خبرگزاری کار ایران

معاون راهبردی قوه قضائیه:

جمهوری اسلامی ایران با آمریکایی‌ها ائتلاف نخواهد کرد

جمهوری اسلامی ایران با آمریکایی‌ها ائتلاف نخواهد کرد
کد خبر : ۲۰۹۷۷۶

در صورتی که نیروهای داعش به مرزهای جمهوری اسلامی ایران نزدیک شوند، نیروهای نظامی ایران وارد صحنه خواهند شد / در داخل کشور نیز کسانی از مقامات اجرایی کشور هرگز لفظ بیداری اسلامی را بکار نبردند و در بهترین حالت به آن بیداری انسانی گفتند.

معاون راهبردی قوه قضائیه با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با امریکایی‌ها ائتلاف نخواهد کرد، گفت: خط قرمز ایران تعرض آنها به مراکز مقدسه در عراق و تعرض به مرزهای ایران است. در صورتی که نیروهای داعش به مرزهای جمهوری اسلامی ایران نزدیک شوند، نیروهای نظامی ایران وارد صحنه خواهند شد.

به گزارش ایلنا، محمد باقر ذوالقدر که به مناسبت هفته دفاع مقدس در جمع مسئولان و کارکنان قوه قضائیه در نمازخانه ساختمان مرکزی این قوه سخن می‌گفت، افزود: پس از گذشت ۳۴ سال از دفاع مقدس
بی‌تردید، بزرگداشت دفاع مقدس به تعبیر مقام معظم رهبری یکی از کارهایی است که می‌تواند انسان را به خداوند نزدیک کند.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس حادثه‌ای عادی، ساده و مانند سایر حوادثنبود، اظهار کرد: دفاع مقدس یک حماسه عظیم تاریخی در این کشور بود که با هیچ حادثه دیگر غیر از انقلاب اسلامی قابل قیاس نیست.

معاون راهبردی قوه قضائیه با اشاره به اینکه هشت سال دفاع مقدس سرنوشت یک ملت، منطقه و تاریخ بشر را تغییر داد افزود: بزرگداشت این حماسه و تلاش برای حفاظت از دستاوردهای آن و پایبندی به ارزش‌های دفاع مقدس باید جزو اعمال عبادی قلمداد شود.

ذوالقدر گفت: کسانی در سال‌های اخیر با اندیشه‌های بیمار سعی کردند عنوان دفاع مقدس را زیر سوال برده و آن را جنگ بین دو کشور و دو ملت مسلمان عنوان کنند، اما در حقیقت ۸ سال جنگ بین ایران و یک جهان توطئه و تهدید که در رأس آن استکبار قرار داشت، بود.

وی با اشاره به ویژگی‌های مختص دفاع مقدس اظهار کرد: سپاهیان به ظاهر مسلمان صدام به عنوان پیاده نظام استکبار با ما به جنگ پرداختند اما بازیچه دست توطئه جهانی علیه انقلاب قرار گرفتند.

ذوالقدر گفت: این حادثه یک جنگ ساده و متعارف از نوع جنگ‌هایی که در جهان اتفاق افتاده است، نبود. در تاریخ معاصر بشر از لحاظ مدت زمان و شدت، جزو جنگ های طولانی و پر شدت جهان به حساب می‌آید. دفاع مقدس حدود ۲ برابر مدت زمان جنگ جهانی دوم به طول انجامید، همچنین از لحاظ محتوا جنگی نابرابر محسوب می‌شد.

معاون راهبردی قوه قضائیه افزود: زمانی که جنگ بین جمهوری اسلامی ایران و عراق آغاز شد، مناسبات بین‌المللی در دوران جنگ سرد به سر می بردند و دنیا بین دو قطب سرمایه‌داری و کمونیسم تقسیم شده بود.
وی ادامه داد: این دو قدرت متعارض در حمله علیه جمهوری اسلامی ایران و توطئه علیه ملت مظلوم ایران تمام اختلافات را کنار گذاشته و به وحدت رسیدند. بلوک غرب به رهبری آمریکا و بلوک شرق به رهبری شوروی متحد شدند و با ورود به جنگ علیه ایران و ارسال سلاح‌های جنگی به کشور عراق، ایران را در جنگی نابرابر وارد کردند.

وی با اشاره به حمایت‌ها و کمک‌های مالی و نظامی کشورهای جهان به ارتش عراق در جنگ علیه ایران گفت: عدم توازن بین دو طرف جنگ در هیچ یک از جنگ‌های دنیا تاکنون دیده نشده است، در حقیقت هشت سال دفاع مقدس، جنگ بین قدرت‌ها و دولت‌ها با یک ملت بود.

ذوالقدر با اشاره به اینکه ایران آغازگر جنگ نبود، تصریح کرد: برخی جنگ‌ها به ظاهر چهره مردمی دارند مانند جنگ ویتنام، که مردم به نیابت از یک قدرت جهانی جنگیدند؛ در حالی که جنگ ایران با عراق ماهیتاً جنگ مردمی و انقلابی بود و ما برای دفاع از موجودیت، منافع و موقعیت خود جنگیدیم که این امر، پدیده‌ای جدید در معادلات جنگی دنیا بود.

معاون راهبردی قوه قضائیه گفت: نبود آمادگی همه جانبه جمهوری اسلامی ایران در این جنگ از دلایلی است که ایران در این جنگ دفاع کننده بوده است. شعار حزب بعثدر طول جنگ این بود که ما مدافع
دروازه‌های شرقی ملت عرب هستیم و از مرزهای اسلام در برابر هجوم فارس دفاع می کنیم، در حالی که جمهوری اسلامی ایران نه تنها برنامه و داعیه‌ای برای جنگ نداشت بلکه از لحاظ اقتصادی، سیاسی و نظامی آمادگی ورود به جنگ را هم نداشت؛ اما به رغم این شرایط و مسائل دفاع کرد و به پیروزی رسید.

وی در ادامه گفت: امام خمینی(ره) در پایان جنگ در بیانیه‌ای خطاب به علما و روحانیون دستاوردهای جنگ را در ۱۷ مورد فهرست کردند که دو نکته مهم از بیانات امام(ره) به این حقیقت اشاره دارند که ما در جنگ انقلاب اسلامی را به جهان صادر کردیم و پایه‌های انقلاب را استوار کردیم.

ذوالقدر با بیان اینکه امروز در جریان موج سوم انقلاب اسلامی قرار داریم اظهار کرد: موج اول انقلاب اسلامی در خود انقلاب واقع شده بود. انقلاب اسلامی ایران پس از پیروزی، دارای آثاری در خارج از کشور بود که واکنش ها و رفتار دشمن در مواجهه با این آثار مسائلی از قبیل ناامنی و حمله نظامی دشمن را در کشور ایجاد کرد.

معاون راهبردی قوه قضائیه افزود: کانون این حرکت انقلابی مردم ایران یک حرکت جهانی بود و جنگ اوج تلاش متوقف کردن، موج اول انقلاب اسلامی بود. نه تنها جنگ نتوانست از انقلاب اسلامی جلوگیری کند بلکه مقاومت ملت و نتیجه جنگ موجب شد تأثیر انقلاب اسلامی در جهان بیشتر شود.

وی با اشاره به موج دوم انقلاب در بعد از جنگ گفت: در موج دوم انقلاب اسلامی ایران ملت های مختلف جهان از کشور و ملت ما الهام گرفتند. اخراج رژیم صهیونیستی از لبنان، پیروزی فلسطین بر غزه و آنچه در کشورهایی مانند بوسنی هرزگوین واقع شد، از آثار موج دوم انقلاب ما بود.

ذوالقدر افزود: موج سوم انقلاب اسلامی از سال ۲۰۱۰ از تونس آغاز شد و رهبر معظم انقلاب اسلامی آن را " بیداری اسلامی " نام نهادند که تحت تأثیر انقلاب اسلامی ایران است. هر چند کسانی در داخل و خارج از کشور تلاش های بسیاری برای کتمان این موضوع انجام دادند تا حدی که برخی روشنفکران جهان عرب برای تن ندادن به این تأثیر، اسم این حرکتها را بهار عربی گذاشتند.

وی اظهار داشت: در داخل کشور نیز کسانی از مقامات اجرایی کشور هرگز لفظ بیداری اسلامی را بکار نبردند و در بهترین حالت به آن بیداری انسانی گفتند.

معاون راهبردی قوه قضائیه با بیان اینکه انقلاب‌های منطقه، حرکتی اسلامی و با الهام از انقلاب اسلامی بود، گفت: شواهد بسیاری برای اثبات این معنا وجود دارد چرا که آنچه در شعارهای موج جدیدی که از تونس آغاز شد و به مراکش، مصر و لیبی و برخی کشورهای منطقه خاورمیانه منتهی شد، نشان می‌دهد این جریان اسلامی تحت تأثیر انقلاب اسلامی ایران بوده است که نیاز به استدلال ندارد.

وی از جمله مصادیقی که اذعان می دارد این جریان‌ها، اسلامی و نشأت گرفته از انقلاب اسلامی ایران است به استفاده از شعارها و نمادهای دینی و اسلامی، تجمع برای برگزاری نماز جماعت در مصر، تونس و لیبی، درخواست برای اجرای احکام و شریعت دینی، مخالفت با حکومت‌های خودکامه، ضدیت با ظلم و دیکتاتوری، مخالفت با آمریکا و شعارهای تند و توفنده علیه آمریکا، مخالفت با رژیم صهیونستی، حمایت از ملت فلسطین و طرفداری از جمهوری اسلامی ایران بصورت آشکار، طرفداری از امام خمینی(ره) و رهبری و استفاده از تصاویر آنها اشاره کرد.

معاون راهبردی قوه قضائیه با اشاره به نقاط قوت این جریان‌های اسلامی گفت: در این جریان‌ها مردم، گروه‌ها و عمدتاً جوان‌ها سهم داشتند و جریان‌های سیاسی کمتر دیده می‌شد. همچنین این حرکات به قدری توفنده و بی‌امان بودند که قدرت‌های دیکتاتوری را به زیر آورده و حکومت‌ها تغییر کردند.

وی افزود: این حرکات بی‌وقفه ادامه داشت تا اینکه هیئت‌های حاکمه و قدرت‌های خارجی از پیش‌بینی و درک ماهیت جریان بازماندند و غافلگیر شدند.
وی با اشاره به برخی نقاط ضعف این جریان‌های اسلامی، مهمترین ضعف را فقدان رهبری مسلط، بصیر و مجرب در هر یک از این نهضت ها عنوان کرد و گفت: این نهضت‌ها جریان‌هایی مردمی هستند که تجربه کافی در این خصوص نداشتند، لذا این موضوع باعثشد گروه‌های سیاسی از امواجی که مردم ایجاد کرده بودند سوء استفاده کنند.

ذوالقدر از دیگر نقاط ضعف این جریان های اسلامی به فقدان یک نظام فکری درست، مستحکم و متقن برای تداوم مبارزه، نبود انسجام و سازماندهی تشکیلاتی میان جریان و دیگر جریان های انقلابی هم زمان بین کشورهای منطقه اشاره کرد.

وی با بیان اینکه دشمن نمی‌توانست نسبت به این موج جدید ایجاد شده بی‌تفاوت باشد، گفت: دشمنان با قدری تأخیر توانستند شرایط را شناسایی و آن را مدیریت کنند که تا حدی هم موفق بودند. در برخی کشورها از روش سرکوب و مقابله قهرآمیز و نظامی مانند بحرین و لیبی استفاده شد و در برخی کشورها به بخشی از خواسته مردم تن دادند و تلاش کردند در مسیر نهضت انحراف ایجاد کنند که تا حدودی هم موفق بودند. در برخی کشورها نیز به ترکیبی از این دو راهبرد عمل شد.

