درایتی در گفتوگو با ایلنا:
عدم رسیدگی به تخلفات گسترده سالهای قبل نگرانکننده است
صحبتهای آقای روحانی بیشتر به دستگاههای نظارتی و قضایی برمیگردد. برای دولت بسیار روشن است که متخلفان قصد دارند با ایجاد هیاهو و یا توجیه کردن و رنگ و لعاب شرعی و حکومتی بخشیدن به مسئله از پاسخگویی نسبت به تخلفات شانه خالی کنند.
مشاور امور روحانیت رئیس دولت اصلاحات با بیان اینکه عدم رسیدگی به تخلفات گسترده سالهای قبل نگرانکننده است، تصریح کرد: اگر به مسئله فسادها و تخلفات دولت قبل رسیدگی نشود این ذهنیت در جامعه ایجاد میشود که مبارزه با فساد فقط شعار است.
حجتالاسلام و المسلمین مصطفی درایتی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به صحبتهای اخیر رئیس جمهور در رابطه با فسادهای گسترده در سالهای اخیر گفت: در سالهای اخیر متاسفانه فسادهای گستردهای شکل گرفت است و در میان مردم و افکار عمومی این انتظار وجود دارد تا اگر فساد و تخلفی صورت گرفت به این تخلف به شکل عادلانه رسیدگی شود.
وی با اشاره به برخوردهای دوگانه در رسیدگی به مسائل اظهار داشت: متاسفانه دوگانگیهایی در جامعه صورت میگیرد که برای مردم قابل درک نیست و شائبه سیاسیکاری در میان مردم ایجاد میشود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با تاکید بر اینکه انتظار میرفت دولت بسیار زودتر از زمان کنونی نسبت به تخلفات گسترده دولت قبل واکنش نشان داده و به آنها رسیدگی کند، یادآور شد: البته صحبتهای آقای روحانی بیشتر به دستگاههای نظارتی و قضایی برمیگردد. برای دولت بسیار روشن است که متخلفان قصد دارند با ایجاد هیاهو و یا توجیه کردن و رنگ و لعاب شرعی و حکومتی بخشیدن به مسئله از پاسخگویی نسبت به تخلفات شانه خالی کنند.
درایتی ادامه داد: باید دولت ابتدای کارش میگفت در هشت سال اخیر چه اتفاقاتی بر کشور رفته است و در کشور چه شده است اما دولت نجابت کرد و این نجابت موجب سوءاستفاده متخلفان شد.
مشاور امور روحانیت رئیس دولت اصلاحات با بیان اینکه عدم رسیدگی به تخلفات گسترده سالهای قبل نگرانکننده است، تصریح کرد: اگر به مسئله فسادها و تخلفات دولت قبل رسیدگی نشود این ذهنیت در جامعه ایجاد میشود که مبارزه با فساد فقط شعار است.
وی در پاسخ به این سوال که چرا دولت زودتر نسبت به این مسئله جدیت لازم را نداشت، خاطرنشان کرد: دولت نمیخواست فضای جامعه را ملتهب کند و به دنبال ایجاد ثبات و آرامش در کشور بود و تصورش این بود که دستگاههای نظارتی و قضایی نسبت به این مسائل رسیدگی میکنند. دلیل دوم این بود که اگر دولت به این مسئله میپرداخت مخالفان این شائبه را ایجاد میکردند که دولت به جای حل مشکلات به دنبال انتقامگیری است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با ابراز امیدواری بر رسیدگی عادلانه به مفاسد تاکید کرد: باید به همه تخلفات رسیدگی شود و این شائبه پیش نیاید که فقط دستگاههای نظارتی و قضایی و به برخی از پروندهها حساسیت دارند که این شائبه میتواند موجب از بین رفتن اعتماد افکار عمومی شود.