جانشین فرمانده کل ارتش:
شهید فلاحی نمونه برجسته مدیریت جهادی در دوران مسئولیت خود بود
آنچه در معرفی شخصیت بی نظیر شهید فلاحی باید اشاره کرد در واقع مظلومیت اوست چراکه این شهید والامقام نه آنطور که شایسته بوده معرفی شده و نه شخصیت بی نظیر او آنطور که شاید و باید مورد تحلیل و تجلیل قرار گرفته است.
جانشین فرمانده کل ارتش گفت: شهید فلاحی برجسته ترین مصداق یک مدیر جهادی و کامل ترین الگوی مدیریت جهادی از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا روز هفتم مهر ۱۳۶۰ یعنی زمان شهادت خود بوده است.
به گزارش ایلنا، امیر سیدعبدالرحیم موسوی، در مراسم یادواره شهید سرلشگر ولی الله فلاحی روز پنجشنبه در فرهنگسرای جلال آل احمد شهرستان طالقان برگزار شد، گفت: این شهید والامقام برجسته ترین و کارامدترین مدیریت جهادی را در دوران بحرانی مسئولیت خود در ارتش ارائه کرد و ارتش را از مرگ حتمی نجات داد، آن را مداوا و تقویت کرد، به میدان جنگ برد و دشمن بعثی و متجاوز را نابود کرد و آنان را از خاک مقدس ایران اسلامی بیرون راند.
امیر موسوی با بیان اینکه شهید فلاحی هیچ نیازی به ما و معرفی خود ندارد بلکه این ما و جامعه امروز ما است که به شناسایی و شناساندن شهید فلاحی سخت نیازمند است؛ گفت: آنچه در معرفی شخصیت بی نظیر شهید فلاحی باید اشاره کرد در واقع مظلومیت اوست چراکه این شهید والامقام نه آنطور که شایسته بوده معرفی شده و نه شخصیت بی نظیر او آنطور که شاید و باید مورد تحلیل و تجلیل قرار گرفته است.
وی در ادامه با بیان اینکه در سال ۵۸ چند مصاحبه و از جمله مناظره به یادماندنی و معروف و تاریخی شهید فلاحی با نمایندگان گروهک های ضد انقلاب را از تلویزیون دیدم و صحبت های ایشان را در نمازجمعه آن سال شنیدم، افزود: در آن مصاحبه و مناظره ایشان با چنان هیبت مردانه و آن صدای با صلابت و استحکام سخن می گفت که گویی نماد اقتدار، قدرت، اراده و صلابت ایران بود.
جانشین فرمانده کل ارتش ادامه داد: این شهید والامقام ارتش اسلام آنچنان بر من تاثیر گذاشت که عاشق پوشیدن لباس ارتش جمهوری اسلامی ایران شدم که این عشق را هنوز در دل دارم.
وی اضافه کرد: شهریور ۱۳۸۴ که به عنوان رییس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران تعیین شدم و وارد دفتر کار خود شدم تصویر شهید فلاحی زینت آن دفتر بود و در آن سه سالی که در آن دفتر حضور داشتم یکی از کارهای من نگاه کردن به این تصویر و تقویت این فکر بود که این مرد بزرگ در چه شرایط دشواری این سرمایه ملی یعنی ارتش را از مرگ حتمی نجات داد و آن را به قله افتخار و اقتدار نشاند.
موسوی گفت: در این مدت به خود می گفتم تو اینک نگهبان این امانت گرانسنگی هستی این انسان با ایمان و والا با ایمان خود، علم و حلم و با گذشت و فداکاری و مدیریت و دوراندیشی به اینجا رسانده است.
وی افزود: بعد از تدبیر مقام معظم رهبری در خصوص مدیریت جهادی مطالعات زیادی را در این خصوص انجام داده ام که در آن مطالعات دریافتم که شهید فلاحی برجسته ترین مصداق یک مدیر جهادی و کامل ترین الگوی مدیریت جهادی از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا روز هفتم مهر ۱۳۶۰ یعنی زمان شهادت خود بوده است.
موسوی یادآور شد: یکی از همسنگران این شهید در اهواز تعریف می کرد که شهید فلاحی در دوران دفاع مقدس شب و روز نداشت و هر شب که به محل استراحت باز می گشت از ثانیه ها هم نمی گذشت و درحال برنامه ریزی و طراحی عملیات برای دفاع از ایران اسلامی در مقابل تهاجم دشمن بعثی بود.
وی در خصوص خصوصیات اخلاقی این شهید والامقام که برخی از بزرگان نیز به آن پرداخته اند گفت: شهید سرلشکر فلاحی را یک نظامی عالم و دارای تخصص و اشراف نظامی و علوم نظامی و نبوغ و افسری بسیار شجاع و معتقد خوانده اند. برخی ها ایشان را انسانی مخلص، درخدمت انقلاب، حاضر در خط مقدم جبهه هاف متواضع، رئوف و مهربان و در تصمیم گیری ها قاطع یاد کرده اند و تعدادی دیگر نیز شهید فلاحی را میهن دوست، انقلابی و فدایی حضرت امام(ره) عنوان کرده اند؛ اما در واقع شخصیت شهید فلاحی هنوز ناشناخته مانده است و همه ما وظیفه داریم گرد مظلومیت و خوب شناخته نشدن را از چهره شهید فلاحی پاک نماییم.