درایتی در گفتوگو با ایلنا:
اصولگرایان نسبت به مفاسد اقتصادی در دولت گذشته پاسخگو باشند
زمانی در این کشور تخلفات و مفاسد۱۰ یا ۲۰ میلیونی واکنشهای خاصی را در جامعه در پی داشت، ولی امروز مشاهده میکنیم مفاسدی با رقمهای بسیاری بالای رخ داده است که مردم عادی که در فقر وبیکاری و.. قرار دارند حتی نمیتوانند صفرهای آن را بشمارند، مسئول این همه اتفاق جریانی است که در طی ۸ سال گذشته حاکم بوده است.
مشاور رئیس جمهور دولت اصلاحات گفت: مجموعهای از نهادها و افراد به ویِژه جریاناصولگرایی در به وجود آمدن تخلفات و مفاسد مالی در دولت گذشته مقصر هستند که باید مسئولیت خود را در این تخلفات بپذیرند و در مقابل همه ملت پاسخگو باشند.
حجت الاسلام مصطفی درایتی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره گزارش مجلس از تخلف ۷ هزار میلیاردی در دولت گذشته در زمان نوسانات ارزی گفت: وقتی شعار پاکترین دولت تاریخ در ایران را هر روز سر میدادند، در مورد موضوعهای غیر واقعی مانور دادند، این موضوع به ذهن میرسد که باید نسبت به همه جنجالهایشان باید شک کرد.
وی ادامه داد: دست اندرکارن دولت قبلی از ابتدای شروع به کار خود تمام نهادهای کنترلی و نظارتی را منحل کردند، که این خود زمینه مفاسد را محیا کرد.
درایتی با توجه به فسادهای گوناگون دولت قبل تصریح کرد: ننگی در تاریخ مدیریت کشور در آن دوران ثبت شده است که سالهای سالها به این راحتی پاک و فراموش نخواهد شد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب بابیان اینکه تنها دولت گذشته دراین تخلفات مقصر نبوده است، خاطر نشان کرد: باید توجه کرد رویهای که در سالهای قبل در کشور رواج داشته و زمینه این تخلفات و مفاسد را محیا کرد، مجموعهای از نهادها وجریانهای نظارتی که در نقش خود کوتاهی کردهاند نیز مقصر هستند.
وی افزود: علاوه بر مجلس شورای اسلامی و نمایندگان که در راستای نقش نظارتی خود نتواستهاند گام بردارند، جریان اصولگرایی نیز باید قبول کند و مسئولیت خود را در این تخلفات بپذیرد.
درایتی بیان کرد: آنچه واضح و مشخص است مجموعهای از نهادها و افراد در به وجود آمدن این نوع تخلفات به طور خاص مفاسد مالی مسئول و مقصر هستند که امروز باید در مقابل همه ملت پاسخگو باشند.
مشاور رئیس جمهور دولت اصلاحات بابیان اینکه این تخلفات و مفاسد تنهادارای بعد اقتصادی نیست، ابراز کرد: موضوعی که در این مفاسد مهم و باید با آن توجه کرد این است که این تخلفات و مفاسد علاوه بر بعداقتصادی که به بیتالمال برمیگرد، دارای بعد فرهنگی نیز می باشد. مواجه جامعه با این مسائل باعثمیشود سلامت فرهنگی جامعه به خطرب بیافتد که آثار مخربی در جامعه دارد.
وی افزود: زمانی در این کشور تخلفات و مفاسد۱۰ یا ۲۰ میلیونی واکنشهای خاصی را در جامعه در پی داشت، ولی امروز مشاهده میکنیم مفاسدی با رقمهای بسیاری بالای رخ داده است که مردم عادی که در فقر وبیکاری و.. قرار دارند حتی نمیتوانند صفرهای آن را بشمارند، مسئول این همه اتفاق جریانی است که در طی ۸ سال گذشته حاکم بوده است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: تنها نباید اقای احمدینژاد را مقصر این همه فساد دانست بلکه همانطور که گفتم مجموعهای در ارتباط با هم این مسائل را به وجود آوردهاند.
داریتی در پاسخ به این سوال که به نظر شما دولت چطور باید با این موضوعات برخورد کند بیان کرد: به هرحال تخلفاتی صورت گرفته است و باید ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد زیرا عدم رسیدگی به این موضوع میتواند مشکلات اساسی را در کشور و در جامعه به وجود بیاورد و آثار تخریبی داشته باشد.
وی اضافه کرد: هرچند دولت تدبیر وامید به دنبال ایجاد فضای عقلانی، غیر احساسی و دور از حساسیت میباشد، ولی به هرحال بررسی و برخورد با این مسائل خارج از جنجال نخواهد بود و دولت باید در راستای وظایف خود برای برگرداندن حق مردم تلاش کند.
داریتی گفت: این گونه مفاسد و تخلفات در شرایط نبود رقیب و نهادهای نظارتی که منحل شده بودند رخ داده است، که این دولت باید با دقت و با بازسازی نهادهای منحل شده، از این نوع موضوعات جلوگیری کند، و بداند اغماض نسبت به این مسائل آثار به شدت تخریبی برای جامعه خواهد داشت که شاید حتی قابل جبران نباشند.