خبرگزاری کار ایران

رضایی در جلسه تبیین سیاست‌های کلی نظام و نظارت بر حسن اجرای آن:

دولت یازدهم استقبال خوبی از سیاست‌های کلی نظام کرده است

دولت یازدهم استقبال خوبی از سیاست‌های کلی نظام کرده است
کد خبر : ۲۱۱۵۸۰

در نظام اداری و فرهنگ اداری‌مان علی‌رغم عمر صد ساله، آشنایی با سیاست‌های کلان را نمی‌بینیم یعنی آنکه با مقررات و قوانین اساسی و آیین‌نامه‌ها آشنایی دارند ولی درک خوبی از سیاست‌های کلان هنوز ندارند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام استقبال دولت یازدهم از سیاست‌های کلی نظام را خوب توصیف کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن رضایی در جلسه تبیین سیاست‌های کلی نظام و نظارت بر حسن اجرای آن با تاکید بر اینکه سال ۹۳ سال مهمی برای نظارت بر سیاست‌هیا کلی نظام است افزود: دولت یازدهم استقبال خوبی از سیاست‌های کلی نظام به دو دلیل داشته است. دلیل اول آنکه آقای روحانی از اعضای مهم در مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و ریاست‌ یکی از کمیسیون‌های مهم مجمع تشخیص مصلحت نظام را بر عهده داشتند که این آشنایی باعثمی‌شود ایشان درک بهتری از ضرورت و اهمیت سیاست‌های کلان نظام داشته باشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دلیل دوم آن است که هر چیز جدیدی تا هنگامی که بخواهد به عرف جامعه تبدیل شود زمان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد. لذا کارهای نوآورانه با یک موضع جدی رو به رو شده و سپس با گذر زمان تبدیل به فرهنگ می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مجمع کار خود را از چند ماه پیش به طور جدی دوباره شروع کرده است افزود: ما در تمام استان‌ها با محوریت استاندار‌ها در استانداری‌ها جلسات توجیهی حول موضوع اقتصاد مقاومتی شروع کرده که تا پایان مهر ماه جاری به پایان می‌رسد.

رضایی ادامه داد: دومین کار مهمی که در این موضوع صورت گرفته آن است که آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، اقتصاد مقاومتی را به تمام وزارتخانه‌ها اعلام کرده تا آنان پیشنهادات خود را درباره این موضوع به دولت اعلام کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: سومین کاری که حول این محور صورت گرفته آن است که یک همکاری نزدیک بین قوه مجریه و همچنین سایر قوا در تمامی استان‌ها شکل گرفته تا مجمع در نظارت سیاسی کلی نظام بتواند بهتر عمل کند که جای تشکر دارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سیاست‌های کلان نظام بین قوانین اساسی و مصوبات مجلس برای حرکت کشور در جهت بهبود سطح کیفی امور تهیه و ابلاغ می‌شود افزود: در مرحله تهیه این سیاست‌ها ما از تمام کار‌شناسان و حتی دانشگاهیان در مرحله ابتدایی و سپس در مجلس و پس از آن در سطح مجمع تشخیص مصلحت نظام که سرمایه عظیمی از تجربه‌های انقلاب و کشور هستند استفاده می‌کنیم تا نظرات نهایی درباره این مصوبات به رهبری ابلاغ شود. اخیرا خود رهبری نیز ایده‌هایی درباره سیاست‌های کلی نظام می‌دهد که باعثشده همکاری‌ها افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: اکنون یک سطح خوب و گسترده‌ای ایجاد شده تا آسمان روشنی بر فراز ایران باز شود که با توجه به این شرایط ما می‌خواهیم با نظارت بر سیاست‌های کلان نظام چگونگی بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود در کشور را رصد کنیم.

رضایی با اشاره به این سخن آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه برای نظارت بر سیاست‌های کلان نظام بنا نداریم که دستگاه‌های عریض و طویل ایجاد کنیم و بهتر است امور را به قوای سه گانه بسپاریم گفت: اولین مشکلی که در این مساله وجود دارد آن است که ما در نظام اداری و فرهنگ اداری‌مان علی‌رغم عمر صد ساله، آشنایی با سیاست‌های کلان را نمی‌بینیم یعنی آنکه با مقررات و قوانین اساسی و آیین‌نامه‌ها آشنایی دارند ولی درک خوبی از سیاست‌های کلان هنوز ندارند.

رضایی افزود: علاوه بر این مجمع تشخیص مصلحت نظام هیچ شعبه‌ای در استان‌ها و وزارتخانه‌ها ندارد که بتواند به صورت جامعی این نظارت را انجام دهد لذا بین ایجاد دستگاه عریض و طویل نظارتی و تعریفی از کم‌کاری‌ها تصمیم به راه دوم گرفته است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به جلسه رهبری با اعضای مجمع افزود: ایشان توصیه کردند مساله نظارت حتما جدی گرفته شود و نتایج بررسی سیاست‌های کلان نظام باید روشن مطرح شود تا مشخص گردد به چه بخش‌هایی عمل می‌شود و چه بخش‌هایی عمل نمی‌شود و دلایل این کوتاهی‌ها چیست.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز