تابش:
داعش محصول تحجر و تندروی و کمکهای برخی دولتهای خاورمیانه و غربی است
نگاه با عینک خوشبینی و بدبینی مطلق به وقایع دیپلماتیک از جمله مذاکرات هستهای مطرود است.
نماینده مردم اردکان با بیان این که دیپلماسی عرصه تدبیر، امیدواری و تلاش است، گفت: نگاه با عینک خوشبینی و بدبینی مطلق به وقایع دیپلماتیک از جمله مذاکرات هستهای مطرود است.
به گزارش ایلنا، " محمدرضا تابش " در جمع مردم این شهرستان گفت: ملت شریف ایران با مشارکت گسترده در انتخابات سال گذشته به واضح ترین شکل ممکن دیدگاه خود را بیان و انتخاب خود را انجام دادند و اکثریت آرای خود را به صندوقی ریخت که تعامل با دنیا و حل پرونده هستهای را خواستار بود و اینک مذاکره کنندگان ارشد کشورمان با علم به واقعیتهای موجود جهان در عین پافشاری بر ارزشها و آرمانهایی که برای آن انقلاب کردیم، جهت برداشتن تحریمها که یکی از خواستههای اساسی رای دهندگان به دکتر روحانی بود، گام برمیدارند.
وی درباره مذاکرات هسته ای در نیویورک بر سر دستیابی به توافق جامع، گفت: این مذاکرات از آن جهت حائز اهمیت است که نهایتا میتواند مسیر رسیدن به توافق در پرونده هسته ای را هموار سازد و فرصتی برای ایران و آمریکا برای دستیابی به توافقی تلقی شود که ۱۰ سال است مترصد آن هستند.
وی تصریح کرد: این فرصت طلایی باید بدون زیادهخواهی و فشار طرفهای درگیر در موضوع هستهای و با لحاظ کردن منافع ملی مذاکرهکنندگان، به راه حلی منصفانه و عادلانه بیانجامد.
نماینده مردم اردکان همچنین در بخش دیگری از سخنانش اقتصاد را یکی از ملاکهای سنجش قدرت هر کشور توصیف و اظهار کرد: یکی از ملاکهای اصلی برای سنجش قدرت و صلابت هر کشوری، اقتصاد کارآمد، پویا و توانمند است که به مردم آن کشور عزت میبخشد و در دنیا برای آنها احترام میآورد.
وی در این رابطه به تفاوت بین کره جنوبی و کره شمالی اشاره کرد و آن را موید این امر دانست.
تابش ادامه داد: گروههای تندرو در داخل کشور که در یک وزن کشی انتخاباتی کمتر از ۱۰ درصد رای جامعه را دارند، خود را برتر از اکثریت ۵۰ درصدی میپندارند و به هر وسیلهای به این دولت و روند اجرای شعارها و برنامههایش فشار میآورند و نمیخواهند دولت در عمل به اصلیترین شعارش یعنی برداشتن تحریمها و کم کردن فشار بر اقتصاد کشور و مردم توفیقی داشته باشد که بحمدالله با درایت دولت و حمایتهای همه جانبه رهبری معظم انقلاب ناکام ماندهاند.
نماینده اصلاح طلب مجلس نهم با بیان این که حضور در کنفرانس ائتلاف علیه داعش در پاریس بحثی حاشیهای است که نباید سایه خود را بر مذاکرات در نیویورک بیندازد، گفت: داعش محصول تحجر و تندروی و کمک مالی و تسلیحاتی برخی دولتهای خاورمیانه و غربی است و امروز که به هر دلیلی دست از حمایت از این گروه تروریستی برداشتهاند، همان دولتها برای مقابله با دست پرورده خود کنفرانس میگذارند.
تابش با تاکید بر این که ایران نقشی در پدیدآوردن این گروه نداشته، بنابراین لزومی ندارد در این مذاکرات حضور داشته باشد، اظهار کرد: امروز از سوی رهبر معظم انقلاب و دولتمردان یک صدا شنیده میشود که در هیچ عملیات نظامی و تسلیحاتی با غرب شرکت نخواهند کرد و ایران حتی حاضر به پذیرش گفتوگو در این مورد هم نیست.
