها را در این شرایط فراموش کنیم.
منتجبنیا با بیان اینکه وحدت را از پیامهای عید غدیر دانست که نباید آن را فراموش کنیم و تصریح کرد: وحدت و انسجام یک امت و یک ملت اسلامی که دارای سلایق گوناگون و عقاید مختلف هستند، موضوعی است که ما باید روی آن پافشاری کنیم.
وی با اشاره به خطبههای نهج البلاغه خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع) به گفته خود ایشان تنها کسی بود که آرزوی وحدت امت رسولالله(ص) را داشت و به جدیترین حالت آن را پیگیری میکرد و یکی از شعارهای اصلی امام بزرگوار دعوت به وحدت است که در خطبه ۱۸ نهجالبلاغه میفرماید آیا خداوند متعال دستور به اختلاف داده است؟ این مرزبندیها و اختلافات که در جامعه اسلامی وجود دارد آیا خداوند دستور به اینها داده است، خداوند دستور به وحدت مسلمانان با هرگونه علایق و سلیقه داده است.
قائم مقام حزب اعتماد ملی با اشاره به فرموده امام علی(ع) ابراز داشت: به خدا سوگند چگونه میشود که دشمنان ما در باطل متحد باشند و ما در حق دچار اختلاف باشیم. امام علی(ع) مظهر وحدت و دعوتکننده مسلمانان به اتحاد است. ما باید از غدیر درس وحدت بگیریم که درس وحدت تمام سلایق مختلف جامعه و برابری همه انسانهاست.
منتجبنیا با بیان اینکه دومین پیام غدیر که باید به آن توجه کنیم رأفت و نفی خشونت است که در قرآن کریم به آن امر شده است، عنوان کرد: در قرآن هیچگاه مشاهده نمیکنیم دعوت به خشونتی شود و اگر خشونتی باشد آن در برابر دشمنان به کار میرود و میگوید اشداء علی الکفار و در برابر آن ملت و امت را به رأفت دعوت میکند.
وی با یادآوری اینکه اینکه خشونت و غضب از القائات شیطان است، بیان کرد کرد: از ویژگیهای غیرمسلمان خشونت نسبت به یکدیگر است اما پیامبر ما پیامبر رحمت و حضرت علی(ع) تجسم چهره رحمانیت خداوند است. ما همواره این امام رئوف را با شمشیر شناختهایم و رأفت آن به دست فراموشی سپرده شده است ما مشاهده میکنیم که در آستانه شهادت میگوید به قاتل من هم شیر بدهید که این خود نهایت رحمت است.
قائم مقام حزب اعتماد ملی تاکید کرد: دین اسلام دین رحمت رأفت و عدم خشونت است و هیچ گاه در آن خشونت نسبت به برادران خود امر نشده است و آنچه که در این گونه موارد به اسلام اشاره میکنند در جهت اسلامهراسی است.
منتجبنیا در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کسانی که خشونت را در جامعه تئوریزه میکنند و به خورد جوانان کماطلاع میدهند مقدمات طالبان و داعش را در کشور مهیا میکنند.
وی اضافه کرد: اگر طالبان و داعش را ریشهیابی کنیم به نوعی از اسلام و اسلام شناسی غیرعاقلانه می رسیم که نوعی خشونتطلبی در آنها وجود دارد.
منتجبنیا با بیان اینکه کسانی که امروز جوانان را وادار به خشونت میکنند ماده اولیه طالبان و داعش را فراهم میکنند، اظهار داشت: باید توجه کنیم انتشار خشونت در بین جوانان و حتی حزباللهیها به جایی ختم میشود که چیزی جز داعش و طالبان نخواهد بود.
وی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) تصریح کرد: ایشان تاکید دارند که به مردم سخت نگیرید و بنیامیه که دشمن اصلی ما است رهبری خود را بر پایه شمشیر، زور و ظلم بر پا کرده است و ما اهل بیت(ع) پیشوایی خودمان را بر پایه دوستی, مدارا و محبت قرار دادهایم.
قائم مقام حزب اعتماد ملی افزود: مسلمان باید کاری بکند تا مردم را نسبت دین خوشبین سازد نه جوانان را فراری بدهد.
منتجبنیا در خصوص آخرین پیام عید غدیر خاطرنشان کرد: آخرین پیام غدیر پیام اخوت است که یکی از برنامههای امروز ما نیز عقد همین پیام اخوت بین برادران و خواهران است. ما باید توجه کنیم این پیام اخوتی که امام علی(ع) از آن صحبت میکند فقط بین حزباللهیهای ناب و خالص نیست بلکه همه با هرگونه سلایق و علاقهای باید دست به دست هم بدهند و بر آن تاکید کنند.
وی در پایان گفت: پیام غدیر همانطور که گفتم به جز پیام امامت و ولایت در بطن خود پیام وحدت، رأفت و اخوت را دارد که باید این پیامها را بگیریم و به آنها عمل کنیم. من در اینجا از همه عزیزانی که در این مراسم شرکت کردهاند باید تشکر کنم ولی جا دارد از یک شخصیت بزرگوار که با مجاهدت خود کار بزرگی کرده است نام ببرم و آن کسی جز آقای دکتر عارف نیست.