حاضری در گفتوگو با ایلنا:
برخورد با بورسیههای غیرقانونی وظیفه شرعی است / برخی نفس حاکمیت اصلاحات و اعتدال را خطرناک میدانند
مبنای آقای نجفی باید در پیش گرفتن روشهای علمی، ارتقای کیفی آموزش عالی، افزایش امیدواری علمی و عزت دانشگاهها باشد.
عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها تاکید کرد: مبارزه با رانت و فساد یک وظیفه شرعی و اعتقادی است.
علی محمد حاضری در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره بررسی وضعیت بورسیههای غیرقانونی و دستور رئیس جمهور در این باره گفت: مبارزه با رانت و فساد و اقدامات غیرقانونی نه تنها یک تکلیف قانونی، بلکه یک وظیفه شرعی و اعتقادی نیز است.
وی ادامه داد: آنچه درباره بورسیههای غیرقانونی باید دولت و وزارت علوم مدنظر خویش دهد این است که حق و باطل نباید به یکدیگر آمیخته شود و حرمت افراد نگه داشته شود. بنابراین لازم است درباره این تخلف و سایر تخلفات، با دقت رسیدگی شود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب همچنین خاطرنشان کرد: البته باید با متخلفان و کسانی که با رانت موجب تضییع حقوق دیگران شدهاند، برخورد کرد.
حاضری در پاسخ به این سوال برخی از افراطیون میگویند که نباید فرد اصلاحطلبی برای وزارت علوم معرفی شود، نظر شما در این باره چیست؟، اظهار داشت: این مسائل نشاندهنده برخورد سیاسی با امور و مسائل آموزش عالی است چراکه برخی از اینکه تفکر اعتدالی و اصلاحطلبانه در راس وزارت علوم باشد را نمیپسندند و نفس حاکمیت اصلاحات و اعتدال را خطرناک میدانند.
عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها خطاب به محمدعلی نجفی تصریح کرد: فکر میکنم که ایشان اصل پیام ملت را شنیدهاند و آقای نجفی باید همان راه آقای فرجی دانا را با دقت و اعتدال در سرلوحه خویش قرار دهد.
وی در پایان تاکید کرد: مبنای آقای نجفی باید در پیش گرفتن روشهای علمی، ارتقا کیفی آموزش عالی، افزایش امیدواری علمی و عزت دانشگاهها باشد.