وی همچنین با اشاره به این که از اوایل دهه ۹۰ میلادی و با سقوط بلوک شرق، اندیشه جهان تک قطبی با محوریت آمریکا، ذهن سردمداران این کشور را به خود مشغول کرد و ایده خاورمیانه بزرگ عاملی برای دستیابی به این اندیشه بود، خاطرنشان کرد: یکی از این راهکارها، مهار ایران و ساختن بدلی برای اسلام انقلابی به اسم اسلام جهادی بود تا از بسط و گسترش و نفوذ تشیع انقلابی جلوگیری کند و مبارزات ضد استعماری را خنثی و آن طرف به وجهه رحمانی و جهان شمول اسلام ضربه وارد کند.
تابش درباره اجرایی کردن ایده خاورمیانه بزرگ ادامه داد: در فاز اول، تشکیل القاعده و طالبان در دستور کار قرار گرفت که در نهایت حضور نظامی آمریکا در منطقه و در دو کشور همسایه ایران، علاوه بر آنکه موجب مهار ایران نشد بلکه به عاملی برای بسط قدرت و نفوذ ایران در خاورمیانه انجامید.
وی افزود: در فاز دوم ایده شکلگیری داعش و تروریستهای تکفیری را طراحی کردند که آن هم به چالشی بر علیه غرب و شکست سیاستهای منطقهای آنها تبدیل شد.
نماینده مردم اردکان، پیشروی ناگهانی داعش در عراق ظرف چند روز را با هدف تجزیه عراق و در راستای دستیابی به طرح ایده خاورمیانه بزرگ دانست و اضافه کرد: اما دستیابی داعش به منابع نفتی، سرازیر شدن پولهای هنگفت به خزانه اش، قساوت داعش در رفتار با شهروندان اعم از شیعه، سنی، کرد و ایزدی، رفتارهای خشن و غیرقابل باور با مردم و گردن زدن شهروندان آمریکایی، موج دوم مهاجرت تکفیریها از سوریه و عراق به کشورهای متبوعشان در غرب، باعثشد تا آمریکا و دول غربی و حامیان منطقهای داعش به فکر پایان دادن به حمایت از این گروه و مبارزه با آن بیافتند.
نماینده مردم اردکان صحبتهای اوباما مبنی بر این که " برای منطقه و خاورمیانه، ایران شیعی خطر نیست بلکه افراطیهای سنی خطر هستند " را در واقع اعتراف به تکیه بر اسلام افراطی جهت مقابله با ایران برشمرد و گفت: غرب نمیخواهد مبارزه با داعش همانند جنگ با عراق و افغانستان موجب قدرتگیری ایران شود، بنابراین آمریکا و شرکایش مایل به دعوت از ایران برای کنفرانس مقابله با داعش نیستند و ایران هم قاطعانه اعلام کرده است در این کنفرانس شرکت نخواهد کرد.
وی از تدابیر خردمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی که ایران را با صلابت از این تنگناها عبور داده و به قدرتی منطقهای تبدیل کرده تشکر و ابراز کرد: دنیا چه بخواهد بپذیرد و یا اینکه خود را به تغافل بزند، نقش تعیینکننده ایران در معادلات منطقهای و جهانی بر هیچکس پوشیده نیست و این قدرت مرهون نفس قدسی حضرت امام(ره)، تدابیر راهگشای رهبری معظم انقلاب اسلامی و تلاش دولتمردان و ایثارگران و از خود گذشتگی ملتی است که برای اعتلای انقلاب اسلامی و تحقق آرمانهای آن از بذل جان و مال خویش فرو گذار نکردند و در مقابل تحریمها و مشکلات تسلیم نشدند.
تابش ادامه داد: بنابراین همه مسئولان وظیفه دارند تا به حکم قدرشناسی، برای رفع دغدغهها و مشکلات آنها فروگذار نکنند و ایران اسلامی را متناسب با نشان تاریخی این مردم به قلههای پیشرفت و سعادت و عزت رهنمون سازند.