وی افزود: در این جریان ها دشمن از یک راهبرد اساسی و همه جانبه استفاده کرد که بی تردید ناشی از تلاش فکری و برنامه ریزی اتاق فکر امریکا و غرب است. برای تغییر جهت موج سوم بیداری اسلامی و از کار انداختن آن صحنه جدیدی از منازعه ایجاد و زمان و مکان و شکل مبارزه را خود تعیین کردند. چرا که شعار این
نهضت ها مبارزه با رژیم صهیونیستی و دفاع از ملت فلسطین و مقاومت بود لذا دشمن برای حفظ امنیت رژیم صهیونیستی تلاش کرد.

وی گفت: این طرح ناظر براین است که برای تخریب و سرکوب قدرت ملت‌های مسلمان با شعار بهار عربی سوریه را هدف قرار دادند و جهت مبارزات را به سمت دولت سوریه بردند. این طرح بسیار شیطانی و البته بسیار دقیق بود.

معاون راهبردی قوه قضائیه با بیان دلایل دشمن برای انتخاب کشور سوریه در این طرح اظهار کرد: با این طرح انقلاب جعلی، ساختگی و تقلبی در سوریه تحت عنوان بهار عربی به وجود آمد که این طرح یک طرح شیطانی جدید برای ایجاد انحراف اساسی در جریان بیداری اسلامی بود.

وی ادامه داد: این طرح موفق نشد هر چند موفقیت نسبی به دست آمد و با این طرح جهت مبارزه تغییر کرد.

معاون راهبردی قوه قضائیه با اشاره به چگونگی تشکیل گروه تروریستی داعش اظهار کرد: داعش مخفف دولت اسلامی عراق و شام است که در حال حاضر دارای ۳۱ هزار نیرو است که ۱۲ هزار نفر از این نیروها خارجی هستند و از کشورهای سوریه و عراق نمی‌باشند و ۳ هزار نفر از نیروهای آن از کشورهای غربی و اروپایی می‌باشند.

وی با اشاره به درگیری ها و ناآرامیهای اخیر در کشور عراق گفت: در این شرایط عراق به عنوان نقطه دوم حملات انتخاب شد که این انتخاب راهبردی بود که امریکا و غرب برای مواجه شدن با موج سوم بیداری اسلامی بکار بردند. در چنین شرایط سخت و پیچیده‌ای غزه توانست پیروز از صحنه خارج شود و یک شکست دیگر بر رژیم صهیونیستی تحمیل شد. امریکا و غرب تصور می‌کردند با توسعه این حرکت می توانند بغداد را تصرف کنند در حالی که در تحقق این هدف ناکام ماندند.

ذوالقدر ادامه داد: گام بعدی آنها به بهانه مبازره با گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه طرحی است که از قبل برای حضور مجدد امریکا در منطقه تعیین شده است که بی تردید در آن موفق نخواهند بود.

معاون راهبردی قوه قضائیه با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با امریکایی‌ها ائتلاف نخواهد کرد، گفت: امریکایی ها به بازگشت مجدد به عراق فکر نکنند چرا که امروز ملت عراق آگاه هستند و از طرف دیگر ساقط کردن رژیم سوریه فکری خام است که موفق نخواهند شد.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از مبارزه با تروریست حمایت می کند و پیشتاز مبارزه با تروریست است. داعش و گروه هایی مانند داعش نماد بارز تروریسم در عصر ما هستند هر چند چهره اسلامی دارند.

وی با بیان اینکه داعش ترکیبی از اندیشه های بعثی و تکفیری و نیروهای آن نیز از طرفداران این دو اندیشه هستند و از اسلام به عنوان پوشش استفاده می کنند، تصریح کرد: ما به مبارزه ادامه خواهیم داد ولی در ائتلاف با امریکا شرک نخواهیم کرد چرا که دست امریکا به این جنایت آلوده است و داعش بازیچه دست و ساخته و پرداخته امریکاست.

ذوالقدر افزود: خط قرمز ایران تعرض آنها به مراکز مقدسه در عراق و تعرض به مرزهای ایران است. در صورتی که نیروهای داعش به مرزهای جمهوری اسلامی ایران نزدیک شوند، نیروهای نظامی ایران وارد صحنه خواهند شد.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز